Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto petrzel1

petrzel1 05.06.08  16:27

« Re: Konec dobrý, všechno dobré

Přesně tak!!!! Kritizovat umí jenom ten, kdo sám nic neumí a nedokázal...A to, co píšeš jsem sám zažil. Koukni na mý auta a uvidíš...u Eagla
  • 00 Reagovat !

foto --Radek--

- Radek - 05.06.08  16:00

« Konec dobrý, všechno dobré

No já myslím, že z Igorovy strany to chtělo rozhodně velké srdce a kus odvahy dát sem to video v jehož závěru utrpěl chudák "Šarkan" bolístku. Koukal jsem na to několikrát a jsem přesvědčen o tom, že z pozice řidiče to člověk vidí úplně jinak. Taky jsem si zprvu říkal, že to předjíždění VW Passat mezi dvěma zatáčkami bylo o h.u.b.u. , jenže když držíte opratě 500-set koní a vidíte to na silnici jinak než skrz objektiv videokamery, jednáte pochopitelně jinak, než jak myslíte u monitoru. Zkrátka a dobře, lidé kteří jezdí "na hraně" se při řízení maximálně koncentrují a dokáží rychle reagovat. Silniční "mravokárci", co jezdí s platem vajíček za zadním oknem, zavřenými zpětnými zrcátky a s hučkou na hlavě zas bezmyšlenkovitě vjedou z vedlejší na hlavní, ale vjedou tam pomalu jak pos...ý a tudíž je to podle nich vpořádku. Co na tom , že ohrožují ostatní účastníky silničního provozu a mnohdy způsobí dopravní nehodu, ONI ZATO PŘECI NEMOHOU - JELI POMALU!!! Takže toť můj názor který nikomu nevnucuji, a jak už tady zaznělo: "Kdo je bez viny ať hodí kamenem...." Igor je podle mě člověk, který svému "spřežení" vládnout umí a nemá potřebu se předvádět. Naopak svým videem nám ukázal, jak to může dopadnout, když se jezdí na hraně a "Ucho se utrhne" ... ;-) Jo a abych nezapoměl, Šarkanovi brzké uzdravení :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.08  14:28

« Re: ehmmmm......

Neviem ako by si jazdil ty, keby si mal pod kapotov 500 koní. Rozjazd bez "zahrabania" by sa ti nepodaril, aj keby si mal zapnuté všetky stabylizačné systémi. Nemáš mozog a ešte to verejne prezentuješ :-) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.08  17:36

Neviem ako by si jazdil ty keby si mal pod kapotou cca 500 koní. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Enthusiastic-driver

Enthusiastic.driver 04.06.08  11:16

« Kdo je bez viny ať hodí kamenem....

...na jednu stranu musím uznat, že by se našla určitě vhdnější doba na divočení, kdy by tam nebyl takový provoz...

Ale, jak už tu někdo psal přede mnou, ať si každý sáhne do duše, kdy co na cestách vyvedl. Nejsem lepší. Imho jsi nikoho neohrozil. a 500k prostě je třeba někdy provětrat :-)

Dávej bacha !!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 03.06.08  20:29

ukaz svoje jazdecke umenie a potom sa vyjadruj. Myslim ze ked jazdis na hrane lahko sa stane ze to prezenies.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.08  20:25

« ehmmmm......

Ježiš to je vůl,neumí jezdit a ještě to veřejně prezentuje :-) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto pivrnec

pivrnec 03.06.08  20:08

« Re: jazda a zodpovenost

Souhlasim s tebou... Ale kdysi tu bylo video borečka s M3 E36 a za to bych mu roztrhal ridicak.. Predjizdeni na prechodu s ostruvkem atd.atd....
  • 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 03.06.08  13:17

« jazda a zodpovenost

no.. video je fajn, nie kazdy ma gule na to, aby sa natocil, skusal limity auta, ktore tazko hlada supera na ceste a po tom drobnom incidente to este aj uverejnil :)) neviem co sa komu nepaci - kazdy mame pravo na slobodne konanie, nemam pocit, ze by niekoho ohrozil, okrem seba a uvazovat v intenciach - keby bolo keby - je detinske.. radsej skusat limity na bestii od AMG, ktora je na to stavana - ako na 3 valcovom HTPcku, ktore nic nezatoci, neubrzdi, nezrychli... majitel sa rozhodol takto si to odjazdit aj s rizikami a prebral zodpovednost za dosledky - takze kde je problem?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.05.08  07:07

« Re: ještě že jsi měl termín v servisu, magore

Jo dnes už to vidím mírně jinak, tvůj příspěvek hovoří o tom, že asi nebudeš nejhořší člověk na planetě, jak jsem si včera myslel. Událost je ti nakonec dostatečnou zkušeností, takže asi není třeba tu plnit stránky názory na tvoji jízdu. Měl jsi štěstí vyzkoušet zbytečnou nehodu, nikoho do toho nezatáhnout a přežít, jiní ho neměli. Tak ti přeju mnoho šťastných kiláků a víc příspěvků týkajících se jen auta, které si pozornost zaslouží. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 31.05.08  03:27

Nastavil jsi zrcadlo, jak se říkalo za bolševika, tak teď se tu všichni zrcadlí, no..... ;-) Já jsem ten poslední, co by schvaloval jízdu mimo předpisy, ale taky mám v počítači hezké video, jak jedu na kruháku u Am. univerzity ve Washingtonu na červenou...ale tam je to fakt hrůza kruhák, čert aby se v něm vyznal....Takže se nahlas biju v prsa i pleš a křičím, že je to hrůza takhle jezdit, neboť auto je smrtící nástroj, ale ve skutečnosti jsem jenom rád, že se to nestalo mě. :-) Ať to máš brzy spravené a je to poslední výlet mimo ideální stopu. Hoj! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.05.08  02:58

nejak sa to zase rozbehlo, dostávam na p*r*d*e*l ;-\
    Mám teraz fofry v práci, robím celé noci a tak 8-s , takže stručne:
    - už som tu písal, že výrok o servise bol v stresovej situácii, prosím brať s rezervou
    - moralisti a dokonalí a zodpovední a poučujúci a nasr*aní diskutéri - nechajte to trochu vychladnúť, pozrite viackrát a pozrite si, či je tam SKUTOČNÉ ohrozenie - lebo tam nie je, určo nie ako sa zdá na prvý raz. Nie som blázon, to len E55 je strašná beštia a zdá sa, že ide o hubu. Ja ten stroj poznám a VIEM ho ovládať, takže viem, čo sa s ním dá. Ano, búral som, lebo som HĽADAL LIMITY a bol som nastavený z jazdy pred 2 týždňami a prepálil som to, vtedy to nejak lepšie držalo, nádherná jazda. Keby som mal vtedy kameru, tak tu dnes všetci vyvaľujú oči a kritických hlasov je oveľa oveľa menej, lebo sme šli zatáčky (hlavne zhora) a nie rovinky, takže rýchlosť "skoro normálna".
    Méša - rozumiem že si bol vo švungu, ale tú 1 za recenziu si si fakt mohol nechať, radšej nehodnoť, keď tam nie je kolónka "šofér"; až bude moje.šoférskeumenie.cz tak si hodnoť ako chceš - tam dám predpisovú jazdu, tu som dal jazdu, ktorá ukazuje možnosti auta a nakoniec nechcene aj hranice jeho možností. Keby to tu nebolo, máte všetci len slová, takto máte aj "zážitok", hoci len cez kameru - tak by ste to mohli oceniť a dať si trochu pohov. 2 užívatelia už majú aj "live" zážitok a môžu potvrdiť že viem ísť rýchlo a bezpečne.
    Viem o tom, že nepoznám tak trať a nevhodný čas - nemám dosť voľna, aby som tam chodil trénovať a poznávať trať a aby som tam bol ráno o 6 hod. Samo že keby som vedel, tak radšej vstanem, no ale po vojne je každý generál. Ja som bol rád, že som našiel aspoň niekedy čas.
    - nerozumiem čo máte všetci s tým Passatom. Normálne šiel, ke%d som videl voľno tak som zadupol a bolo. Neviem či chcel závodiť - nemal šancu a ja som nič také z jeho strany nepostrehol. Ak by aj zo zákruty niečo vyletelo v protismere, Passat je mimo rizika, tak furt neviem, prečo by mi mal nakopať podľa vás pr*del. Ten Peugeot 405 sa akurát mohol dobre zasmiať...
    - veľký dík to 0609 - konečne niekto nahlas napísal, že každý z nás robí občas voloviny, len to nenatáča, a keď aj, tak to sem nedá. No a ja som dal...
    - výroky typu "nechoď s tým k nám do Čiech" ani netreba komentovať
    - stretnutie v BA veľmi rád, len najprv musí byť v poriadku auto; dnes menili nápravnicu, bola dole ohnutá o 3 mm, čo hore urobí 5 mm a záklon tým pádom zle a vôbec. Okrem toho vzadu horné ramená - ešte neprišli... Ani poisťovák už dnes nechcel prísť, že tam musí furt...idiot, má to cez cestu 80 metrov...ale musí, má smolu. Našťastie vedúci servisu je zodpovedný chlap, hovorí že toto auto musí by super spravené, s takým motorom nie sú srandy.
    - kamera bola pripevnená na opierke hlavy spolujazdca lepiacou páskou - papierová maliarska
    Uff, končím pre teraz, ale po očku sledujem... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  21:50

a hlavne si precitaj celu diskusiu. Ja som tiez bol strasne nastvany, ked som video prvykrat videl. Treba si to aj prebrat v hlave a poznat trat na posudenie, lebo cez tu kameru mas fakt maly uhol, nevidis to, co videl vodic

LuboshGT je kamos (ten co tocil video) a tomu som nadaval najprv. Naozaj ohrozenie nebolo az tak velke, ako by sa mohlo zdat..., ale rozhodne (len zopakujem pre tych, co sa pridavaju do diskusie az teraz a neprecitali celu, co sa uz pri jej velkosti neda): 1. lepsie poznat trat 2. pockat si na vyrazne, vyrazne nizsiu premavku. Da sa to ist vo vyrazne lepsiu dobu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  21:01

Ano, za to má můj obdiv. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 30.05.08  20:10

E500 na jednu stranu souhlasím s tím co píšeš, ale pak je tady ten fakt, že Jpor sem přijde a se vztyčenou hlavou tady to video vystaví, i když je jasný v jakým duchu budou reakce. Myslím si že to by dokázal málokdo :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 30.05.08  19:38

« hoooj

muzu se zeptat? jak jsi natacel to video? si nejak zafixoval kameru u hlavovy operky? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  17:19

Jednoducho povedane: S Velkou silou VLADNE aj velka ZODPOVEDNOST ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  17:08

když je nějaká hádka u německého auta,málokdy chybím... >:D

ale tady nevim na čí stranu se mam přiklonit....

na jednu stranu mají pravdu ti,co se nad jízdou jpora pohoršují,protože tohle se má dělat někde mimo nebo alespoň někdy nad ránem,kdy nejezdí auta...

na druhou stranu chápu,že kdo už si pořídí výkonné a dá se říct snad sportovní auto,tak si ho nekupuje aby jen jezdil v zácpách,ale chce si s nim občas užít....každopádně nejlíp by udělal viz.výše....

a nakonec každý z nás dělá občas p.í.čoviny,ale ne každý si to natáčí na video - takže myslim že kdyby každýmu z nás někdo tajně natočil co nejhoršího jsme kdy na silnici udělali,sami se budeme sobě divit.Takže tak.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.05.08  16:06

Co znám auta. Tak to poslední co jpor předejl a pak kolem jpora jel tak to byl Peugeot 405
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.08  15:33

on by ani nevedel zaradi rychlosť. >:D . Predsa len. Je to automat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…