Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
LuboshGT (RS Kaa) 01.04.08 17:32
« Re: Re: Krááása!
Skoro nemam slov :-) Perfektna odpoved a pristup. Osobne ma na dnesnej dobe najviac fascinuje, ze mozu byt uspesni najma sikovni a pracoviti kvalitnou robotou a serioznym pristupom, nie necistou cestou. A prave ludia ako jpor su dokazom, ze to ide :yes:
Treba si plnit sny, pekne jeden po druhom, keby clovek zo dna na den dosiahol na E55 AMG, nevazil by si to tak. Preto mam obrovsky respekt nielen k autu, ale i majitelovi :yes: -
"-- skrytý --" 01.04.08 09:01
« Re: Krááása!
Tak na toto upřímné vyznání se hodí jen parafrázovat Johna Coopera jr. - PROSTĚ BOREC :yes: ;-)
Je to přesně tak jak píšeš, cest k penězům a úspěchu je mnoho, ale ten Tvůj, v mnoha jiných obměnách dnes a denně znovu vybojovávaný, je asi ten nejtrnitější a nejrizikovější...zkrátka nést jen svůj nápad zabalený do své vlastní kůže na trh a přímo na bitevním poli si ověřit, jestli můj nápad a přesvědčení jsou geniální, nebo naprostý propadák, na to každej opravdu nemá :yes: A to hlavní a nejcenější, zůstat i po prožití turbulence úspěchu pevnýma nohama stále na zemi s jasným zrakem a čistou myslí, to je výkon neméně obdivuhodný. Ještě jednou klobouček dolů před Tebou a Tvojí ženou ;-)
P.S.: Nemám ve zvyku psát jakkoliv pochlebovačné příspěvky (resp. psát příspěvky obecně), ale Tvůj příběh a zároveň nefalšovaná skromnost mě prostě dostali. Vím, že je takových lidí mnoho, a proto znovu zdůrazňuji, že můj dík patří všem Tobě podobným :yes: -
Poustnik 01.04.08 05:34
« Protože se v autech nevyznám, tak kdybych tě potkal ve městě,
řeknu si - normální auto pro důchodce. Ale ten výkon motoru je hrozný. Tak se snaž vyřádit někde jinde než na silnici, protože nejhorší je ukazovat sílu takového vozu v provozu. Ale tvůj případ to asi nebude, recenzi máš parádní a odpovědi v diskuzi inteligentní, ty to máš v hlavě srovnané. Moc se mi líbí poslední věta v posledním tvém příspěvku - to by muselo oči vypichnúť....Český ekvivalent je asi - to by příliš bilo do očí. :-) Užívej si auto a ať dlouho slouží bez poruchy! Hoj! :-) -
jpor (RSKa) 01.04.08 00:43
« Re: 10b
dík za ohodnotenie :yes:
Tvoju V8 som registroval už dávnejšie. Jednu takú som na predvádzacom dni vyskúšal, bola to lahôdka. Keď som sadol dozadu (bola to predĺžená verzia), v prvej sekunde zo mňa vyletelo "tu by som si vedel predstaviť, že by som sa vozil celé dni". Priestor a luxus. Paráda. Sily dostatok, jedna báseň. Prajem ti ten koráb, nech dlho a spoľahlivo slúži!!! A držím palce na to AMG, je to iný svet...
Ako som opisoval príbeh s ojazdeným E55, boli vtedy naraz v ponuke okrem nej aj SL 55 AMG (23000 km / 5 rokov) a S 55 L AMG (115000 km / 4 roky) v super výbave vrátane TV vzadu apod. Úžasné auto, jedno aj druhé, ale príliš nápadné pre mňa, ešte som býval v bytovke (teraz už v dome), to by muselo oči vypichnúť... -
jpor (RSKa) 01.04.08 00:35
« Re: Re: Re: Stories.
pomer točivého momentu ku hmotnosti môže byť u tvojej A5 a Cayenne Turbo približne rovnaký. Cayenne by musel použiť vysoké otáčky = výkon, aby ťa dostal...
To s Lambom alebo Ferrari by som rád zažil, ale zatiaľ predsa len kult týchto áut mi nejako bráni v presvedčení, že by som ich dal...aj keď možno v nejakom rozsahu otáčok by to šlo.
Dík za tip, skočím na mbworld, už som tam bol ale nejako som sa k tomu nevedel dostať, ani som sa moc nesnažil zatiaľ, tak to preklikám poriadne. -
"-- skrytý --" 31.03.08 23:20
« Re: Re: Stories.
Jasné, zatím jsi ještě nepotkal rovnocenného soupeře. Já mám A5 3.0TDI a možná tomu nebudeš věřit, ale mě už dvakrát zkoušel předjet Porsche Cayenne Turbo a akcelerace byla stejná jako moje. >:D
Divil jsem se, ale aerodynamika a váha asi hraje svou roli.
Každopádně E55 je monstrum a potřeboval bys natrhnout někaké Lamborghini nebo Ferrari, to je pak pohled.....na chudáka řidiče rudého koně.......
Pokud mluvíš anglicky, tak určitě mrkni na www.mbworld.org , to je celosvětové fórum o Mercedesech, je tam sekce i E55 AMG W211, najdeš tam milióny inspirací jak si zlepšit svůj vůz. :-! :yes: -
Vette 31.03.08 22:17
« Re: Re: Stories.
Poznam, ale vela frajerov moc riskuje len aby si nieco dokazali. Vcera som siel prevetrat auto a cestou po starej seneckej (smer BA)som postupne predbiehal auta. V predu sa snazil o rachlu jazdu novy Focus. Nebol problem ho dobehnut, a predbehnut to bola len otazka volnej cesty. Jemne stlacenie plynu a uz sa stracal v zrkadle. Zachranil ho len semafor pri odbocke na dialnicu a dobehol ma. Tam uz som to netlacil, bol som v meste a cesty boli dost plne. Frajer to asi nezvladol a zacal predbiehat celu kolonu v odstavnom pruhu. Dufam ze sa vecer chvalil kamarakom ako ma dostal :-)

Ale ak je vodič čo pozná cestu a auto tak vie občas nahnevať aj podobné autá ako toto. Ale na diaľničné naháňanie to nie je, najmä s takýmto súperom.
Mimochodom nepamäáš si farbu a EČV?