Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 11.06.08 16:49
« Re: oznamenie
juj či si ma vystrašil :-O
No nič, stáva sa...musím si nájsť šoféra, kým mi vrátia vodičák :-!
Páni, kto má záujem? Vyžadujú sa vodičské skúsenosti, serióznosť, chuť k športovej jazde (aspoň občas). Ponúkame plat min. 20000 Sk, dobrý / priateľský prístup, firemný mobil a 476 koní pod plynovým pedálom luxusnej rakety >:-[]
P.S.: ešte treba vodičák sk.B, pokuty platí šofér alebo ja podľa toho, kto chcel ísť rýchlo >:D >:D >:D -
jmurjr (H22A7) 11.06.08 12:39
« Re: oznamenie
prepacte moju hlupost, ale co znamena flagrantnym? a mohol to byt ktokolvek, cize nikde nie je dokazane, kto soferoval, kedy, za akych podmienok. a dokonca ani kde. pretoze to co tam je napisane nie je dokazovy material.
p.s.: to je tak, ked neikto zamestnava policiu pi*ovinami, ktore nie su dokazovy material a potom nie su tam kde ich je treba naozaj. v mene vsetkych obcanov v spadovej oblasti dakujem.

jmurjr bol prvý, má tiež Mercedes a navyše si radšej neuviedol v nicku titul ing. aby nevyzeral prekvalifikovaný >:D :yes: :yes: :yes:
Licitovať že kto bude aj za menší plat, prípadne si priplatí tu nebudeme, to sa mi protiví.
Náhradník je Rysguf (keby ing.jmurjr nemohol, ochorel, prípadne tiež prišiel o vodičák, alebo z iných dôvodov) no a nakoniec nesmiem zabudnúť na LuboshaGT, ktorý má so Šarkanom skúsenosti (Vette93 má tiež, ale nepredpokladám že...), keby sa ozval...ten bude mať špeciálne postavenie - podmienky dohodneme osobne ;-)
Ostatní...sorry, nabudúce - dúfam, že žiadne "nabudúce" nebude :-!
Nástup je v deň odovzdania vodičáku...jmurjr - spolieham na Tvoju serióznosť, nie že pobežíš teraz s tým videom na políciu kvôli tejto ponuke >:D