Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  13:36

« Re: ještě že jsi měl termín v servisu, magore

narozdil od hansse sem v klidu,ale nemam tohle rad,posuzovat nekoho schopnosti podle minutoveho videa,a zrovno toho kde to oprel,kdyz ho sem navic sebekriticky ukaze.Takze jpor ma u me respekt ze si dovoluje tuhle bestii vubec skadlit,sam bych toho mel plny ruce,a ty urcite taky.
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 30.05.08  13:33

poslední co píšu: souvislost je v tom, že ty abys jezdil za 7,4l v podstatě nejedeš, ale přemísťuješ se z A do B, jak jsem psal. Což je pro mě (nás) vrchol nudy!! kvůli tomu auta nemáme!! chápeš?
    TDI prostě žere málo i když jezdíš trochu vostřeji, takže tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  13:30

Johne, v klidu...myslím, že než se dostaneš k AMG musíš projít přes hodně dobrejch aut. Nevím co měl majitel před tím, ale hádám že toho moc nebylo. Stát se nakonec může všechno, když to nemáš v rukách. No a co se týká mne, tak máš pravdu, z tohohle auta bych měl asi velkej respekt, protože je to potřeba.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  13:19

fakt by me zajimalo jak bys tam s tim autem zajel ty,kdyz tvrdis ze je ve spatnych rukou.To si vsichni myslite,ze byste s takovymhle aute jezdili pomalinku?jo,ja zapomnel,ty by sjezdil na spotrebu.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  13:15

To Hanss:
    Neboj řekl bych to tomuto pánovi i do očí. Prostě si to myslím, chápej to správně, proti autu nic nemám, jen si myslím, že není úplně ve správných rukou, dle videa, nic víc nic míň. Co se navážíš do mýho auta, je ti snad 10 let? Nechápu asi souvislosti, tobě to TDI žere snad taky málo a máš tu plnou hubu keců, ty zastánče. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  13:12

:no:
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 30.05.08  13:04

Jak si můžeš dovolit nazývat kohokoliv magorem?!?
    Zda-li by jsi to dokázal řici tady pánovi do očí?? jestli ne, tak rači zavři hubu a jezdi si se svým pežotem za 7,5 na sto a do kluků, který to "baví" se nes.er!! Nazdar :no: :no: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  13:04

« Re: Jste nenormalni?

nejsem uz ani trosku nastvanej,naopak,ted jak je konecne vedro jsem docenil krasu prazske MHD ;-)
    Ne,proste me stvalo ze mu tu deset lidi napise jakej je *,a pritom neudelal nic zavaznyho.A ze prejel plnou caru?no boooože.V tomhle miste bys to udelal taky. a zrovna tebe sem zminil protoze mi prislo ze sis vzdycky ze vseho delal *,a zrovna kdyz to jen pitome nedobrzdi,a opre o svodidla,tak hnedka zvaznis.Proste sem od tebe cekal prispevek typu "malej frpicek se smeje,a svoje auticko na dalkovy ovladani zvlada lip",nebo tak neco....ber to tak ze sem mladej a blbej,a ze si na jporovi libi ze to v nem castecne zustalo i v 35...a veta jeste ze mam termin v servise,tak ta se zarazuje do sbirky nejsussich hlasek sveta,hnedka vedle Housovych a Bondovskych :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  12:48

« ještě že jsi měl termín v servisu, magore

Auto 10, Fotky 10, Recenze 1...bylo by to na 10, ale to by v hodnocení muselo být ještě kolonka řidič....tam bych dal 0 = magor.
    Do Čech s tím nelez, magorů tu máme na cestách už dost. dík ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  12:42

« Jste nenormalni?

Ale ale Johny, tys naštván že ti sebrali papíry? ;-) Duší jsem závodník ale v závěru to Juraj přehnal a i na tej plnej čáře předjíždět ... no nevím ... ale jasný že se snažil do kamery předvéct co umí on a auto ... On prohrál, vyhrálo auto ...chi

A nebuď tak kyselej porád! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  12:36

« Re: Jste normalni?

presny.Stranky kde se schazeji lidi ciste jen kvuli benzinu v zilach,dostane pranyr jako by se to tu jmenovalo muj.ustrykovanyprehoz.cz....
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 30.05.08  12:26

Tak jsem si až ted díky tady příspěvku Johna to videjko pustil a nic zvláštního - teda až na to, jaký to má pekelný zrychlení......
    Se mi zdá, že ho nejvíc vyprovokoval ten zelenej passat, co jakoby chtěl ujíždět..........!! Občas si to takhle všichni dáváme a kdo ne, tak bud kecá, nebo se pouze přemísťuje z bodu A do bodu B a jeho koníčkem je něco úplně jiného...... tohle je prostě potřeba, tohle je život, ale chápu, že ne každému se to musí zamlouvat. Třeba těm klukum se to nezamlouvá, jak se jim řiká, ty, ehm ty, jo už jsem si vzpomněl policajti - ty proti tomu i zkouší bojovat. >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.05.08  12:18

Dobře napsané :yes: :yes: Naprostý souhlas.....

Já sem Jpora za tu jízdu chválil ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  12:09

« Jste normalni?

Lidi,vy se chovate jak magori.Jpor natoci video,da ho na web,sam prozna ze tam jel zbytecne rychle,a jediny co dokazete ho jen buzerovat jakej je nevyjezdenejej?Petrzel se tu ohani "polozavodni" starou šáde,matt se zna s nejlepsim ladicem motoru na svete(no fakt,dostat 220 koni z dvoulitra pažouta,se divim ze ten clovek jeste nedela pro M divizi),feri nechape ze ty smyky predtim si chtel.Kazdej je chytrej,a pritom by byl rad kdyby 55amg vubec rozjeli bez dvacetimetrovy cary od gum,natozpak aby si ji vodili v takovehle zatackach.
    A to ze ta posledni nevysla je holt smula,ale tak od ceho to pojisteni je,navic urcite platis strasny palky,tak at se prohnou.jo,a cekej dopis od statu,ze mas zaplatit svodidla
    ;-)
    Nic,proc pisu vlastne.cela tahle diskuze je naprosto nedustojna a opravdu jen cumim co z nekterejch lidi vypadne.Treba takovej Frpe,tys me fakt prekvapil,myslel sem ze si taky dusi zavodnik.Videl sem to trikrat,a ani jednou neudelal jpor nic cim by ohrozil okoli,v predposledni zatacce tam videl,narozdil od nas co vidime jen uzky uhel zabranej kamerou.Proste jen chtel sarkana poradne protahnout,a holt to trosku nevyslo.
  • 00 Reagovat !

foto MarTin1

MarTin1 30.05.08  10:03

« Bouračka

Chlape, možná budu trošku tvrdej, ale neuděláš nic. Promiň mi to ale seš h****o. Takhle silný auto a co jsem z toho videa koukal tak ho nemáš absolutně v ruce. V minutě 1:37-1:41 jak si bral tu pravotočivou zatáčku do který neni vidět tak si najel do protisměru a ani netočil víc volantem co kdyby tam něco vyjelo? Nebo to předjíždění? Chápu, že máš skoro 500 koní, že si to chceš vyzkoušet a zablbnout, já jsem díky svejm známejm mohl dráždit podobně výkonná auta, ale nejdřív jsem si tu trasu projel a počkal na to kdy tam bude co nejmíň aut, což si ty neudělal. Promiň, ale to že jsi to tam plesknul bylo jen logický vyústění toho jak si tam jel. Každopádně jsem rád, že se ti nic a nikomu jinému nestalo a příště prosímtě, když už máš tak krásnej stroj s AMG ve znaku tak si to někde vyzkoušej, kde je co nejmenší šance to rozbít, je to škoda vidět plesknutý tyhle auta.
    Měj se a hvězdě zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  08:14

« Už mu nebudeš bránit v předjíždění ...

... milý Mercedesisto ...[odkaz] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto MajoThePuk

MajoThePuk 29.05.08  17:42

« Re: mokro???

po takom naraze a pri tuhosti a robustnosti tej kasne neverim, ze by to s kasnou pohlo...ved to mas len oskrabane a cely tlak zrejme schytali kolesa a napravy..poznam to tam s kamosom si to na babe obcas vypecieme na M3 cabrio...tiez v tejto zakrute bol problem, ale nie som lama a brzdim trosku skor...a pri najazde idem pod plynom a v zakrute pomaly pridavam a krasne vydem v miernom smyku von..zas ale tak M3 zrejme drzi stopu inac ako tato lod tazka...takze tazko porovnavat. ked som videl tie fotky tak si hovorim...fuu...bratu...takych 300 :-) a vidim, ze odhad celkom mam dobry...
  • « 00 Reagovat !

foto tomikadze

tomikadze 29.05.08  15:54

dufam ze to bude ok, predsalen tak silne auto keby som vedel ze je po havarii a uz nikdy nebude ok radsej by som ho dal prec. Moj odhad skody sa naplnil, mam pocit ze to bude este viac.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.05.08  23:23

bohužiaľ sa ukázalo, že to schytali nápravy: ohnuté horné ramená zadnej nápravy a vpredu ešte aj nápravnica :-(
    Doobhliadka poisťováka = 300000 sk odhad. Problémy nerobil...
    Zavolám zajtra do servisu, či už vymenili diely a čo na to geometria. Po výmene nápravnice má byť geometria OK. Ak nebude, pôjde Šarkan na stolicu, či sú úchytné miesta na karosérii tam, kde majú byť = karoséria nepohnutá. Trochu tŕpnem, či to bude OK... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.08  23:13

o sposobe jazdy sa fakt popisalo uz dost ale co sa tyka nahradnych dielov, tak svojho casu pri porovnavani boli tusim diely na HYUNDAI drahsie, ako BMW a MERCEDES (a celkom dost). Maju ale lacnejsiu pracu, samozrejme. Cize ak mas poskodenych hodne dielov, ale daju sa dat dokopy za par hodin, tak Ta to v HYUNDAI moze vist drahsie a to pomerne dost... podobne je to s inymi korejskymi a japonskymi znackami
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…