Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
petrzel1 26.05.08 22:36
« Amatér!!!
To video je skutečně odstrašující příklad pro většinu lidí, kteří si koupí silné auto a neumí jezdit ani s Trabantem.
Oceňuji pouze jednu věc - na rozdíl od spousty jiných slovenských řidičů jsi předvedl ohledupnou jízdu - což oceňuji. Na slovačsilnicích jsem se setkal s tím, že se předjíždí zásadně v nepřehledných zatáčkách. A čím ostřejší - tím více! Zato na rovinkách klídek...
-
"-- skrytý --" 26.05.08 22:36
« Re: to snad ne
neviem, neviem kazdy sa tu hra na moralny vzor, ale malokto si vstupi do svedomia a prizna, ze aj on obcas urobi dobru ****** na ceste...podla videa jpor nikoho ineho neohrozil, iba seba (aj ked vela predpisov porusil)
a FRPE pamatam este ked si prisiel na tento server a s istym majitelom a5 ste si chceli dat preteky, samozrejme na "nemeckej dialnici"...som zvedavy ci by si po takomto preteku vytiahol seba z cupry a dal si na p*del :no: -
jpor (RSKa) 26.05.08 22:29
Prd makový špatný řidič, možno to tak vyznelo z videa, a už ma to nebaví opakovať, ale toto bolo PRE KAMERU.
A ten Passat som neohrozil ani neobmedzil, akurát som ho predbehol na výjazde zo zákruty cez plnú, to je celé. Teda ak hovoríme obaja o tom istom Passate, ale bol tam iba jeden.
Už nie som tak mladý, ale výzorom určite, to máme v rodine.
Dík za želanie... :yes: -
BigFoot007 26.05.08 22:29
« Re: MOKRO
o zavYst tu nejde. Ani ludia ktori ma poznaju osobne ma v zivote neradili medzi osoby ktore by co i len zavideli nos medzi ocami...
Nehovorim ze ich mam vo svojej garazi(Range,S500), hovorim, ze keby ze chcem tak si na nich zajazdim...Predstav si, ono su aj ludia ktory na to maju. A ti co na to nemaju maju nepremiovky, tak ako ja. A vobec sa za to nehanbim. Nie kazdy ma na auto.
Beriem spat, bol som v tom ze nemas skusenost- ale ako som si precital o tvojej buracke, este raz sorry, berem spat, ale aj tak NEPOCHOPIM.Ja som clovek ktory ked sa raz popali tak sa uhz dalej nehra s tym istym ohnom, alebo ked hej, tak pomaly, ale velmi pomaly zistuje kam az moze zajst...
Dalsia vec, nehovorim ze som lepsi sofer ako majitel, vobec si to nemyslim, keby som mal take auto a jazdil ako majitel tu babu, tak som uz mozno v druhej zakrute hned v jarku...
BTW, ak na cestach nieco chyba je to ohladuplnost, a ta tu nebude pokial si bude kazdy hladiet len svoj zadok a tvrdit ze ho to nezaujima... -
jpor (RSKa) 26.05.08 22:22
Prečítaj si príspevok č. 476
Dúfam, že sa ti aspoň uľavilo, keď už si si kopol :no:
O tom ako to mám v hlave ty nič netušíš. Chcem vidieť teba aké hlboké múdrosti z teba vyletia, keď havaruješ.
