Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 08.12.08 10:25
« Re: je to uz lepsie (psychicky) pratele
trocha som sa vyspal a od rana znova beham, auto je pojazdne, len musim upevnit znacku, nahlasit poistnu udalost a zabezpecit servis. takze to bude asi najvacsi problem, najst v mercedese volny termin. zdialky auto ani nevyzera poskodene, ale ja to odhadujem tak na 40000.
dakujem vsetkym za prispevky. -
hruodolf 08.12.08 09:27
« Re: je to v pi.ci pratele
Srnka je blbá, ale ještě se to dá bez větších problémů přežít.
Před pár lety mi říkal známý autoklempíř (který mi taky opravoval Feldu), že cestou ze Železné Rudy do Klatov potkal jelena. Tak měl co opravovat. A nejhorší co opravoval, byly A sloupky na autě, které se potkalo s ocelovým lankem nataženým mezi dvěma stromy přes silnici. Naštěstí pro řidiče prasklo :yes: -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 08.12.08 00:04
Teda taky se přidávam ke kondolenci jak tobě tak srnčí rodině ale tomu se opravdu nedá vyhnout když skočí tak skočí a bud rád že to nebyl třeba divočák, jo hold svina vikend mi to začalo když jsem rozbil v pátek na supovi zrcatko borec z protisměru si nás chtěl z blízka prohldnout a něják to neodhad a bylo hotovo.
Přidej foto ne že bych byl mrchožrout ale kouku se jak to vypadá. -
jpor (RSKa) 07.12.08 23:35
ups...chudák srnka, chudák jmurjr...blbá karma ;-\
Možno to bol taký srnčí Pacho: vyskočil na pána na voze spoza stromu a chcel zarevať "Bohu dušu a mne peniaze" ale nestihol sa nadýchnuť a bolo po ňom. Nerátali s modernou technikou... -
Poustnik 07.12.08 23:31
Každý nese smrt zvířete jinak, tak nevím, jak moc jsi měkota....já, který zabíjel králíky rukou to asi nesu líp, než někdo, kdo ani nezabije mouchu. Ale nejhorší na srnkách je to, že neplatí povinné ručení, i když je tolik slev.....takže když nemáš auto pojištěné, tak má člověk smůlu. Takhle kamarád úplně odepsal auto. Udělal na něm škodu asi za 150 000, protože se střetli ve vyšší rychlosti. ;-\ -
Chobot 07.12.08 22:55
Huh, f.uck. Zase z druhý strany jestli řikáš že tam normálně jezdíš 90 tak ještě dobrý. Já si taky pamatuju jak mi rupla jednou pneu ještě na 120 kdysi. Taky jsem asi 20 sekund předtim letěl přes kilko a v dobu kdy se to stalo sem už jel kolem 60. Tomu se řiká štěstí v neštěstí. Tomuhle fakt nezabráníš. Dá se předpokládat, ale jsou místa kde ti vyskočí a stejně neuděláš nic.
Takže ani nevím kde stojí, kdybyste viděli červenou R19 williams, dejte mi vědět. díky ;-)