Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 17.05.08  00:23

« Re: Re: Re: Re: Pěkná rána :)

Ty a to sa kedy stalo že sa Šarkan usadil? Som si nevšimol >:-[] ...ja sa na dôchodok tiež nechystám... >:-[] :-! to sú mi noviny... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  00:18

« Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi

No dal jsem na tvou (resp. tvýho kámoše) radu - oznámil jsem, že A klasse má kdekdo, a že ML jí bude slušet víc, bude se líbit i našim psům (teriéři) a samozřejmě bezpečnost, pohodlí, prostor ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 17.05.08  00:17

« Re: Re: búračka

S tým manuálom to bolo dosť dobré :yes:
    Za tie prachy radšej AMG & Kleemann tuning :-!
    Reaguje normálne, len chvíľu trvá, kým to N zaradí, aby nebolo medzičasom aj po funuse...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  00:15

« Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi

Rok výroby 2004, 10 000 km, víc bych se měl dozvědět osobně, podám informace. No a samozřejmě na mně koukaj všichni jak na blázna, proč chci potvoru která žere i trávu u silnice ... nemá cenu diskutovat a snažit se někomu vysvětlit, že je to prostě splnění snu, když to auto získám, ať už konkrétně tohle nebo jiný, u mně mu bude dobře a nezbavím se ho, spíš časem přidám další třeba (chtěl bych nějakýho veterána). >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 17.05.08  00:04

« Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi

blahoželám :yes: Prezradíš, ako si to dosiahol?
    Dnes som bol ML objednať, prebrali sme posledných pár nejasností v kombináciách výbavy a uzavreli to, ale sťahovali sme firmu, tak mi už nevyšlo podpísanie zmluvy / objednávky, musel som utekať, takže zajtra doobeda to šrajbnem :-!
    Potom čakať do októbra / října ;-\ (na model po facelifte...)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.05.08  23:59

mesiac / rok výroby a kilometre ???
    Tých príplatkov sa do E55 už toľko nezmestí, má toho hodne v základe, snáď len dynamicky dofukované / masážne predné sedáky, solárna strecha, strešné okno, nejaké TV tunery apod.
    No a okrem toho individual príplatkové veci z AMG cenníka - brzdy, Drivers Pack, rýchlejšie módy manuálneho radenia, samosvor...
    Verím že cena zaujímavá bude, neviem prečo ale tieto ojazdené AMG majú silný pokles ceny, ale podľa mňa hodnota ostáva, proste pri AMG by nemalo platiť - ojazdený veľký žravý benzín = fuj nechcem, radšej maličký traktorčekový nafťáčik, lebo mi pôjde za 5 litrov. Toto by som chápal pri E320 alebo ešte max E500, ale AMG...to je pre náročných, zaslúži si ocenenie :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 16.05.08  23:50

« Re: Re: Re: Pěkná rána :)

To som zvedavy na nove pneu :-) Zero Rosso mnoho ludi na zadokolky odporuca, s tymi Eagle F1 asi maju v servise pravdu. Sice sme hovorili ze referencie na ne su vyborne, ale skor mi pridu ako vysokovykonne pneu, teda nevhodne na usadnutu limuzinu, akym E55 AMG je ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Enthusiastic-driver

Enthusiastic.driver 16.05.08  23:08

« Re: Re: Pěkná rána :)

Očividně jsi stále mezi námi, tkaže teď slavíš narozky 2x ročně ? Na motorce bych to schytal nerad.. Resp. mám tolik strachu, že bych si mašinu asi nekoupil..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.08  22:29

« Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi

Jinak - manželku se mi už podařilo přesvědčit na ML :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.08  22:27

Barva silber, černá kůže, Xenon, navi, parktronic, ortopedické sedačky, ... zkráta full, ale hlavně - pokud se mi bude líbit, plná záruka od dealera a doufám (byla o tom řeč a slíbili že bude) velice zajímavá cena. A pokud by se mi na něm něco nezdálo, seženou (nebo se prý budou snažit) jiného. Jsem napnutej jak kšandy, takhle jsem se naposled těšil na Ježíška jako malej kluk a to už je dost dávno >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.05.08  22:19

Presne tak, odtiaľ mám Šarkana ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.05.08  22:17

