Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.08  14:14

« Re: búračka

xganga: "...nebojíš se z auta dostat maximum a nenecháváš takovouhle káru ležet ladem,to by napáchalo větši škodu."

No...možná trochu změníš názor,až ti nějaký auto(jehož řidič se nebojí v provozu maxima) takhle v zatáčce vletí tobě dovnitř do auta....samozřejmě v opačnym gardu zatáčky.Jenom konstatování.

Každopádně si nemyslim,že tahle zkušenost muže někoho poučit.Možná tak na týden,že bude chvíli jezdit opatrně.Ale časem na to každý zapomene a poučení je pryč.
    Vim to sám,párkrát už jsem měl taky k průseru namále,ale nijak zvlášť mě to zrovna nepoučilo...
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 13.05.08  13:00

« Re: Re: búračka

Takze fotky
    - ako dopadli zvodidla
    [odkaz]
    - brzdna draha
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 13.05.08  12:46

Ako jpor vravi, bol som tiez v aute, dokonca vzadu vpravo, cize priamo na mieste narazu... Podavam svedectvo :-)

Islo sa naozaj prirychlo, to mi bolo jasne kratko pred zakrutou, kedze Babu uz celkom slusne poznam a den predtym som tam bol na pretekoch. Na uzavretej trati sa da lavotociva vracacka prejst cca 70 km/h, na stvorkolke na slickoch predpokladam aj 80 cosi, viac uz proste nepusti. Pre dvojtonovy sarkan so zadnym nahonom a cestnymi pneu vsak urcite zakruta stavana nie je, o com svedci aj to ze moment narazu mohol byt cca v 50ke. V tej rychlosti by sa uz ine auto chytilo, E55 AMG este potrebovalo tak 10 km/h ubrat. Ale ako sme aj s jporom na mieste konstatovali - po boji je kazdy vitaz.

Inak suhlas - naraz ako v bavlnke, proste len vzdialene bum a co je zaujimave ze airbagy sa ani neunuvali. Neviem si predstavit ako by dopadol naraz 50 km/h v inom aute. Ked v 54 km/h ak sa nemylim sa robia crashtesty... ;-\

Jporova prva reakcia - "Tak a je to. Esteze som objednany v pondelok do servisu." :-) Ziadne nadavky, su to len plechy, zivot ide dalej... Foto zvodidiel mam v telefone, supnem ho sem vecer ako priamy link, pripadne si to potom pridaj do fotiek. Bez nich by auto letelo tak dva metre do priekopy a po vlastnych by Sarkan urcite neodisiel. Aspon by policajt nevycital ze sme auto nenechali na mieste nehody ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.08  12:39

« A to jsem myslel ze jsi uz rozumny...

Sikovnej,moooc sikovnej.TAkhle to dopada.Debilci z moje,auto chtej videa,tak jim chces udelat radost,a konci to znicenym bokem.No co,pouceni do priste.Jinak,to Carauto ti asi udelalo radost,vid,sem si hnedka vzpomnel kdyz sem to videl...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.05.08  09:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: búračka

toto auto by som rad niekedy videl nazivo.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.05.08  07:15

« Re: Re: Re: Re: Re: búračka

U mě by to bylo asi takhle:"Ku*va, ty jeden de*ile, proč jsi jel jak kr*tén, do p*dele. Se na to můžu vy*rat, do p*či"-ale nemysli si, já jsem klidnej člověk, co nemá nadávky rád >:D Ale i tak to Měďourovi sluší, já jsem na tohle Éčko celkem ujetej, zvlášť v černý barvě je náááádherný :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.05.08  01:30

