Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 09.12.08 11:31
« Re: I mezi videi na You Tube jsou fake.
Musel by to být borec s trochou štěstí. Protože když mu to padne do vývrtky, tak to asi ani akrobat nevyrovná. Ale když dostane vrtuli nahoru, může se na ní snést jako vrtulník, protože tyhle speciály mají hrozný přebytek výkonu. Ale je to o umění a štěstí. Chtělo by to nějakého odborníka. Nemáš mail na Petra Jirmuse???? >:D -
s-mike (RSKa) 09.12.08 11:24
« Re: I mezi videi na You Tube jsou fake.
no povim ti, ze tohle video mi poslal kamos cca pred mesicem a pak jsme se po nekolik patku po fotbale v hospode jen a jen hadali, jestli je to mozny. Ja jakozto rozenej skeptik jsem samozrejme na te strane neduvery. Ja rikam, ze to je nejakej digitalni trik, ze se letadlo bez kridla chova jinak..
co ty? -
borovička pivo ako je tu živo 09.12.08 08:54
« Re: Brno
je to síce neuveriteľné ale aj mne sa to podarilo rozkódovať na prvý pokus
A v prelet bude, dokonca cieľová stanica Brno, svokor (60+) si kúpil imprezu STI tak si po ňu pôjde. Akurát to nebude v túto stredu.
Ale ako pozerám na kalendár, budú vianoce, musím si ísť po víno a nejaké miestne destiláty, čo bude buď tento týždeň alebo týždeň budúci. Na lagunu to nie je ale neskorý obed by sa dal. -
s-mike (RSKa) 09.12.08 08:36
tak to jeste doplnim to, co jsem doplnil. Ano, nejsem, a nikdy jsem nebyl. Ale aby to nebylo chapano spatne. Pro tu druhou část populace - ano, jsem, byl jsem a co mi sily budou stacit, tak budu!
To jsem zvedavej, jestli to rozkóduješ.. :-!
jo, abych nezapomnel. Kdybys mel zas pri ceste odnekud - nekam přelet pres Brno (napr. tuto stredu ve 20:00 v Lagune), tak se zastav na doplnení nádrží! -
s-mike (RSKa) 09.12.08 08:15
skdd
no, ja to myslel trochu jinak. Ale chapu, ze lidi jsou různí. Takze pro doplneni informace: ano, nejsem.. >:D >:D
Poustnik
ten golf neni spatna myslenka. Ale poopravim te v tom, ze jednak PeTa je o hoodne mladsi, nez my.. a druhak, na golf neni nikdy pozde. Takze tam ma stale sanci jak PeTa, tak i my o generaci starsi!! Jedinym omezenim je pružnost páteře, t.j. jestli ses jeste schopen se pro ty lezici prachy sehnout. A pak se jeste narovnat.. >:D