« Re: Brzké uzdravení Šarkanovi

tak vida !!! Nový kolega na obzore !!! Pridaj pár info k onomu vozu, som dosť zvedavý ;-)
    Odhad opravy je 14 dní, to nejak vydržím a potom mu ako omluvu dám vyčistiť a interiér a hlavne nejaký dobručký prípravok na kožu, to už bude na čase.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.08  22:15

« Re: búračka

S tím neutrálem to radši nejdřív ozkoušej, nevím jak na to bude tohle auto nacpaný elektronikou reagovat >:D Nebo si pořiď manuál, v německu se určitě najde pár firem, které ho do E55 AMG milerádi namontují, ale cena bude asi tak 500.000Kč >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.05.08  22:14

« Re: Re: Pěkná rána :)

tak je to iné ako nedotknuté auto, ale je to furt môj Šarkan >:-[] :yes:
    Nič vážne sa nestalo, karoséria v pôvodnom tvare a stave, pár plechov a kolesá vymeníme.
    Dnes servisák hovoril, že otočný čap to schytal a je úplne nakrivo, že ani zatiaľ nemohli urobiť geometriu, takže až ho vymenia, pozrú čo ďalej. Ale zatiaľ nič iné na náprave špatného nevidel.
    Dnes som aj objednal nové pneu - Pirelli Zero Rosso. Vyberal som ešte aj Zero Corsa alebo Zero Nero, ale tie sa nerobia v potrebných rozmeroch. Goodyear F1 Eagle vraj nie sú na sklade a zdržalo by to opravu, okrem toho ma upozorňovali, že F1 jakožto šípový vzor hučia a vraj nie sú dobré v zákrutách. To si osobne nemyslím, test Carauta na okruhu pre zadokolky vyhrali práve F1, ale v rozmere 225/45 R17, ja mám trochu iné... Continental nechcem, Pirelli má slušnú povesť, aj keď (pokiaľ sa pamätám) v Caraute zrovna nezažiarili... Prinajahoršom prispôsobím jazdu schopnostiam pneu >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.08  22:11

M3000 je jeden predajca tusim v Prahe [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.05.08  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: búračka

Na výjazdé ma ESP pekne podrží, to mám nacvičené...toto som prepálil ja. Už čoskoro bude video, dnes som to dal spracovať, vrátane spomalenej časti s nárazom. Je tam vidieť, že to už zatáča, ale pár metrov chýbalo... Že si mal dosť miesta je super.
    Predokolky sú jednoduchšie pre masy, zadokolku treba vedieť viesť, ale aj tak sú mi sympatickejšie.
    No a s tým neutrálom...v zime je možno viac času na to, páč na snehu takú paľbu nechodím ani ja, ale keď som zabehával, chodil som po diaľnici systémom od 1500 do 3500 ot. a potom neutrál až klesla rýchlosť na 1500 ot. pri 5-ke, vtedy zase Drive a odznova. Ale asi 2 krát mi po opätovnom zaradení D nič neurobilo, proste ostal neutrál a musel som až zastať, zaradiť P, vypnúť a naštartovať a potom zase D a už to šlo. Potom som mrkol do príručky a tam vraj aby sa to nerovilo, hrozí porucha prevodovky ;-\
    Ale v zime keď NÁHODOU pôjde o kejhák tak tam N zaradím a basta. Dík za radu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.08  21:40

jo, M3000 .... ??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.08  21:38

« Re: Brzké uzdravení Šarkanovi

M3000 ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.08  21:09

« Brzké uzdravení Šarkanovi

Ahoj, pár dnů jsem tu nebyl, tak ani nevím, že jsi Šarkana pocuchal ... držím palec, ať je brzy richtig!
    A jedna potěšují zpráva (pro mne >:D), zdá se, že jsem v M3000 pořídil!! Vyšťourali mi jednoho mazánka v Reichu u spřáteleného dealera, dnes mi volali, po neděli jedu do Prahy, mám i pár fotek, tak jedu pro detilnější informace. Zdá se, že by to opravdu mohlo do prázdnin klapnout ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 16.05.08  19:15

« Re: Pěkná rána :)

kazdopadne je toho skoda. asi uz bych to strejchnuty nechtel
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…