Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.05.08  00:53

« Re: Video

Pěkně si využíval přetáčivost auta při výjezdu ze zatáčky a předjíždění bylo OK, v přehledných usecích.......no a ta rána? Stane se ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 24.05.08  00:52

Tiez jeden komentar k videu, vzhladom na to ze som sedel priamo za kamerou. Ako vravi jpor a ako aj vidno na zaberoch, ziadne lepenie sa na auta, ani predbiehanie do neprehladnych zakrut nebolo, to si samozrejme nedovolil.

A plna ciara - pre toto auto je predbehnutie zalezitostou okamihu cize naozaj staci len kratucky prehladny usek a je to.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.05.08  00:51

Tá zákruta je tak na 70 km/h, ale keby bolo absolut sucho ako 2 týždne pred natáčaním, tak som si istý, že to zvládneme ;-\
    Kamera bola na vrchu opierky hlavy spolujazdca, hodne omotaná maliarskou papierovou lepiacou páskou.
    Stejne sa ale triaslo operadlo, takže to ešte chce uchytiť opierku o pevný bod (napr. sťahovacími páskami o zadné opierky hlavy) takže operadlo bude bez chvenia.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.05.08  00:45

No aspoň že Tebe, dík :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.05.08  00:45

Jak som opisoval dávnejšie v diskusii, rýchlosť nárazu nebola dramatická ani rana nejak subjektívne brutál. Ukazuje sa, že to celé schytal otočný čap prednej nápravy cez koleso a plechy len tak "kozmeticky".
    Skratové reakcie...ja som to tak dramaticky nevnímal, keď som obchádzal kolegov, tak som zas tak rýchlo nešiel - dával som bacha aby som niekoho nemíňal v 200-ke o pol metra.
    Je jasné, že po** sa môže čokoľvek kedykoľvek, preto aj miesto bez chodcov...fakt som sa snažil pri danej rýchlosti čo najbezpečnejšie a zároveň na limite...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.08  00:40

Tak v té zatáčce by bylo i těch předpisových 90Kmh moc :-P V té předchozí ti to vyšlo, ale tam už si nedotáčivost nepřekonal. Hodnotit jinak nebudu, jen by mě docela zajímalo, jak si měl chycenou kameru? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.08  00:38

inak aj ja mam tiez v oblube Juznu Trasu KE-BA >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.05.08  00:32

ako by som to...mali sme natočiť predpisových 90 km/h a kochanie sa krajinou?
    Keď sme stretávali iné vozy, tak som nikoho nestresoval, žiadne myšky, zaraďovanie sa z protismeru na poslednú chvíľu, prudké nečakané manévre, len predbiehanie, to je celé. A rýchlosť v úsekoch, kde som bol sám... :-O
    Snáď ešte dodám skôr (než začnú špekulácie), že normálne jazdím v ťažkej pohode, toto bolo na limite "pre kameru".
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.05.08  00:16

ale jinak pěkná jízda Jpor ! :yes: :yes: Líbí se mi....
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.08  00:13

ozajstny cuurak.....jel s tim jako nejvetsi kreteen - takovyho potkat na silnicich = smrt
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 24.05.08  00:11

Ale jen za tu odvahu
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 24.05.08  00:03

Každopádně :yes: :yes: za odvahu dát sem to video
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.05.08  23:39

« Video

>:D >:D 8-s No teda nevim, to předjíždění....ač s timhle vcelku bezpečný....převážně přes plnou čáru. Je fakt že bez toho bys asi moc nenatočil. Jinak slušenj úhel najetí na ty svodidla, to ještě ten předek vypadá docela good na to jaká rána to musela bejt.
    No a závěrem bych tě poslal na nějakej okruh si zablbnout páč teda chudáci ty řidiči co jsi je míjel. Ono je to pořád good ale narazíš na začátečníka kterej se tě lekne a strhne to na tebe.....nikdy nevíš co se může podělat.

Ještě musim dodat že zvouček motoru líbeznej ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.08  16:40

« MERCEDES SRAZ

Zdravím kolego,

dne 29.6.2008 se na letišti poblíž Luhačovic uskuteční sraz vozidel Mercedes-Benz. Rádi mezi sebou uvítáme další účastníky. Mezi přihlášenými vozy jso např. S 63 AMG, CLS 63 AMG 2x, S 500 4matic, E 500 a další úžasné vozy této značky. Více informací naleznete na foru [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.05.08  14:29

« Re: video

jpor: Aha, OK, díky. :-)
    Ricardo: to já jsem vždycky rád když někde diskutuju a není tam strom, za jedno-když je strom dlouhej špatně se mi to načítá a za dva-už jsem si hodně zvyknul na chronolko :-) To je o zvyku.
    PS for jpor : zvykneš si za chvíli ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.05.08  14:19

« Re: Promin

To sou zas věci.
    Astra1.6: Nemyslíš že ´450´ koňovej ´medvěd´ si to prvenství zaslouží zcela stejně. Nechápu :no:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.05.08  14:11

« Re: Promin

tak já ti nevím, či musí byť prvé Porsche za každú cenu. Hodnotenie sa má týkať auta bez ohľadu na to, aké je poradie na MACZ, nemyslíš?
    Priznávam, že z určitého uhlu to chápem, ale aj tak si dovolím nesúhlasiť. Osobne by som napr. Porsche kvôli tvrdému podvozku nechcel, jedine ako voz na občasné blbnutie. Možno si to myslí viacero ľudí, možno sú za tými známkami aj osobné pohnútky...
    Hra na "toho ktorý určuje poradie" mi príde trochu mimo, poradie má určiť priemer 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto blowiik

blowiik 23.05.08  11:42

« Re: moc pěkný...

jo děkuju za takto obsáhlý rozbor:) jianak s tou bolestí krku bych to klidně na auto svedl, protože mě k bolestem stačil jediný den za volantem, a to i přes zapnutí masážní funkce, takže bych řekl že ty bolesti budou s tim zrychlením mít něco společného:) jinak přeju brzkou opravu Vašeho pekelného stroje :yes: >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 23.05.08  11:18

« OFICIÁLNY ZRAZ MOJE AUTO ! ! ! !

Páni, poďte... aj súdruhovia z diskusie... poďte sa registrovať ak môžete.
    Ďakujem.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.08  01:22

« Promin

Promin za 1 ale to Porsche musí být první :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…