Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chobot 24.05.08 11:09
« Re: pekne pekne
Ale jo, dobrá. Je fakt že jsi celkem netlačil nikam ty co jsi předjížděl(ono to jde když sešlápneš plyn a jsi pryč :-) ) A jak jsem již napsal tak bys nic nenatočil kdyby ses táhl za někým 70kou.
Akorát mi tak napadlo když jsem to viděl poprvé, že se museli asi docela nasmát (nebo aspoň cítit zadostiučinění) ty co si předjížděl když tě o minutu déle viděli stát u zmuchlaných svodidel.....
No jak se říká. Poprvé to vždycky bolí, hlavně že jste přežily. -
jpor (RSKa) 24.05.08 10:38
« Re: pekne pekne
keď už sme sa so Šarkanom spoznali / oťukali tak som pritlačil na pílu. Na prvý krát to bolo normálne v pohode - na hrane ale na jej bezpečnej strane.
Teraz bol iný asfalt a...bum
Neviem či aj iní AMG "jedou" v zákrutách, ale ja som skúsil... :-! -
jpor (RSKa) 24.05.08 01:36
« Re: Jeste,ze mam termin v servise...
v takej chvíli nepremýšľaš logicky, proste vystrelíš prvú vetu čo príde na jazyk, takže... a do pravotočivej by som šiel o hodne pomalšie, min. pretože menší polomer a autá v protismere samozrejme. Jednu pravotočivú som tam mal a pozri sa, o koľko pomalšie som tam šiel. Keď som za apexom videl, že protismer je celý prázdny, tak som to potom pustil ku krajnici.
Náraz bol mierny a že je kolega OK bolo jasné aj bez otázok... Sám to písal v diskusii - "náraz ako v bavlnke"