Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 19.06.08  10:35

« Re: hiiiii vymenili ti kasnu????

Celkom dobrá idea,som sa pobavil aspoň :-) :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 19.06.08  10:31

« Re: KEBY BOLO KEBY...

Jaaaj hra so slovičkami a dátumami(narážka na to leto) :-) ;-)S tým C-čkom sem ozaj moc nemusíš,to mi nejak chýbať nebude,tých tu beha dosť :-|
    No s tou poisťovňou to máš ťažké ti poviem.A tak je zaujímavé,že nemajú iné prístupy k niekomu,kto im platí dajme tomu 150 000Sk ako ty,alebo dakomu,kto 20 000Sk.Ale to je asi o systéme u nich,skús teda Allianz,v tomto ozaj neviem poradiť.
    A to ML-ko kupuješ aké?Sorry ak to tu dakde je,ale ozaj sa už v tom nevyznám.
    A k tej Superleggere-krásne auto,v bielej celkom ojedinelá.To je pri tom hoteli(len kua jak sa volá,ale nemyslím Carlton) :-( ,neviem,nejdem trepať blbosť.Ja som tam kedysi nafotil Porsche 911 Turbo 997 keď len prišlo na trh,vtedy možno bolo jediné u nás... :yes:
  • 00 Reagovat !

foto tomikadze

tomikadze 19.06.08  10:23

« hiiiii vymenili ti kasnu????

no tak v tom servise ti to opravili divne, dali ti uplne novu retro kasnu, ale nevadi aj toto ujde. No vazne viete si predstavit ze by na to napasovali takuto kasnu a na krizovatke by vsetkym nalozil? to by bola pecka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 19.06.08  08:46

« Re: Superleggera

Hej je to bomba, hlavne je bomba to miesto kde parkuje... :no:
    Takychto masin je v BA dost (myslim supersportov, nie konktrentne Superleggerov ;-) ), len vcera som videl 1 ferrari, 2 aston martiny a 1 bentley. Hold, sme chudobny narod, na Veyron sa nechytame >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 19.06.08  07:42

s poistovnami treba tvrdo. ked im povies, ze s vozovym parkom odchadzas do inej tak mozno dostanes aj nejaku fajn zlavu...
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.06.08  07:19

« Superleggera

Čau jpor. Ta bílá Superleggera to je fakt bomba!!!! >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 17.06.08  23:56

No až v lete vzhľadom k tomu, že leto je tu od soboty 21.6. ;-)
    Každopádne pokiaľ pôjdem do MT skôr s tým Céčkom tak nie je o čo stáť... ;-\
    Dnešná konverzácia so servisom - stručná verzia:
    - zajtra idú zobrať prípravky na rovnanie karosérie na stolici
    - áno rovnanie malo byť minulý týždeň ale poisťovňa robí neskutočné problémy
    - poisťovák sa pýtal technika, či nevedel hneď na začiatku, že auto skončí na stolici 8-s pričom práve poisťovák bol dôvodom, prečo jedno po druhom museli meniť prvky náprav a vždy znova dokladovať, že to trochu pomohlo, ale furt to nie je ako má byť. Teraz spätne chce neuznať výkony, ktoré už predtým raz uznal...no proste d*e*b*i*l

Nasledoval telefonát do poisťovne a spísanie sťažnosti na dotyčného. Ešte jeden zádrhel a idem do Allianz. Bez pardonu, bez otázok, bez záujmu čo a prečo. A pekne celá firma, ročne vyše 140 tisíc Sk na poistení za naše 4 autá, o chvíľu ich bude 5 aj s novou drahou ML-klasse s mastnou poistkou (= ďalších 90 tisíc ročne). A nezabudnem pripomenúť ktorý pán menovite sa o to pričinil a čím. Neviem či to pomôže ale ja budem mať pokoj v budúcnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 17.06.08  12:22

Čítal som to tu,ale je tu toho strašne veľa a už je to neprehľadné.Kedysi to tu bolo lepšie spravené tieto príspevky.
    Cca cesta do MT hrozí asi až v lete dakedy,čo?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.06.08  22:13

Na Áčku chodí manželka, ja mám C240 (W203 pred faceliftom) s automatom. Desný stroj. Už som ho tu opisoval, aby to išlo, treba ho vytáčať a to on robí stráááášne nerád. Ale žere ako divý...
    Už aby som mal ten môj doma.
    Dám vedieť pred cestou do MT ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 16.06.08  15:19

