Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.05.08  22:15

« Re: Re: Re: Automat

je to ako píšeš, plyn na podlahu a...ale občas jazdím aj normálne >:D a vtedy je to rozdiel občas, ale ten automat ma nakoniec presvedčil, že to vie dosť dobre na to, aby som ho nechal robiť si svoj job a viezol sa s prstom v nose... >:D :-!
    Inak v 12 búračka za sebou...ty si buď pekné kvítko alebo máš smolu/šťastie že sa podarilo/ešte si nažive 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  20:10

« Re: Díky za pěknou recenzi

Díky za nabídku pomoci (cením si ji), momentálně jsem ve fázi hledání toho správnýho "kusu". Zatím to vypadá, že v Čechách se žádný adept nenalézá, vypadá to asi na výlet do Německa. Ještě chci zkusit navštívit v Praze M3000 a dát poptávku. Každopádně bych to rád pořídil do prázdnin, že bych si pracovní cesty užíval a těšil se na ně ;-). Jak pořídím, určitě se pochlubím.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  14:54

« Pohon

Nemáš to náhodou 4matic ???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  13:45

« Re: Re: Automat

Veď automat nieje až taký zlý. Plyn na podlahu a ideš (teda neviem, mám 12 rokou, riadil som Trabihi, 105 s ňou som aj bural >:D >:D fakt, 125 a feldu, všetko manuál až na ten traban, to bolo A7 >:D >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.05.08  12:52

« Re: Automat

Je to A5 (kvôli 700 Nm a staršiemu dátu modelu) a radí vcelku fajn, neváha ktorý stupeň je potreba. Musel som si ale cca 3 týždne zvykať ne prechod z manuálu, ktorému som velil presne podľa seba, tu má A5 vlastný rozum a musím trochu "spolupracovať". Ale prinajhoršom mám na volante knoflíky na ručné radenie...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.05.08  12:49

« Re: Díky za pěknou recenzi

Tak to si mi urobil vážne RADOSŤ. Totiž to je presne to najlepšie, čo som mohol dúfať - že si to prečíta niekto, kto nad AMG vážne uvažuje a pomôže mu to v rozhodovaní. Držím palce a nech Ti to vyjde - AMG je dobrý kauf, neolutuješ >:-[] :yes:
    Ďakujem za prianie, a skúsenosti určite budem doplňovať, ako budú pribúdať zážitky. Ak máš nejaké konkrétne želanie, čo cheš vedieť, napíš sem alebo SZ, ak je to niečo nevhodné pre zverejnenie... >:-[] :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  11:03

« Automat

Dobre sa ti radi s automatom??? A je to A6 alebo A7 ??? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  10:59

« Re: Re: motor

Vcelku pekna stránka, pekne si si ju zrobil ( :-) ;-) :-) ;-) ) Aj pekne auta maš ( >:D >:D >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  10:43

Nahraj motor a ten zvuk a daj to na stránku. PROSÍM. ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  10:42

« Re: Re: Re: motor

KVASINY, tak to hej. Ocov kolega z roboty si donesol jednu 136 GLS z HOLANDSKA (to myslím VÁŽNE), vstrekovanie dajake z fava (monomotronik od BOSH) 50 Kw, strešne okno, hlavove opierky aj v zadu. Taku škodovku si na Slovensku nevidel. Ani ja som ju ešte nevidel, len raz zdiaľky ( :-( :-( :-( ). Červená kráska (karCOOLka). Ale nema katalizator :-O :-O :-O
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  00:44

« Díky za pěknou recenzi

Díky za fakt pěknou recenzi, narazil jsem na ni náhodou, už měsíc lezu po webu a sbírám zkušenosti s tímhle autem ... mám MB W210 E 320CDI a už jsem na něm nalítal bezmála 400 000 km, tak jsem se rozhodl, že si udělám radost a vyměním "ropáka" za nějakou pořádnou šelmu, pochopitelně MB :-). Tvoje zmínka o "propadnutí" značce je přesná, jsem na tom stejně, kdysi mi řekl kamarád, který má Medvědy co ho znám: "jak jednou vlezeš do Mercedesu, jiný auto už těžko budeš chtít". Takže ještě jednou díky, přeju hodně pěknejch chvil se Šarkanem a těším se na nějaké další zkušenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 10.05.08  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzdy

Novy onboard z pretekov updatovany u mna. Sakra chlapi, je to neuveritelna zabava :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.05.08  21:35

Napadla ma paralela pre ČR je taký Affalterbach v Kvasinách >:D >:D >:D
    Tiež tam robili vždy extra Škodovky na vývoz a tak...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.05.08  21:33

« Re: motor

CooL muzika to je, to si píš. Pár ľudí čo vyskúšalo vedia svoje >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.05.08  21:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzdy

Carauto odoberám, ale tento týždeň neprišlo, ak nie v pondelok tak volám doručovateľskej firme, sú desní, vždy to mám o týždeň neskôr; hanba im...
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 10.05.08  19:19

« Re: motor

Affalterbach... sidlo AMG...

Mrkni na [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.08  19:04

« motor

Na foto podpis skladateľa (motoru) Mercedes AMG "podpis" a ......bach, Germany. Čo je namiesto tých bodiek??? A mimochodom. Je to dajaka CooL muzika, kaď je to AMG asi hej, nee. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 09.05.08  23:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Brzdy

No ved, ze E55 musi mat kategoriu sam pre seba... Inak v najnovsom Carauto je o nom pekny jednostrankovy text v rubrike Hrdinove minulosti.

Video skusim natocit, uvidime ako to vyjde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.05.08  23:30

« Re: Re: Re: Re: Brzdy

podľa koeficientov patrí E55 do kategórie S-9500 >:-[] keby taká bola...
    Fakt by som tam šiel keby... ;-\ tak aspoň držím palce, chlapi. Skús natočiť video, Lubosh,na voľnej ceste by to bolo super.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.05.08  23:24

« Re: Brzdy

však toto že cez víkend... ;-\ to máme rodinný program plný - už 2 roky ho zapĺňa náš syn, ktorý unaví za deň stádo chrtov, nie že 2 rodičov...
    inak ma to celkom láka, už som to tam raz rozpálil a odvtedy na to spomínam v tom najlepšom...
    Kotúče mám, všecko OK. Ešte čapy, sa rozvŕzgali po tej Babe >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…