Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 12.06.08 11:11
« Re: Ako sa má Šarkan
no aj ja som myslel...
dnes mi volal rozčúlený servisák, že musel mimoriadne neochotnému poisťovákovi zo SLovexperty - ich služby využíva Kooperatíva - vysvetľovať, prečo naťahovanie na stolici, prečo prípravky k tomu, prečo to nemôže Janko chytiť a Ferko po tom párkrát klepnúť od oka alebo len tak potiahnuť ako odhadom 8-s
Alianz je v tom vraj úplne iný. Keby bol normálny prístup, už to mohlo byť. Teraz 3 dni čakať na prípravky, potom možno von motor, naťahovanie, lak, zloženie a finito 8-s po neviem akom dlhom čase...
Bc...snáď nemajú štátnice? Tie sú predsa na Mgr., nie? -
LuboshGT (RS Kaa) 12.06.08 10:19
Nazdar jpor!! :-)
Hej, uz chvalabohu po statniciach - dakujem, ale fandis mi, este som len maly bezvyznamny Bc... Mgr ma este cas, netreba to silit, pekne postupne. Teraz by som mal mat teoreticky uplne volno a prazdniny, ale co som v praci kvoli skole nestihol, treba dohanat a do toho nejak zahrnut fakt, ze je leto a skoda ho nevyuzit... Ale co tu citam o Sarkanovi, skoda ze sa to takto natahuje, uz som myslel ze bude davno v poriadku :-| -
jpor (RSKa) 12.06.08 01:09
No v NR bude ale asi tak za 2 roky. To už bude krpec väčší a bude vlastný barák poriadny aj s veľkým pozemkom a grilovacou výbavou, Teraz je len taký dočasný menší, síce s grilom ale malý dvor a parking...tak pre 3-4 vozy.
Jedine, že by sme dali stretko vo firme a grilovačka na firemnom parkovisku (max. 8 áut), to je dosť v centre, aspoň by okoloidúci slintali a menej by sa prášilo >:D >:D >:D -
jpor (RSKa) 12.06.08 00:31
no tak zagratulujem osobnem, ale tá rodina, to ti je taká vec...kým nevyrastie, bude to husté. Potom neskôr už hodíme babke na pár hodín a bude aj zraz, alebo prídem všetci na zraz, alebo ho rovno urobíme u nás / pri nás. Grilované môžem kedykoľvek, som pozeral na foto a utieral klávesnicu od gebrín >:D >:D >:D -
jpor (RSKa) 12.06.08 00:28
« Re: oznamenie
Tiež som nad tým nejaký čas premýšľal, poisťovňa by tak nevadila, ale fakt je, že sa nájde kadekto... Pokiaľ ale viem, naozaj sa zábery z kamery neuznávajú ako dôkazy. Len meranie radarom / lidarom. Ani nevidno ručičku tachometra, a ono to z toho AMG strašne klame: ideš 90 a vyzerá že 190...to sa nezdá ale AMG je AMG. Zato s ním chodím predpisovo a potom vystúpim taký spotený a plný adrenalínu >:D >:D >:D
Okrem toho som to doteraz tajil, ale to video je z netu a zrýchlené, aby bol lepší dojem...ja sa inak bojím jazdiť nepredpisovo... >:-[]
S tým stiahnutím...pouvažujem. Urobíme nejaké neškodné ale efektné videjko a to potom stiahnem / nahradím. -
jpor (RSKa) 12.06.08 00:18
Nazdar Lubosh!!!
Vraj máš po štátniciach? Tak Ing. alebo Mgr.? Gratulujem!
No vlastne jmurjr - aj Ty si mal nedávno...? Tak aj Tebe gratulíren!
Aj ja som mal nedávno, v 96-tom...alebo 69-tom?
Moja neprítomnosť bola kvôli pracovnému návalu, ale už je to over, bude zas v júli ale už teraz to pripravujem, tak to potom nebude treba všetko stihnúť za 5 minút.
Benzín do AMG - no tak 3000 km mesačne, to je pri spotrebe 17,5 takých 25000 Sk...ooops! Doteraz som to nejako nerátal, tak ma to trochu prekvapkalo...ale keď ja mu tak rád doprajem...asi budem ten benzím platiť z firemných, tam si odrátame DPH, to je cca 20000 mesačne, hneď je to lepšie >:D :-!
S tým Polom - máš nejaké poruke? Ak by som nemusel to Polo šoférovať, tak občas by som sa nechal odviezť. Aspoň by som dohnal chronický deficit spánku ;-) -
Rysguf. 12.06.08 00:10
>:D Tak urcite to mali jazdene, s ich IQ nevidia roziel medzi novym a starym, kuknu na cenu (aj to sa spytaju ci je to malo alebo vela) a povedia tak ci tak ze beru, aby nevyzerali ako "zebraci", ze na to nemaju >:D >:D
Tak ked uvidim dakde v okoli NR take MB AMG, urcite na seba upozornim
;-) -
jpor (RSKa) 12.06.08 00:00
No, teplo, teplo...príjemné s príjemným >:D >:D >:D sa niekto má.
Nie som z BA, aj keď často tam chodím.
Holé držky mali možno dovezenú ojetinu. Vraj v BA predali také 2 za celý čas čo sa vyrábali.
Inak by som rád videl situáciu, že by tým hlavohruďom niekto ponúkal prostriedok na podporu rastu vlasov, že keď už majú takú nepríjemnú chorobu >:D >:D >:D -
Vette 11.06.08 23:57
« Re: oznamenie
ahoj, hlasit sa do zamestnania nebudem, ale ak bude potrebne prevetrat Sarkana rad pomozem :-) Inak uz dlhsie som sa chystal napisat, nech to video stiahnes. Napadlo ma ze sa moze najst taky b... co by to pouzil proti tebe. Mozno je lepsie to stiahnut aj koli poistovni :-( Nastastie je tazko dokazat ze si to ty :-) Ako ta poznam, tak ten vodic si urcite nebol ty. ved mas aj iny hlas :-) To video urcite nebolo tvoje ale nasiel si ho na nete ;-)