Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 11.05.08 20:10
« Re: Díky za pěknou recenzi
Díky za nabídku pomoci (cením si ji), momentálně jsem ve fázi hledání toho správnýho "kusu". Zatím to vypadá, že v Čechách se žádný adept nenalézá, vypadá to asi na výlet do Německa. Ještě chci zkusit navštívit v Praze M3000 a dát poptávku. Každopádně bych to rád pořídil do prázdnin, že bych si pracovní cesty užíval a těšil se na ně ;-). Jak pořídím, určitě se pochlubím. -
jpor (RSKa) 11.05.08 12:52
« Re: Automat
Je to A5 (kvôli 700 Nm a staršiemu dátu modelu) a radí vcelku fajn, neváha ktorý stupeň je potreba. Musel som si ale cca 3 týždne zvykať ne prechod z manuálu, ktorému som velil presne podľa seba, tu má A5 vlastný rozum a musím trochu "spolupracovať". Ale prinajhoršom mám na volante knoflíky na ručné radenie... -
jpor (RSKa) 11.05.08 12:49
« Re: Díky za pěknou recenzi
Tak to si mi urobil vážne RADOSŤ. Totiž to je presne to najlepšie, čo som mohol dúfať - že si to prečíta niekto, kto nad AMG vážne uvažuje a pomôže mu to v rozhodovaní. Držím palce a nech Ti to vyjde - AMG je dobrý kauf, neolutuješ >:-[] :yes:
Ďakujem za prianie, a skúsenosti určite budem doplňovať, ako budú pribúdať zážitky. Ak máš nejaké konkrétne želanie, čo cheš vedieť, napíš sem alebo SZ, ak je to niečo nevhodné pre zverejnenie... >:-[] :-! -
"-- skrytý --" 11.05.08 10:42
« Re: Re: Re: motor
KVASINY, tak to hej. Ocov kolega z roboty si donesol jednu 136 GLS z HOLANDSKA (to myslím VÁŽNE), vstrekovanie dajake z fava (monomotronik od BOSH) 50 Kw, strešne okno, hlavove opierky aj v zadu. Taku škodovku si na Slovensku nevidel. Ani ja som ju ešte nevidel, len raz zdiaľky ( :-( :-( :-( ). Červená kráska (karCOOLka). Ale nema katalizator :-O :-O :-O -
"-- skrytý --" 11.05.08 00:44
« Díky za pěknou recenzi
Díky za fakt pěknou recenzi, narazil jsem na ni náhodou, už měsíc lezu po webu a sbírám zkušenosti s tímhle autem ... mám MB W210 E 320CDI a už jsem na něm nalítal bezmála 400 000 km, tak jsem se rozhodl, že si udělám radost a vyměním "ropáka" za nějakou pořádnou šelmu, pochopitelně MB :-). Tvoje zmínka o "propadnutí" značce je přesná, jsem na tom stejně, kdysi mi řekl kamarád, který má Medvědy co ho znám: "jak jednou vlezeš do Mercedesu, jiný auto už těžko budeš chtít". Takže ještě jednou díky, přeju hodně pěknejch chvil se Šarkanem a těším se na nějaké další zkušenosti. -
jpor (RSKa) 09.05.08 23:24
« Re: Brzdy
však toto že cez víkend... ;-\ to máme rodinný program plný - už 2 roky ho zapĺňa náš syn, ktorý unaví za deň stádo chrtov, nie že 2 rodičov...
inak ma to celkom láka, už som to tam raz rozpálil a odvtedy na to spomínam v tom najlepšom...
Kotúče mám, všecko OK. Ešte čapy, sa rozvŕzgali po tej Babe >:-[]

Inak v 12 búračka za sebou...ty si buď pekné kvítko alebo máš smolu/šťastie že sa podarilo/ešte si nažive 8-s