Škoda, že sa nehodnotia aj diskutujúci. Niektorých priemery by som si pozrel... -
Matt26 26.05.08 22:14
Jasne, mas v garazi S500 aj Range rover 4.4, ty falat. A poistky ti plati pán boh, ne. Take ojebaf... A na osemvalci jazdis uplne predpisovo, 60v obci a 90 mimo nej. Take bajky vies komu hovor. A co sa tyka toho aky som sofer, do toh ta je ... Ja som tu Fabiu tiez cuchol len bokom a za mokra a bola to viac menej len nehoda ako toto na tom videu. A len tak mimochodom, po 2 mesiacoch ked mi ju vratili zo servisu tak ma taky chuj na Acorde trafil celne a lezal som mesiac v nemocnici a som rad ze zijem a po mojom aute uz su iba fotky na pamiatku. A nedavam mu to za vinu, stane sa, zivot, chvalabohu, ide dalej a neprestal som milovat adrenalinovu jazdu a nikdy nebudem z tych co jazdia 50 a su nebezpecnejsi ako ti co jazdia 100kou. A za tou zavystou si stojim, bo kazdy kdo si pozrel to video si povedal aha, aky .. ma E55AmG a nevie na nej zadit, ja mat take auto, jazdil by som omnoho lepsie. Typicka vlastnost Slovakov. -
"-- skrytý --" 26.05.08 20:43
« Re: Sorry, ale to uz nejde ani komentovat
Pekne videoko :)... Baba je moja oblubena cesta cestou zo skoly na chatu na zahorie... V tomto teore. spodnom useku su krasne miesta na celkom bezpecne predbiehanie, to mas pravdu :). Ja mam Grand Vitaru a kludne sa tam snou da prebiehat... Su tam miesta kde sa da bezproblemov predbehnut aj kamion :)
Ja som tuto sobotu tam skoro vyletel len o 3 zakruty vysie, no stihol som zabrzdit a zastavit :D... Len vazne problemom su tam ty motorkari, lebo ten ked ti vyleti zo zakruty tak koniec... Inak fakt podarene videjko, to sa malo kedy podari zachytit :-) nice.... A.H. -
-
Čujo 26.05.08 19:42
« PEACE
jpor ja ta vobec neodsudzujem ako nektory ze si arogantny atd...nikoho si podla mna neohrozil(mozno iba ta oktafka ci co to bolo)...cakal si kym sa ti urobi priestor az potom si predbiehal :yes: jazda ako taka to musela byt pecka >:D no ale jedna zakruta a fyziku neodrbes :-)ja si myslim ze ked mas auto ktore ma nehoraznu silu nejazdis ako prasa lebo na to nevyzeras :-) kto by chcel stale platit pokuty ze >:D inak ja by som taku odvahu nemal dat obcas plyn na podlahu dole kopcom s tak silnym autom >:D ...ta tvoja rekacia ma zaskocila :yes: >:D -
"-- skrytý --" 26.05.08 19:34
Ahoj, auto = moc pěkný
řidič = moc špatný
Zahlídl jsem tě ve zpětném zrcátku, mladý klučina s brýlemi, řítící se po silnici jako cvok ... :-( Být řidičem toho Passatu, vytáhnu tě z auta a dám přes pr.del ...
Ale jinak jsi tady zapůsobil. Já jezdil taky dravě, sice bez nehod ale jen do určitého věku. Přeji ti ze srdce abys dozrál v profi šoféra a měl sám ze sebe radost. :-) -
Libor.89 26.05.08 18:58
« to snad ne
Promin, ale ty nepatříš na silnice...ještě, že jsi ze slovenska...takhel ohrožovat ostatní učadsstíky silničního provozu. A o tom, že to v halvě nemáš v pořádku svědčí i tvoje věta po narazení do svodidel. "Ještě, že mám termín v servise"! škoda, že v hodnocení není i řidič..dal bych ti 1b. -
BigFoot007 26.05.08 15:42
To Matt26
zavYdia???
Sam o sbe si napsial co si vlastne za sofera...
Hovorte si co chcete o moralizacii, raz v tom aute krtore bude zostrelene inym vykonnejsim mozete byt vy...
A este k tej mojej zavYsti, kebyze chcem, tak si zajazdim aj na novucickej S500, aj na range roveri 4.4 a pod...Teda ziadne slabe auta,ake mam v garazi, ale to neznamena ze budem jazdit jak *. to uz sorry, ale fakt na to ine slovo ani povedat nejde...
BTW, ten majitel fabcvi ti nespravil make -up??? -
Matt26 26.05.08 13:07
Mam 307cku - 2.0i 16V (143k) od vyrobcu a kamarat, macher do auto-tuningu mi ju el. preprogramoval na asi cca 200k, to sa uz potom neda presne urcit a tiez boli menene sacie a vyfukove potrubie, takze to je tiez par konikov navyse.
Ja ta za tu jazdu neodsudzujem, ty co tu vypisuju ze si sialenec, magor a samovrach, len zavydia. Keby mali rovnake auto, jazdia rovnako ako ty ak nie este horsie. (Ja by som zas take nechcel koli spotrebe :D, to musi byt brutus na pumpe). S tou reakciou mas viac menej pravdu, kady sme ini. Ja som po buracke, ked som bokom auta "zostrelil" * pomalu Fabiu bol taky rozklepany, ze som na fleku skuril 10 cig, kym prisli fizli,len tak luplo. A s tym piskanim pneu, ja jazdim Continentaloch GT-performance a mne ked uz piskaju, tak je to fakt na hrane, ale to moze byt aj nahustenim.
Tak este raz vela stastnych KM a potom hod to videjko, ked budes mat v praci volnejsie.(P.S. Napis kde robis ked si mozes dovolit E 55AMG s * velkou spotrebou >:D >:D >:D ) Čuss :yes:

Ze je tam buracka apod, to uz su ine prvky a tie som okomentoval dozadu, ale ozaj vdaka za video. sam som bol na neho zvedavy...