Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 11.12.08  10:51

« Re: Rib-scanners REPORT (restauracny sprievodca:-D)

Zdravim tě jmurjre. Až teď mi to docvaklo. Pěkná betaverze segwaye >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.12.08  10:47

« Re: vcerejsi besidka

Yes,yes,včerejšek super,akorát jsem po ránu zakopla nějak o váhu a auvej....Takže do vánoc přísná dieta a pouze zdravá,netučná strava ;-\
    Se dívám,že na té jedné fotce vypadám,jako by se mi navalovalo,ale není to tak lidičky,žebra byla výtečná! >:D

Tome,to Zet,nevíš jaký je to ročník??
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.12.08  10:39

Nejhezčí fotka je ta poslední. Ta čepička ti moc sluší, nemládežníku!!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.12.08  10:28

« Re: Rib-scanners REPORT (restauracny sprievodca:-D)

jmurjr

dekujeme za report jmurjr002 (ápropó, nemel bys pouzit radeji ctyrciferný zápis? jmurjrXXXX.. Pri nasem obžerství by 999 reportů nemuselo stacit!)

Opet to vypada vyborne, tudíž zanáším do naseho turisticko-restauracniho bedekeru!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.12.08  10:25

tak mládeži, fotky pridany, tož se kochejte...!

dobre jsme v dobe predvanocni zastavili nas běh a shon. Dobre pohovorili, dobre popili a hlavne výtečně žeber pozřeli. V mem pripade nejen pozrel, ale klasicky i přežral..

Laďo

kdo me poveze domu, kdyz si priste nedas nealko pivo? Tos teda nedomyslel.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.08  10:08

...fefe a fefe manze, jak sem sel rano do prace tak sem zrovna nahodou potkal toho kluka co vi o tom tuning Zetku a pry by uz melo jezdit (lak cerny a pry chtel podelne pres cely auto cerveny pruh nejak pstribrne obtazeny)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.12.08  09:32

(manže fefe) : jo jo,žebírka byla ,,very good,,slezina byla pohodová,akorát mě pak už lezlo krkem to nealko pivo.Příště necháme auto doma.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.08  08:47

« vcerejsi besidka

...caute,
    jak je po ranu? mne jeste ted voni prsty od zebirek =))
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 10.12.08  22:06

« Rib-scanners REPORT (restauracny sprievodca:-D)

Misia: testovanie pohostinskych a restautacnych zariadeni
    Report cislo: jmurjr002

Miesto: Puchov
    Podnik: Cierny Havran
    Hlavne jedlo: Bravcove medailonky z panenky na nivovej omacke s americkymi korenenymi zemiakmi
    Poznamka: Rajcinova polievka a pol litra kofoly
    Hodnotenie: Obsluhoval casnik s naozaj dobrym vystupovanim a velmi slusny. Rajcinova polievka rozhodne nadpriemer, hlavne jedlo vynikajuce. Mohlo by byt menej zeleninovej oblohy. Zasyteny som bol kralovsky.
    Obrazok: [odkaz]

Zajtra pokracujem vo Zvolene.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 10.12.08  18:31

« Re: I mezi videi na You Tube jsou fake.

tak pro tebe je to mozna snadny, ale ja svou posledni pocitacovou hru hral jeste na stroji znacky ATARI.. >:D

krom toho, ja jsem byl ten skeptik! To Poustnik rozdmychaval jiskricku nadeje na to, ze by to mohlo bejt realny ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 10.12.08  18:28

preboha, chlapi, to je z pocitacovej hry, len ten chlap uplne na konci je pridany. ved to vidi kazdy :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.12.08  12:17

nevim jestli oslnil, ale vypadal, ze s prazdnou z te socialky rozhodne nepujde. Nebo ze aspon neda svou kůži zadarmo! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.12.08  12:15

Ale je otázka, jestli taky není na vysílačku..... >:D Nějakou s obsahem 40 procent a výš..... No a tady Extra 300 asi v čas 1.05 ukazuje vis na vrtuli, takže čistě teoreticky to možné je. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.12.08  12:15

poustnik

jj, tak presne tyhle modelarsky zavody jsem mel na mysli. Byl jsem se osobne na trech ctyrech podivat a je to mazec..

a to je jeste prd proti RC tryskacum a proti sestavam, ktery tam borci predvadeli s vrtulnikama. Fakt jsem byl schopnej odprisahnout, ze fyzika prestala fungovat!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 09.12.08  12:15

Myslíš Miku že je tam oslnil?? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.12.08  12:13

xganga

ten je dobrej. Se asi rozcvicoval pred navstevou úřadu, kam si chodí pro podporu.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 09.12.08  12:10

Brácha tak to je frajer >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.12.08  12:09

Jestli jasnej, no nevím....jediné, na co jsem přišel, tak se mi zdá, že skutečné letadlo by asi tolik neodskočilo, je těžší. Ale tyhle obří RC modely lítají hrozně realisticky, viz [odkaz] a jestli to byl jen model, tak i tak je pilot stojící na zemi s vysílačkou dobrej, že svého miláčka posadil i takhle v pořádku na zem.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 09.12.08  11:57

Je to fake, ten závěr je jasnej trik. Mě spíš zaujalo tohle video [odkaz] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.12.08  11:37

Jirmuse nee. Ale muzu se prilezitostne zeptat jednoho kluka bankere. Je to leteckej modelar a s temi modely (cca 1:10) tohle staveni na vocas s vrtuli nahoru umi taky. Ale jestli je ten prebytek vykonu u skutecnyho letadla opravdu tak velkej, nevim, nevim..

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…