Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 17.05.08 22:53
« Re: Re: Re: Škoda je takej krásavice
niééé, "drevokocúr" je výraz z jednej humoristickej relácie, kde tak pre srandu nazvali veveričku a zľudovelo to, ale mám taký pocit, že toto slovo kolovalo už predtým medzi ľuďmi ako vtip...
Inak máme normálne "veveričku" alebo "vevericu" >:D -
jpor (RSKa) 17.05.08 21:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi
moja reč, spomínať budeme na penzii. A tí, ktorí boli celý život rozumní a opatrní, nebudú mať na čo spomínať. A na staré kolená sa to už prakticky nedá napraviť, leda že by sa pustili na vozíku z Baby a brali zákruty bokom >:D >:D >:D
S tým vzdaľovaním kamarátov to až také dramatické nemám, ale je fakt že pár prípadov sa nájde. Niektorí to berú že "ten sa má a sýty hladnému neverí" a nenechajú si to vysvetliť, oni "vedia svoje". Proste "sa vyťahujem", sú presvedčení, že niektoré veci robím len kvôli nim alebo dojmu na okolie. Osobne ma to se*re, že si namýšľajú, že sú tak dôležití, aby som kvôli nim napr. kúpil Šarkana, lebo "inak by som ho určite nechcel" 8-s :no:
S takými je to ťažké, ale ja im tú ich ilúziu brať nebudem. Buď pochopia po jednom rozhovore, alebo to uvidia sami podľa mojich skutkov, alebo nech si myslia čo chcú :-! Proste nemôžem opravovať názory v ich mozgoch, takže... -
jpor (RSKa) 17.05.08 21:31
« Re: Re: Re: Pěkná rána :)
sám som dosť zvedavý na Rosso.
Že mi pneu vydržai jedno leto by mi tak nevadilo,lebo v tomprípade by to leto stálo za to >:-[]
Najlepivejšie pneu na trhu vraj boli Zero Corsa, ale už sa nerobia a neviem či majú nástupcu. Teraz je to už jedno, bude Rosso. -
LuboshGT (RS Kaa) 17.05.08 11:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi
Jasne, spotrebu nerieste :-) Suhlasim s jporom, to auto dokaze take neuveritelne kolotociarske kusky, ze clovek na benzin okamzite zabudne. To prve roller coasterove zatlacanie do sedacky, ktore sa mi dostalo cestou dole z Pezinskej Baby si budem pamatat este velmi dlho ;-) Netopejr, nech sluzi, dufam ze sa s nami na MACZ on podelis! -
"-- skrytý --" 17.05.08 10:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi
Děkuji :yes: , spotřeba benzinu mě fakt netrápí, 100 oktanovej samozřejmě dostane, i Helmut dostává V-Power diesel, takže tenhle dostane V-Power Racing, vyplatí se to a auto se ti odmění za péči. Na kecy kašlu, i když musím říct, že někteří "přátelé" se mi postupem času nějak vzdálili ... ale to budeš možná znát taky ;-\ Jelikož vím, jak je všechno pomíjivý, říkám, že člověk si má užívat života a dělat sobě a svým blízkým radost, když to jde. Až budu jednou sedět v penzionu pro seniory, budu mít na co vzpomínat. Je hezky, sednu na traktůrek a jdu sekat zahradu ... taky báječnej relax :yes: :yes: :yes: -
jpor (RSKa) 17.05.08 00:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi
tak to gratulujem !!! Super máličko kilometrov, ročník tiež nie je zo začiatku produkcie, vyzerá mooooc dobre :yes: :yes: :yes:
Predpokladám, že spotreba a cena beznínu Ťa trápiť nebudú, a to si ešte do auta ani nesadol. Garantujem Ti, že veeeľmi rýchlo mu budeš s radosťou dopriavať 100 oktánov v neobmedzených množstvách. Za to čo, to auto poskytuje, je to velice skromná cena...
A tí "všichni" sa v tom neviezli a okrem toho asi musia hľadieť na spotrebu, takže to si nevšímaj :-! Niekto si kupuje drahé nezmysly, niekto AMG & benzín doňho. Tak si to užívaj a skašli na kecy okolia... >:-[] :yes:

Slintanie ťavy som videl naživo v ZOO, myslím že by sa tie sliny dali použiť ako pena na holenie >:D také husté a spenené sú že...
No ale vieš, možno tá ŤAMG úprava aj celkom "jede" to je iný svet ako sériovky >:D :yes: