Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
AnGeor 30.05.08 15:22
« ehmmmm......
Dovolim si taky neco pripsat...
Podle recenze a odpovedi v diskuzi jsem si myslel ze jpor je zkuseny ridic, ktery vi co ma pod pravou nohou. Pote nam ukazal fotku, jak upekl brzdy, ale nezapomel dodat, ze takhle nejezdi normalne. Rikal jsem si pohoda, nejaka opustena cesta, sam jich znam nekolik, tak proc ne. Ted pokus o predvedeni se na videu a ouha. Zadna opustena cesta, normalni provoz na normalni ceste... A samozdrejme nezapomel pripsat ze se s takovou jizdou v tu dobu tam pocita, za tam je plno motorkaru (?) a podobne veci... Nechapu par veci. Proc se ho tady 99% lidi zastava, proc ku*wa nevstane v 5 rano a nebo proc si s takovym autem nezajede zablbnout nekam na okruh? Myslim ze muze byt rad, ze v te osudne zatacce nejel zadny cyklista. Nebo na "babu" cykliste nesmi v urcitou dobu?
Jsem rad ze se nikomu nic nestalo a taky si dokazu predstavit co se delo v tom passatu, kdyz te mijel...
howg -
"-- skrytý --" 30.05.08 14:26
« Re: ještě že jsi měl termín v servisu, magore
To máš tak, napsal jsem svůj názor na tohoto pána a podepsal to. Diskuze tohoto typu nevede nikam, nechal bych toho...pokud bude mít majitel zájem o vysvětlení mých výroků...jsem k dispozici a rád mu vše objasním (jen jemu)...nikoho dalšího se snad můj příspěvek nedotkl nebo jo? ;-) -
jmurjr (H22A7) 30.05.08 14:18
to je teda prispevok. co keby tebe niekto povedal, ze so nemas liezt do inych krajin. ale to je len vrchol ladovca.
neberte to zle, ale ja som rad, ze to natocil, pretoze sa chcel podelit o zazitky aj s nami. nezdalo sa mi, ze by bol v tom videu niekto ohrozeny, okrem vodica samotneho. je sice smutne, ze video nevyslo podla predstav autora ani vodica, ale take veci sa k*rva stavaju. to je zivot. a mohlo sa to stat, aj keby ide opatrnejsie. takze mily MR. Mesa, nenadavaj inym do magorov, ked ich nepoznas nazivo, lebo to slovo je dost silne...
jpor: ja osobne ti dakujem, ze si to video zverejnil, aspon moze sluzit ako vystraha ostatnym. a zelam, aby bolo auto cim skor hotove. ak by si nebol proti, mohli by sme dat meeting v BA, aj s vette, rysgufom a dalsimi. p.s.: pozri si fotky z meetingu s rysgufom (Peugeot 407), ked budes mat cas. -
Hanss (MoDo Team) 30.05.08 13:56
Johne, jsem už trošku podrážděnej od rána, protože nějakej podobnej cucák, mi do diskuze napsal, že jsem úchyl, tak se mrkni, ať se taky pobavíš! A až zas tak to nežeru, jen tak trochu "pouštim hrůzu" >:D někdo tu ze mě na MACZ udělal "zlého muže" :-) :-) jinak kecám mohutně na icq s Asphaltem - chce jet zejtra pro M3!!
-
"-- skrytý --" 30.05.08 13:44
jo tak naposled se bavím o spotřebě...o té jsem psal, protože 406 není až tak o emocích, u AMG bych o spotřebě asi nepsal. Totéž si myslím o malých TDI...u těch to o emocích taky není, nebo ses spletl při výběru? Minochodem nedělám ze sebe řidiče AMG a podobných strojů..jak jsem už psal.