Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 25.05.08 14:38
« Pneumatiky
Pekná jazda Jpor .Škoda že to úplne nevyšlo ,ale som rád že si to zobral v pohode podstatné že sa vám nič nestalo.Pustil som si to asi 5 krát ten zvuk kompresora super .Tá plná čiara fakt žiadny problem ako tu niekto písal že by ta nechcel stretnút zrychlenie max.super myslim že jezda v celku bezpečna .Pozrel som tu nevigaciu je to A2118271565 verzia 8.0 ak to budem mat ozvem sa kopia nie je problem.Kedy bude auto hotové?Aké maš pneumatiky na tom Continental pilot sport2? -
"-- skrytý --" 25.05.08 11:34
« Búúm
Video naozaj pekne, až na ten koniec. Tak ako piše cislo1, noho na plyn, aj keď sa to ľahko píše, ale neviem či až úplne, keby si to len pribrzdil a vytočil do ľava, možno by si sa tomu aj vyhol (ale bolo by to ovlásom). Ešte že si mal ten termín v servise >:D. Šarkan sa z toho už dostal? Kôli nám si si nemusel ničiť auto. Pri obiehani toho Passata to bola asi dajak 150-ka, ne? A ABS-ko, nereagolavolo? to by som nechcel zažiť 8-s -
jpor (RSKa) 24.05.08 23:45
« Re: ANTIRADAR
30000 Sk bez DPH, cena zahrňuje aj montáž a cestu technikov, nechcelo sa mi 3 hodiny čakať u nich vo firme na montáž, tak prišli k nám.
Funguje spoľahlivo, ak sa dá tak povedať - zatiaľ vždy pípal, keď som videl radar. Pípal, aj keď som ho nevidel, ale to neviem overiť, či bol planý poplach. Mimo mesta asi planý nebol a v meste mám poplachov bez vizuálneho overenia radaru minimum.
Zachránil...no asi áno, odkedy ho mám, tak som neplatil. Ja som aj dovtedy platil fakt minimum, asi šťastie, ale raz som ich videl na ceste 1. triedy a keby som nebol v kolóne, tak... Vtedy som to rovno objednal. Vtedy som mal ešte C220 CDI.
Bolo pár situácií (tak 4-6), kedy zapípal a hneď som šiel na brzdy a zo 160 na 130, alebo zo 130 na 90 apod. a následne nejaká tá biela Fabka alebo sa pípanie zosilňovalo, a potom od určitého kríku zase slablo, po 500 metroch hliadka... :-! -
jpor (RSKa) 24.05.08 22:01
« Re: Svodidla
asi som chcel zľahčiť situáciu ;-)
Do smiechu mi síce nebolo ale fakt ma to nerozhádzalo, tak nejak "stalo sa, ideme ďalej" :-!
A chcel som ho mať čo najskôr zase v poriadku, tak som tajne dúfal, že o 4 dni, keď som mal ten termín, už bude monžné začať celkovú opravu. Ako som sa mýlil mi vysvetlil klampiar v BA servise, keď zaspieval že tak o 6 týždňov 8-s -
jpor (RSKa) 24.05.08 18:33
« Re: Pěkný video
dúfam že nie kvôli tomu záveru ;-) ale kvôli tej snahe :-!
Máme ešte s Luboshom pár iných video-nápadov, ktoré určite zrealizujeme. Možno sa nakoniec vypracujem a zvládneme ten kopec až na vrch bez nehody >:D (už toľko nebudem tlačiť na hranu)
Dík za ocenenie :yes: