Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto petrzel1

petrzel1 28.05.08  22:11

« Re: MOKRO

To je na polemiku. Já osobně neuznávám ohrožování jiných účastníků silničního provozu. Pro mě i chodec, který ještě ani nevstoupil na přechod má absolutní přednost a zdálky brzdím a pouštím ho. Hlavní cesta pro mě nic neznamená a z každé vedlejší čekám, kdo mi tam vjede...
    Pokud však jedu v koloně a mezi auty v ní jsou dostatečné rozestupy, abych nemusel myškovat, vůbec mě nezajímá plná dvojitá čára. Pokud mi úsek cesty stačí k bezpečnému předjetí, předjedu. Tohle je neohleduplné? Uvědom si, že auto, které má superzlychlení potřebuje k předjetí třetinovou dráhu oproti běžným autům. Nebo je ode mne neohleduplné, když na křižovatce NA ZELENOU na to dupnu a zatímco ostatní se zvolna rozjíždějí, já už mám náskok padesát metrů?
  • 00 Reagovat !

foto tomikadze

tomikadze 28.05.08  11:22

« mokro???

no nechcem byt rypak ale toto s mokrom nemalo nic, skratka iba neznalost trate, to auto nemalo sancu bola tam vysoka najazdova rychlost, fyzika napusti. Mozno by s tym nieco urobil profik, ale jedine so 4X4, rucnou brzdou a manualom. A toto auto nema ani jedno. Ta zakruta bola ostra a vodic si to uvedomil az ked isiel rovno na miesto do lava :-)
    Kazdopadne hlavne ze sa nic vazne nestalo, naraz to nebol tak hrozny ako bude ucet v servise >:D .
    Stacil mi moj ked mi vykradli santa fe a zmarovali palubovku, ucet 178 000,-Sk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… />Takze odhad je 240 000,-, ja typujem min. 300 000,-
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 28.05.08  11:01

« Re: MOKRO

Ospravedlnenie sa prijima BigFoote, v pohode, nemohol si vediet. A s tym popalenim, idem kupit novu Mazdu CX-7 (popripade novu 6-tku - uvidi sa potestovacich jazdach) a budem s nou jazdit jak s hnojom >:D >:D >:D, pomaly a opatrne(rychlo iba v noci na nemeckých dialniciach). A ze na cestach chyba ohladuplnost, s tym my nic neurobime, to y si musel kazdy vstupit do seba a zacat na tom robit a to v dnesnej spolocnosti nie je realizovatelne, lebo ak ma niekdo silnejsie a vykonnejsie auto, tak si povie ze nebude sa mindat v kolone 50tkou, ked si moze dovolit riskantne predbehnut - sak na to ma kone >:D a mas po ohladuplnosti. Snad to novy cestny zakon a kur... velke pokuty spravia.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  20:06

« Re: Obhajoba

v Čechách na D1 by tě objel po dvou kolech po svodidlech.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  19:51

No octavia TDI, passat TDI, to je pribeh sam o sebe, to nespominam... Len tie C-klasse 220CDI - ja neviem, no za posledneho pol roka som si vsimol snad 10-tich co jazdili fakt strasne, bezohladne a ked sa ich nebodaj snazilo nieco predbehnut, tak agresia este vacsia...

Ale to je jedno, kazde auto si moze kupit aj normalny clovek (E55 AMG), kazde auto aj clovek, co fakt nema IQ aby vobec dostal vodicak do ruky. S tymi C-ckami to bude zrejme nalada...
  • « 00 Reagovat !

foto BigFoot007

BigFoot007 27.05.08  17:44

to babo...
    Ty mas strasne skusenosti s medakmi, ja zas s octaviami TDI na zadku...
  • « 00 Reagovat !

foto petrzel1

petrzel1 27.05.08  02:56

Přesně tohle znám....mě navíc pomohla i koupě navigace. Ta mě taky zklidnila a jezdím pomaleji... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.05.08  01:41

:yes:
    Paradoxne so silným strojom aj u mňa prišla pohoda za volantom. Netreba vyblikávať, keď nie je kam, len keď už je fakt niekto nasťahovaný do ľavého a nie a nie preč... Nejako asi viem, že pridám a poletím, tak si už toľko nedokazujem. Trochu počkám a pôjde to, načo stresovať :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.05.08  01:33

« Re: info z prvej ruky

tá pravouhlá zákruta dole na Pernek je desná, cestou hore ked idem okolo tak si vzdy hovorím, že ježišmárja, keby som to cestou dolu tam neubrzdil tak sa už len prežehnám počas pádu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:35

ja este nieco dokoncim do roboy a ide tiez...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:31

niesu ale myslim ze kazdy pochopi ze to nieje jednoduchy usek na jazdenie :)..... Idem spat dik za pokec bru noc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:28

tak ta mapka je fakt pekna, som taku nemohol inak najst, pred tym, ako Lubosh isiel amatarske preteky do vrchu. Sice nie su znacene cisla zakrut, ale tratovi komisari, ale to nevadi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:26

presne, najpr vacsi relax a potom ked ma clovek stastie na menej aut, tak sa da ist :-) Inak ma tesi, ze napriek chybe tam sa tu snazis pred vsetkymi obhajit... Niekto iny by ukazal max fotky a povedal - ale taka zenska do mna vrazila...

U nas este relativne malokedy stretnes cloveka, co si zarobi na taketo auto a je proste normalny a fakt rozumny (no ano, tak jazda zrovna rozumna nebola, ale co uz) a pri tom fajnsmeker... Casto vidno horsie ukazy za volantom takychto aut... V poslednom case mam strasne skusenosti s sofermi prave mercedesu, C 220 CDI, najlepsie COMBI (predbiehanie cez odstavny, atd. atd). Na zapade to tak uz nie je.. Minule som isiel v Rakusu, kolna aut, fakt dlha, obieham nejakych 150 a viac nechcem, pripsievat EURO rakuskym priatelom sa mi proste nechce. Pravy pruh plny, samy kamion a zrazu prifrci 5-kovy BMW. No nazdar, ten ma vyblika. Ale on pohodlne pribrzdi, v bezpecnej vzdialenosti za mnou, pekne pocka, kym budem mat sancu sa zaradit a uhnem mu... Potom ma obieha uplne v pohodicke, nejakych 165-170 max a uz vidim z boku, ze ma minimalne M-paket, vsimam si ale prave vyduchy a zo zadu styri laufy - jasnacka, M5-ka. U nas drzat na chrbate M5-ku tak dlho, ta uz by ma vytrubila a vyblikala, ze by som to asi zasunul dost nebezpecne aj medzi dva kamiony... (samozrejme ale ani ja neznasam, ked idem rychlesjie na dialnici a niekto sa mi moze v poho uhnut a neuhne, to je zas opacny pripad).
    V Belgicku Ti zastavi aj 7-ckovy bavor aj ked si na bicykli a nemas naozaj prednost, aj tak Ta pusti...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:23

tak tiez som toho nazoru, je to tam kratke a nieje to bezpecne pre seba a hlavne pre protiiduce vozidlo, nedaj boh motorkara...

inak pekna mapka pezinskej baby, retekarskej trate: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:16

jasne, predbieha sa tam sakra lepsie. Aj na pezinskej strane mohla byt prerusovana ciara vrackrat, ale to to treba sakra poznat a uz tam bolo tolko nehod, ze po poslednom kladeni asfaltu proste dali plnu ciaru skoro vsade az na ten usek okolo rychlej trojky. a teda vratme sa k teme, ja si myslim, ze medzi 1 a 2 je predbiehat zbytocne aj so suersrportom, lebo na 985 to mozno vide, ale...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:10

tak tak, ale zasa vyhoda tej strany je ta ze sa tam dobre a lahko predbieha lebo medzi zakrutami vidis dost daleko, su tam take traverzove dlhe rovinky...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:09

hej, je to pri zvodidlach, no tam ma sere ze tam si to rozbehnem, a potom je akoby vyjezd z toho parkoviska a je tam na ceste taky hupak, hrb alebo ako to nazvat a na Vitare ma to tam dost rozhadze... to iste aj na dolnom parkovisku, kusok za startom...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:06

na Pernek to uz az tak nepoznam, ale tam su tie zakruty strasne rychle, oproti druhej strane. Druha strana je technicka... Svojim sposobom je ta na Perknek tazsia, laka k rychlosti a veru to tam vobec dobre nemusi dopadnut... Aj ked teda ja aj ked som niekedy isiel kratkym smykom (nie na Babe), tak ma moc nehadze, mam dost dobry podvozok... - ale kazdy sa da utrhnut, o tom nie je pochyb
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.08  00:03

viem, ktoru myslis, to je zorvna za to zakernou 5-kou myslim (aj ked oni sa daju popisat ako lahka 5 a za nou pomerne tazka 6, to je na nej prave to zakerne).

Dobra rovinka je potom aj dalej za takou seriou zakrut (velmi technicke miesto a zabavne) a vlastne sa trochu lame pri hornom parkovisku a pokracuje az na mostik...
  • « 00 Reagovat !

foto petrzel1

petrzel1 26.05.08  23:55

« Re: Búúm

Já měl Š-120 s motorem 130 a polozávodníma úpravama především na podvozku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…