Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 09.05.08 22:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Antiradar
No z reklamy na billboarde a následne info z netu, manželka má od MB origo a nejak to fakt nezaberá >:D tak som skúšal niečo DeLuxe >:-[]
Dnes som hovoril s technikmi čo to montovali, že dozadu to moc význam nemá, lebo v prípade použitia subjekt "ujíždí" špatným smerom a nedá sa dobre skasírovať >:-[] :-! a navyše by museli rezať do nárazníka a tak, no ale si mi nasadil "brouka", ony sa tam dajú pridať tie zadné; a ja občas parkujem dosť zbesilo >:D ale keď to sa nedá furt normálne...kto raz skúsi, uverí :-! :yes: -
LuboshGT (RS Kaa) 09.05.08 22:51
« Re: Re: Re: Brzdy
Napisal som sz. Je najlepsie prist co najskor rano, ale nejak sa nam aj s kolegom nechce, cize stretavame sa o 9.30 pumpa OMV na D1ke smer Pezinok.
Jazda jeden trening, jeden pretek, cize len dve jazdy za den. :-| To je zalostne malo na normalny vysledok. -
Vette 09.05.08 22:29
« Brzdy
Ahoj, uz mas nove kotuce? Prave som zistil ze su cez vikend na Pezinskej babe amaterske preteky do vrchu. Staci vraj len prilba. Nemas chut si to vyskusat na volnej ceste? Dost som nad tym zacal uvazovat. Ak stihnem, pojdem tam v nedelu pozriet. Malo by to byt bezpecnejsie ako za beznej premavky, lesie sa muzu rezat zakruty len sa bojim aby som to niekde neprehnal. -
jpor (RSKa) 07.05.08 22:51
« Re: Trencin
dnes nie, v TN som bol naposledy tak pred 3 týždňami, a pár jedincov malo možnosť vidieť drifty, zrýchlenie z miesta bez ESP, ale zato s dymom od zadných pneu a tak. Na ceste pod sídliskom Juh, taký prázdny široký rovný kus asfaltu >:-[] Som s kamarátom skúšal čo sa s tým dá...
Ak tam bol nejaký kolega, tak aspoň bola možnosť vidieť naživo "divú sviňu z AMG" >:D :-!