Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 14.12.08 15:28
« Re: to Flammer
turbokluk
to doufam ne. Ja bych to videl tak, ze pokud je nekdo nespokojenej, ma pravo se ozvat. Jeho nazor mu neberu, jakkoli je jinej od myho - viz. ma odpoved Flammerovi. Jen myslim, ze by bylo fér, aby se pri argumentaci upustilo od takovych tech nekonkretnich kvantifikátorů jako "všichni", "většina", "nikdo", "spousta SZ", "všechny kluby", celé MACZ".. atd. Udelejte si seznam, kdo KONKRETNE je pro jakej navrh a touto entitou pak operujte.. ted napr. vidim jako rozumny, ze vsichni kdo chteji neco menit, maji nick "chci lepsi MACZ". -
s-mike (RSKa) 14.12.08 13:25
« to Flammer
ja jsem tu Corvetu zahlidl, zaznamenal jsem znamku pro Turbo a zpetne jsem se v nejake diskuzi zorientoval, ze ses priznal, zes to byl ty.
No, ja ti jen zopakuju svuj nazor. Ze se od nejake doby k zadne znamce nevyjadruju. Takze se vubec nic nestalo, nemusis se omlouvat, nevadi mi to. Vadi mi spise okolní, prilis emotivni reakce ted uz na cokoli a z toho plynouci jediny zaver. MACZ je v krizi a za vsechno muze admin..
pritom se nikdo nepozastavuje nad tim, ze je mezi nami uzivatel, ktery neustale snizovanim znamek manipuluje Toptenem a ted uz dokonce tresta zhorsenymi znamkami jine kolegy, kteri nemaji v jistych diskuzich dostatecne loajalni nazor. Mam z toho velmi neprijemny pocit, je to trest za vlastni nazor, t.j. omezovani svobody slova. V tom treba vidim ja hrozbu pro MACZ..
vis? -
jmurjr (H22A7) 14.12.08 13:09
« Re: Rib-scanners REPORT (neverending story)
Trencin? tam sme so zbynkom boli minule na pizzu, ale nestala za foto... a leden/januar moze byt. skusim sa tam po niecom obzriet a zistit nejake referencie. urcite tam musi byt nieco dobre... mozno nejaka dedinka v okoli trencina moze byt to spravne miesto na jedenie.
losos vyzera vyborne. asi si pojdem nieco dat, aj ked som chvilu po obede :yes:
-
s-mike (RSKa) 14.12.08 13:04
« Re: Rib-scanners REPORT (neverending story)
teda Jozefe, ty se prekonavas! Ja od stredy nemel v restauraci nic, co by stalo za foceni. Tak jen abych nevysel ze cviku, zverejnuji dnesni obed, losos s kari omackou
[odkaz]
chystame nekdy v lednu setkani v Trencine (pokud se i vam ten termin libi), tak uz by to chtelo smerovat nasi gastronomickou hlidku do teto lokality! ;-)
Teda tobě a zetku zima přeje, pořád bez sněhu >:D >:D >:D