Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 17.05.08 23:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi
Bude. Prvé faceliftované kusy prídu v októbri, aj keď sa vyrobia už v auguste. Svine jedny takto napínať zákazníkov, kto to má vytrímať?
Chvííííľočku som nad AMG uvažoval,ale zatiaľ to bude 420 CDI. ALE s AMG paketom, lebo ten faceliftovaný predný ksicht je PRÍŠERNÝ, s takou debilnou papuľou ako má Honda CR-V medzi nárazníkom a kapotou. AMG tam má proste hranatú agresívnu papuľu (tzv. žgraňa), to mi je sympatickejšie.
Cenovo sa hodne blížime k 63 AMG, ale žene netreba ten výkon ani zvuk, a ja na zimu vydržím tých 700 Nm v nafte, no... Priznám sa, keby bola AMG preplňovaná (napr. 55 AMG Kompressor) a teda s točákom 700 Nm a viac, to by bola iná káva.
Uvažoval som aj ML 500 - je sametová a zvádza k max. pohodlnej jazde, to je fajn, ale točák nafty sa k tej mase hodí viac. Okrem toho sú aj čipy od Carlssona a Brabusu, keby nestačilo :-!
Nakoniec - až do tuším júla sa dá na tom aute zmeniť čokoľvek, zatiaľ to je len naplánovaná výrobná kapacita. Stále môže byť aj AMG aj 500. Ale už tomu dávam mizivú šancu na zmenu. Ešte k tomu dáme dorobiť nezávislé kúrenie teplovodné, lebo origo je vzduchové a motor sa ním neohreje, to je naprd...takže Eberspächer alebo Webasto. -
jpor (RSKa) 17.05.08 22:55
« Re: Re: Škoda je takej krásavice
Ty ale toto ti je pre mňa novinka, že sa Herodes neumýval... >:D >:D >:D
Slintanie ťavy som videl naživo v ZOO, myslím že by sa tie sliny dali použiť ako pena na holenie >:D také husté a spenené sú že...
No ale vieš, možno tá ŤAMG úprava aj celkom "jede" to je iný svet ako sériovky >:D :yes: -
jpor (RSKa) 17.05.08 22:53
« Re: Re: Re: Škoda je takej krásavice
niééé, "drevokocúr" je výraz z jednej humoristickej relácie, kde tak pre srandu nazvali veveričku a zľudovelo to, ale mám taký pocit, že toto slovo kolovalo už predtým medzi ľuďmi ako vtip...
Inak máme normálne "veveričku" alebo "vevericu" >:D -
jpor (RSKa) 17.05.08 21:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi
moja reč, spomínať budeme na penzii. A tí, ktorí boli celý život rozumní a opatrní, nebudú mať na čo spomínať. A na staré kolená sa to už prakticky nedá napraviť, leda že by sa pustili na vozíku z Baby a brali zákruty bokom >:D >:D >:D
S tým vzdaľovaním kamarátov to až také dramatické nemám, ale je fakt že pár prípadov sa nájde. Niektorí to berú že "ten sa má a sýty hladnému neverí" a nenechajú si to vysvetliť, oni "vedia svoje". Proste "sa vyťahujem", sú presvedčení, že niektoré veci robím len kvôli nim alebo dojmu na okolie. Osobne ma to se*re, že si namýšľajú, že sú tak dôležití, aby som kvôli nim napr. kúpil Šarkana, lebo "inak by som ho určite nechcel" 8-s :no:
S takými je to ťažké, ale ja im tú ich ilúziu brať nebudem. Buď pochopia po jednom rozhovore, alebo to uvidia sami podľa mojich skutkov, alebo nech si myslia čo chcú :-! Proste nemôžem opravovať názory v ich mozgoch, takže... -
jpor (RSKa) 17.05.08 21:31
« Re: Re: Re: Pěkná rána :)
sám som dosť zvedavý na Rosso.
Že mi pneu vydržai jedno leto by mi tak nevadilo,lebo v tomprípade by to leto stálo za to >:-[]
Najlepivejšie pneu na trhu vraj boli Zero Corsa, ale už sa nerobia a neviem či majú nástupcu. Teraz je to už jedno, bude Rosso. -
LuboshGT (RS Kaa) 17.05.08 11:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzké uzdravení Šarkanovi
Jasne, spotrebu nerieste :-) Suhlasim s jporom, to auto dokaze take neuveritelne kolotociarske kusky, ze clovek na benzin okamzite zabudne. To prve roller coasterove zatlacanie do sedacky, ktore sa mi dostalo cestou dole z Pezinskej Baby si budem pamatat este velmi dlho ;-) Netopejr, nech sluzi, dufam ze sa s nami na MACZ on podelis!

Inak k tom upreplnovaniu, zalezi od vkusu, ja som na atmosferu a keby som sa rozhodoval medzi Tvohjou E55 AMG a E63 AMG, tak nevaham ani sekundu a idem do E63... Lubos o mojej tazkej naklonnosti k atmosferickym motorom vie, aj sa cudoval, ale tusim pochopil :-) Ale je to jedno, zatial na taku karu nemam, ani tak skoro nebudem mat :-)