« Re: Re: Re: Re: búračka

Tak to sa fakt nebojím a nedám tomu pokoj, no... :-|
    Teda aj som sa trochu bál, adrenalín a tep boli počas jazdy dobre zvýšené, ale asi som bol natoľko zvedavý a nadšený, že...proste som na to dupal, no :-O
    A peniaze - mám poistku, 5% spoluúčasť, to je cca 12500 Sk - vo co gou...?
    Napodiv som bol celý čas docela v pohode (na to čo sa stalo...) a kľudný, bez nadávok a zlosti, až sa Lubosh divil. Neviem čím to, asi už som pár vecí v živote preskákal, alebo...to je jedno. Proste som tam taký skromný a poučený stál a existoval, zhodnotil situáciu, vyjasnil čo ďalej a bolo :-!
    Ale fakt už nabudúce radšej s mierou...čestné pionierske >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.05.08  01:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky za pěknou recenzi

slušelo...tu končia argumenty...ale nie všetky. Pekne ju posaď do ML-ka, odfoť v ňom,pred ním a okolo, potom jej to hoď na plochu a ono sa to vstrebe >:D
    Ale vážne - môj dobrý kamoš má filozofiu, že žena má od chlapa dostať kľúče od auta a potom na ňom bude jazdiť. Do výberu vozu nekecá. Na tom niečo je, ženy sa v tom väčšinou vôbec neorientujú - "hlavne aby bolo červené"... 8-s
    Na druhej strane ja som doma sám musel nejaký čas na túto tému viesť debaty s manželkou, kým si vyjasnila, že poriadne SUV zvládne a to Áčko už je predsa len malé a svojím spôsobom aj nepohodlné, aj keď naozaj je to milé auto, aj mne sa páči, ale...toto nie je módna prehliadka. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.08  00:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky za pěknou recenzi

No však ji přesvědčuju, že ML by bylo do domu vhodnější, je z toho pěkně vidět, pangejty může taky ignorovat ... uvidíme, snad ji přesvědčím :-) Když vono by jí prej to A víc slušelo >:D , co na to říct.....
  • 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 13.05.08  00:33

« hm

presne tak, plechy sa daju dokopy... to vide mozno nie je az tak nutne ;) ...hlavne nabuduce trochu rozvahy >:D drzim palce, este ze su vsetci OK
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.05.08  00:11

« Re: Re: Re: búračka

Úplně se mi sevřelo srdce, sám si dokážu představit, kolik nadávek by ze mě vylítlo během jedný minuty a všechny by směřovaly na mojí adresu. Každopádně chybama se člověk učí, jsou to jen plechy, to se spraví, i když to bude stát celkem dost peněz. Zas na druhou stranu se aspoň nebojíš z auta dostat maximum a nenecháváš takovouhle káru ležet ladem, to by napáchalo větší škodu.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.05.08  23:43

« Re: Re: búračka

Nebudem, sľubujem !!!
    Najprv si to prebehnem a hlavne sa budem držať na "safe side" - nie som rallye pilot, aby som hľadal limity! Stačí rýchlo, nie besnotu... :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.05.08  23:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: búračka

:-) Tak to oceňuju.....To dokáže málokdo. Si frajer :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.05.08  23:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: búračka

ešte mi napadlo, že tie zvodidlá som pekne načal - čo potom ten ďalší, čo tam rachne po mne? Mal by som to nechať opraviť... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 12.05.08  23:32

Tak tohle naštve... Příště už doufám nebudeš dělat takové blbosti.
    Chybama se člověk učí... :-( :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.05.08  23:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: búračka

tak to dúfam, že dovtedy bude urobené !!!
    ale možno na garančnú...
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.05.08  23:28

« Re: Re: Re: Re: Re: búračka

uhhh....No tak štestí v neštestí.
    To by dopadlo o hodně huř.....
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.05.08  23:16

inak za tými zvodidlami bol prepad o 2,5 metra a za ním potok. Keby nevydržali zvodidlá... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 12.05.08  23:14

Pridavam sa k CUJOvi a vlastne vsetkym, hlavne ze s takym delom, ake mas, si to len suchol a nic sa nikomu nestalo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.05.08  23:05

« Re: Re: Re: búračka

Vďaka za želanie, ani nevieš ako si to prajem... Keby to bolo zajtra ráno urobené za príplatok 50 tisíc, asi by som dal...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…