No škoda že ti to nevyšlo,bolo super,stálo to za to.By som ti dal tie lístky,lebo nakoniec mi ostali tak som ich tam predal keď už nebolo čo robiť s nimi :-)
    No v tom MT ťa očakávam teda,aj keď leto tu asi nebudem,to neviem naisto,každopádne daj vedieť.
    A na akom aute beháš teraz?Na tom Á-čku vašom či čo to máš? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.06.08  00:51

boli sme tento víkend v Prahe, dosť škoda, lebo do lietadiel som fanatik odmlada a náš krpec by bol híkal nadšením celý čas na leteckom dni, no...
    Ale keď prídu rozkazy "zhora" ( = manželka) tak s tým sa ťažko niečo dá robiť >:D
    Hlavne som sa o tých dňoch dozvedel až 12.6. a to už boli veci naplánované a objednané a tak...ale dík za ponuku.
    Zle sa nemám, to sa nesťažujem. A do Martina...no uvidíme, keď sa budem chystať, môžem dať vedieť sem do diskusie. Ale najprv musia Šarkana dokončiť, ešte furt sa to ondie...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.08  18:06

« ještě že mám termín v servisu

to je fakt hustá hláška... >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 14.06.08  21:02

Ozaj chodíš do Martina často??Kedy ideš najbližšie?
    Ako si povedal,Móric sa má s takými autami,ale zase neverím,že ty sa máš zle ;-) On ťa prevyšuje iba v počte kusov :-)
    No ako keby toto vyšlo,že ťa vidieť v MT,tak budem len rád.Ešte jedna príležitosť:Nejdeš zajtra(15.6.08) do PN na letecký deň?Mám ešte voľné lístky keby dačo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.08  15:47

« Re: 700ks

CUJO - přijeď za mnou do Plzně a já tě ,,nakopnu,, s tou recenzí >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.06.08  22:13

« Re: Ako sa má Šarkan

Teraz si spomínam, že som to už niekde predtým počul s tým štúdiom... Myslím že je to zbytočná komplikácia. S polovicou VŠ asi veľa vody nikto nenamúti, či má Bc. alebo nič.
    Kooperatíva...doporučovaná poistným agentom, ale jeho jediný argument je cena, nič iné. Asi má od Koop najlepšie provízie :no:
    S Mercedesmi asi prejdeme do Allianzu, ma nebaví čakanie, aj keď všetko to vybavuje servisák.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.06.08  22:10

No zlobí no... 8-s
    Jako fungovať fungujú, ale chcú ušetriť každú korunu aj za cenu neustálych návštev, ťahaníc, úbohých argumentov...ja sa im pekne povyhrážam odchodom do Allianz a možno tam aj naozaj prejdem. Rozdiel medzi havarijnou poistkou u Koop a Allianz je myslím 30000 Sk ročne, ale zase keby som mal auto o 3 týždne skôr doma, tak mi to za to stojí. Min. že platím 1500 Sk denne za náhradné auto a som prudko zvedavý, či to zatiahne Koop z poistky. Allianz to zo zákonnej zaplatil na 90% kolegovi. Bez rečí a problémov :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.06.08  22:05

myslíš Babu? Odvaha Ti nechýba... >:-[] >:-[] >:-[]
    Však sa zastav a uvidíme :-!
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 12.06.08  19:49

jpor, praveze po novom je uz VS studium rozdelene na Bc a Mgr/Ing. Po troch rokoch mas aspon nieco v rukach a mozes sa rozhodnut co dalej. I ked ten "titul" v podstate nic neznamena ;-\

Sarkan achjo, stale teda cakas. Neuveritelne kolko sa to natahuje a po skusenostiach mnohych mam pocit ze v auguste (ked mi konci zmluva) odchadzam od Kooperativy. Sice maju pekne reklamy a nizke ceny, ale tie ceny su kompenzovane prave pristupom...
  • « 00 Reagovat !

foto --Radek--

- Radek - 12.06.08  16:32

jo tak Kooperativa zlobí i na Slovensku jo? Já měl v roce 2002 nabouraného Passata VR6, 3 neděle se čekalo na likvidátora a pak se zjistilo, že celá moje pojistná událost se jaksi někam založila ... Nejhorší pojištovn na trhu podle mě a v životě si u nich už nic nepojistím. Zlatá Allianz, rodičům zateklo pod návalem sněhu střechou do domu a byla vlhká kola na stropě. Jak se zlepšilo počasí, naběhla firma a vyměnili třetinu střechy. Bez keců, bez průtahů a odvedli naprosto čistou práci.
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 12.06.08  15:08

jooj ide to >:D chcem pisat new recenziu len nie a nie nakopnut ma do toho >:D ..a ty sa mas ako FRPE?? :-) pozdraw FRPICKA a mozes aj FRPEOVU :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…