Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 08.12.08  16:27

« Brno

Tak Brňáci, dneska sem dostal odpověď na mail ohledně R19 1,8 16V 99kw williams, co chci koupit, že se nachází v Brně a žádné další informace. Tomu říkám seriozní jednání >:D .....

Takže ani nevím kde stojí, kdybyste viděli červenou R19 williams, dejte mi vědět. díky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.12.08  15:03

« Re: je to uz lepsie (psychicky) pratele

Miku
    Poslala jsem ti nice mail :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.12.08  10:33

Ráno moudřejší večera, jak říkali už staří Řekové..... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 08.12.08  10:25

trocha som sa vyspal a od rana znova beham, auto je pojazdne, len musim upevnit znacku, nahlasit poistnu udalost a zabezpecit servis. takze to bude asi najvacsi problem, najst v mercedese volny termin. zdialky auto ani nevyzera poskodene, ale ja to odhadujem tak na 40000.

dakujem vsetkym za prispevky.
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 08.12.08  09:27

« Re: je to v pi.ci pratele

Srnka je blbá, ale ještě se to dá bez větších problémů přežít.
    Před pár lety mi říkal známý autoklempíř (který mi taky opravoval Feldu), že cestou ze Železné Rudy do Klatov potkal jelena. Tak měl co opravovat. A nejhorší co opravoval, byly A sloupky na autě, které se potkalo s ocelovým lankem nataženým mezi dvěma stromy přes silnici. Naštěstí pro řidiče prasklo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 08.12.08  00:48

No medveda by v CR trafit mohol, ale to by musel mat na neho aj kus stastia.
    [odkaz]
    Ta info je ale starsia, mozno ich je uz 10 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 08.12.08  00:11

A ješte bud rád že jsi nejel v mém okolí mohl bys strefit medvěda
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 08.12.08  00:04

Teda taky se přidávam ke kondolenci jak tobě tak srnčí rodině ale tomu se opravdu nedá vyhnout když skočí tak skočí a bud rád že to nebyl třeba divočák, jo hold svina vikend mi to začalo když jsem rozbil v pátek na supovi zrcatko borec z protisměru si nás chtěl z blízka prohldnout a něják to neodhad a bylo hotovo.
    Přidej foto ne že bych byl mrchožrout ale kouku se jak to vypadá.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 07.12.08  23:38

srnka to ma za sebou, ja pred sebou...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.12.08  23:35

ups...chudák srnka, chudák jmurjr...blbá karma ;-\
    Možno to bol taký srnčí Pacho: vyskočil na pána na voze spoza stromu a chcel zarevať "Bohu dušu a mne peniaze" ale nestihol sa nadýchnuť a bolo po ňom. Nerátali s modernou technikou...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 07.12.08  23:34

auto je poistene, nastastie (aj havarijne). bal by som sa jazdit v aute bez poistenia. takze aspon nieco je pozitivne...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.12.08  23:31

Každý nese smrt zvířete jinak, tak nevím, jak moc jsi měkota....já, který zabíjel králíky rukou to asi nesu líp, než někdo, kdo ani nezabije mouchu. Ale nejhorší na srnkách je to, že neplatí povinné ručení, i když je tolik slev.....takže když nemáš auto pojištěné, tak má člověk smůlu. Takhle kamarád úplně odepsal auto. Udělal na něm škodu asi za 150 000, protože se střetli ve vyšší rychlosti. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 07.12.08  22:55

Huh, f.uck. Zase z druhý strany jestli řikáš že tam normálně jezdíš 90 tak ještě dobrý. Já si taky pamatuju jak mi rupla jednou pneu ještě na 120 kdysi. Taky jsem asi 20 sekund předtim letěl přes kilko a v dobu kdy se to stalo sem už jel kolem 60. Tomu se řiká štěstí v neštěstí. Tomuhle fakt nezabráníš. Dá se předpokládat, ale jsou místa kde ti vyskočí a stejně neuděláš nic.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 07.12.08  22:53

minule som cestou zo zvolena videl asi 18 srniek a kazda sa otocila za svetlom, ked som siel okolo...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 07.12.08  22:44

ono, nech clovek jazdi akokolvek opatrne, tomuto asi nikto nezabrani. najma, ked su zvieratka takpovediac blbe a idu za svetlom...
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 07.12.08  22:44

O.k. pepo takze zitra 18:00 v trencine v maxe. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 07.12.08  22:44

jmurj, to je moc líto. Vše se dá spravit, hlavně že jsi TY v pořádku!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 07.12.08  22:42

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( … tomu sa vravi smola :-(
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 07.12.08  22:42

nepada, isto nie, za prve, da sa na nom jazdit, a keby aj nie, tak mozem ist na berlingu alebo picasse.
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 07.12.08  22:42

Jmurjr: Tak to je smola! ;-\ Ze sa to stane prave tebe... :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…