Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 11.12.08 19:15
« fantom propíchnutých pneu-Brno
prominte že vámsem lezu,ale stále jsem se na pokec(scuk)nedostal,ač jsem byl zván už několikrát Roonypem..
mám jeden zásadní problé-(třeba mi někdo poradíte co stím)již potřetí mám propíchnutou pneumatiku...2krát u nás před barákem,ted -na Lidické 8-s ,už to fakt není náhoda!!!co stím přátelé -Brnáci... -
s-mike (RSKa) 11.12.08 15:51
« Re: vcerejsi besidka pro S-mike
ja jsem celkem plnej zazitku i žeber, tak jsem rodinu Mikulášovu prozatim nechal žít. Ale kdyz jsem p. Mikulase prinesl domu, zjistil jsem, ze je zdrcen. Ani ne snad z toho, jak jsme nalozili s jeho svatkem, ale nejak se mu zbortila vnitrni struktura a je z nej ted takova barevna koule s chrasticimi ulomky čikulády.. -
Poustnik 11.12.08 12:16
« Re: I mezi videi na You Tube jsou fake.
To jsem se zájmem shlédnul, N15m0! /prosím tě, jak tě napadnul tak úchylný nick???? :-)/ Tak v amerických stíhačkách pomůže pilotovi určitě hodně počítač, ale bez diskuze super záležitost!!! Já jsem na letadýlka trochu úchylný, tak se mi to líbí, tak sorry....no.....A tady jsou vidět modeláři...taky to jde, ale měli z toho vééélikou radost, tak je vidět, že to není žádná běžná věc... [odkaz] -
Ivanuska_Matej ( RSka) 11.12.08 10:56
« Re: Rib-scanners REPORT (restauracny sprievodca:-D)
jmurjr : pekne pekne ... aj by som dostal hlad nebyt este plny ... ale ako inspiracia na obed vyborne :-)
Fefe: :-) rano uz padla svata trojka :-) dokonca som si tam fixov napisal aj odhlasovane nazvy ... ;-) ;-) mnam mnam ;-) ;-)
mám jeden zásadní problé-(třeba mi někdo poradíte co stím)již potřetí mám propíchnutou pneumatiku...2krát u nás před barákem,ted -na Lidické 8-s ,už to fakt není náhoda!!!co stím přátelé -Brnáci...