Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.12.08 10:47
« Re: vcerejsi besidka
Yes,yes,včerejšek super,akorát jsem po ránu zakopla nějak o váhu a auvej....Takže do vánoc přísná dieta a pouze zdravá,netučná strava ;-\
Se dívám,že na té jedné fotce vypadám,jako by se mi navalovalo,ale není to tak lidičky,žebra byla výtečná! >:D
Tome,to Zet,nevíš jaký je to ročník?? -
s-mike (RSKa) 11.12.08 10:28
« Re: Rib-scanners REPORT (restauracny sprievodca:-D)
jmurjr
dekujeme za report jmurjr002 (ápropó, nemel bys pouzit radeji ctyrciferný zápis? jmurjrXXXX.. Pri nasem obžerství by 999 reportů nemuselo stacit!)
Opet to vypada vyborne, tudíž zanáším do naseho turisticko-restauracniho bedekeru! -
s-mike (RSKa) 11.12.08 10:25
« Re: vcerejsi besidka
tak mládeži, fotky pridany, tož se kochejte...!
dobre jsme v dobe predvanocni zastavili nas běh a shon. Dobre pohovorili, dobre popili a hlavne výtečně žeber pozřeli. V mem pripade nejen pozrel, ale klasicky i přežral..
Laďo
kdo me poveze domu, kdyz si priste nedas nealko pivo? Tos teda nedomyslel.. ;-) -
jmurjr (H22A7) 10.12.08 22:06
« Rib-scanners REPORT (restauracny sprievodca:-D)
Misia: testovanie pohostinskych a restautacnych zariadeni
Report cislo: jmurjr002
Miesto: Puchov
Podnik: Cierny Havran
Hlavne jedlo: Bravcove medailonky z panenky na nivovej omacke s americkymi korenenymi zemiakmi
Poznamka: Rajcinova polievka a pol litra kofoly
Hodnotenie: Obsluhoval casnik s naozaj dobrym vystupovanim a velmi slusny. Rajcinova polievka rozhodne nadpriemer, hlavne jedlo vynikajuce. Mohlo by byt menej zeleninovej oblohy. Zasyteny som bol kralovsky.
Obrazok: [odkaz]
Zajtra pokracujem vo Zvolene. -
s-mike (RSKa) 10.12.08 18:31
« Re: I mezi videi na You Tube jsou fake.
tak pro tebe je to mozna snadny, ale ja svou posledni pocitacovou hru hral jeste na stroji znacky ATARI.. >:D
krom toho, ja jsem byl ten skeptik! To Poustnik rozdmychaval jiskricku nadeje na to, ze by to mohlo bejt realny ;-) -
s-mike (RSKa) 09.12.08 12:15
poustnik
jj, tak presne tyhle modelarsky zavody jsem mel na mysli. Byl jsem se osobne na trech ctyrech podivat a je to mazec..
a to je jeste prd proti RC tryskacum a proti sestavam, ktery tam borci predvadeli s vrtulnikama. Fakt jsem byl schopnej odprisahnout, ze fyzika prestala fungovat!!! -
Poustnik 09.12.08 12:09
Jestli jasnej, no nevím....jediné, na co jsem přišel, tak se mi zdá, že skutečné letadlo by asi tolik neodskočilo, je těžší. Ale tyhle obří RC modely lítají hrozně realisticky, viz [odkaz] a jestli to byl jen model, tak i tak je pilot stojící na zemi s vysílačkou dobrej, že svého miláčka posadil i takhle v pořádku na zem.... :-) -
s-mike (RSKa) 09.12.08 11:37
Jirmuse nee. Ale muzu se prilezitostne zeptat jednoho kluka bankere. Je to leteckej modelar a s temi modely (cca 1:10) tohle staveni na vocas s vrtuli nahoru umi taky. Ale jestli je ten prebytek vykonu u skutecnyho letadla opravdu tak velkej, nevim, nevim..
[odkaz]