Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 26.05.08 23:50
« Re: info z prvej ruky
tak tak, ale aj tak si myslim ze najhorsie dve zakruty na babe su cestou dole na Pernek.... Prva je tak strasne ostro tocena doprava a ked ides dole rozbehnuty... a druha je nizsie a je podobna no prejdes ju, vyrovna sa a hned je este raz seknuta, a tiez ked ides rychlejsie tak casto ta to vyhodi do protismeru... -
"-- skrytý --" 26.05.08 23:46
ten prvy, ale aj dalsie vracaky su dost nebezpecne, je tam dost kratka vzdialenost na predbiehanie a potom ostra zakruta hned.... No je tam za jednym takymto vracakom (neviem presne po kolkatom) dlhsi usek res. usek kde je taka mierna akokeby sikana a hned ako preletis vracak tak vidis ci tam nieco ide alebo nie a ked mas auticko s dobrov akceleraciou tak to pohode zmaknes, len treba potom zasa dobrzdovat... :-) -
"-- skrytý --" 26.05.08 23:45
ja som to tiez videl podobne, ale chalani, co boli v aute, tvrdia ine, tak asi maju pravdu... To piskanie tiez naznacuje, ze mohli mat pravdu. 2-ka inak nie je uplne klasicky vracak, je to zakruta, co utahuje, ale klasicky 180 stunov ako 1-ka to nie je... Je ale tak zvlastne zaseknuta, aj ked potom 5-ka (za 4-kou, kde to oprel jpor) je horsia, ta vyzera, ze konci a zrazu sup - ona vlastne ani nezacala a poriadna zakruta len zacina :-) -
"-- skrytý --" 26.05.08 23:38
este mi to Lubos vysvetlil cez mail... (tiez Tatar, ked ma zajtra statnice, ja ked som mal, ani som sa na intenret neprihlasil, rovno som si bol vytiahnut kabel vo vedlajsej izbe :-) ).
Moze byt, ale ja si myslim, ze by si nabuduce za tym prvym vracakom nemal predbiehat, nestoji to za to... OK, tu 2-ku utahovacku, moze byt, ze si cely cas videl, ja mam sice pocit, ze si sa chvilu pred apexom hrnul von bez toho, aby si chcel, ale moze byt, ze video klame. A fakt z tej dvojky mohol ist magor motorkar... (alebo ja - Lubos nie, ked bol za Tebou v aute) :-)
Rozhodne si myslim, ale ze zly cas na blbnutie, strasne kvantum aut tam bolo... -
"-- skrytý --" 26.05.08 23:32
tam su tieto zakruty, kde ta aj vyhodilo do protismeru dost nebezpecne a zakerne :-) Su ostre a na niektorich miestach este aj seknute, nedokazes bez nadchadzania co je mimo pretekov nemozne vo vyssej rychlosti udrzat tu spravnu stopu a potom ta to vyhodi.... -
-
"-- skrytý --" 26.05.08 23:26
« Re: Búúm
hej, to je sice pekne, ale ta zakruta nebola 90stupnova ale 180 stupnovi vracak, bola hore kopcom, nieje klopena a nevidis ani do protismeru.... Ver mi na Š120 by to asi nešlo... Ja tadial chodievam tak 50km/h, no na Vitare mam vysoko tazisko takze sa dost naklanam... -
-
jpor (RSKa) 26.05.08 23:19
dobrý príspevok :yes: vážne.
Trať poznám dosť málo.
Zákruta po tom Passate ale bola OK, fakt som videl celú rovinku prázdnu, až potom som to pustil do protismeru. Všimni si, že najprv gumy pískali a potom prestali - prešiel som do protismeru. To práve lebo som videl...
Nájazd do vracáku rýchly = prúser, aj to tak dopadlo. -
"-- skrytý --" 26.05.08 23:14
« Re: Obhajoba
to je pravda, aj ked som Ti do mailu napisal najprv trochu ine veci.... :-) Na niektorych veciah co som napisal po Tebe ale trvam, proste predbehnut PASSAT za tym vracakom - naco? aj s E55 AMG :-) Ked poznam trat, viem, ze za spatnou tazkou zakrutou bude vyslovene dokonca prerusovana ciara a krasna moznost predbehnut, ako napr. za tou tretou, ktora sa da ist velmi rychlo, tu 405-ku - to bolo predbehnutie uplne OK a tam by spravil aj ten PASSAT.
odobrnikov ako na RWD zatahovat rucnu, ktora samozrejme tam je elektricka a je na lavu nohu (jpor uz pisal), tak to ma fakt rozosmieva...
A cas na tocenie zly a ked uz - sak nemusi vyjst zrovna prva jazda na video, moze aj druha, ci tretia... Hm?