Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 20.06.08 22:48
« Re: chcizit.cz
já se nezlobím, ale dovolím si upozorniť, že sa nechlubím, to by som ho sem nedával.
Proste som chcel ukázať, ako ide AMG a keďže nemám iné video, tak som dal takéto. Je to síce dosť kontroverzné, ale dal som. Nejde tam o mňa, ale o auto. Bodka. -
Po delsi dobe zase rozumny nazor, je videt, ze to mas Zdendino v hlave srovnany. Pan vodic nech sa nezlobi, ale kdyz jezdi jak peetchus v plnym provozu a jeste se tim chlubi na internetu, tak holt musi pocitat s reakcemi od obdivu (vetsinou ze strany pubertaku) az po zatraceni... -
Prase 20.06.08 22:12
sorry nebudu koukat zpatky neznam te nehodlam te soudit to video mi rika debilek jede..... jestli to uvidim 5 nebo 2 krat je jedno stale tam je to same... plna cara ti skutecne nic nerika nebo mozna si jel tak rychle ze se prerusovana jevi jako plna... :-) jinak pohoda ja jsem tady low end >:D zdar a preju hodne dalsich silnicnich zazitku :-) -
jpor (RSKa) 20.06.08 22:09
« Sťahovanie
LuboshGT: Vieš ty čo? Stiahni to. Nemám problém ustáť to tu ani inde, ale...načo? Účel to splnilo:
- ten kto chcel, video tu na MACZ videl
- vyjadril sa, ja som vysvetlil, čo bolo treba
- ďalej je to ako s tými figami, čo spomínal Chobot(paniku iste zachováme!!)...
Natočíme normálne nekontroverzné video a dáme sem, tá rýchlosť a manévre boli pre niektorých príliš silné, tak načo zbytočne...
Ťažkú hlavu si moc nerobím, myslím že je to vcelku vidieť z mojich reakcií, aj keď (aby som zase nebol za supermana), bolo pár chvíľ (asi 2), kedy som z toho nemal dobrý pocit...to je jedno. Stiahni to a bude kľud.
S tým ďalším videom - môžem rátať s Tvojou pomocou? Máš vizuálny talent a dobre sa s Tebou spolupracuje...a ešte som sa neviezol v Tvojej GT, na čo sa teším... ;-) -
jpor (RSKa) 20.06.08 21:46
no pozrime sa, kde sa to všade nedostane... :-O
Komentáre na tej stránke sú vcelku bežnou reakciou, keďže tí ľudia nevedia o pozadí toho videa nič a že sa neunúvajú to zistiť ani nič podobné...zvykli sme si. Sami si potom totiž pripadajú múdrejší, keď niekoho sprdnú. No a toto je taká pekná príležitosť, no neudri si... :-! -
PeT-a (RSKa) 20.06.08 18:26
Fito ty bys o chudakach nemel moc mluvit!...Nic ve zlém ale několik lidí tady na MACZ prokouklo že nemáš žádne M5, hraješ si na něco co nejsi, neustále si měníš věk a pořád mlžíš :no:
Tak jak je to s tebou? Pravdu.....a Netvrď že máš M5, když ani po několika měsicích nejsi schopný dát sem jedinou fotku a nejsi ochotný se setkat s nikým z Košic.... ;-\
Chobot: Jo přesně tak kámo.... ;-) -
Chobot 20.06.08 17:51
« Re: mantak?
PeT-a: To máš jako s těma fíkama. Všichni to ví, všichni už to 100* napsali ale vždy se najde jeden chytrej kterej si myslí že řekl něco ultraoriginálního (páč si nepřečetl ani jeden jediný z předchozích příspěvků).
A asi jako s fíky dokud jpor to video nestáhne tak to bude mít na talíři v každém prvním příspěvku. Je to jen a jen jeho volba. -
PeT-a (RSKa) 20.06.08 17:40
« Re: mantak?
hmm si trapný.....už mě to nebaví pořád číst.Stačí se podívat asi na posledních 200 - 300 příspěvků zpátky. Už všechno bylo řečeno asi 1000x tak proč sem pořád pišete ty kraviny? Jste normální? :no: :no:
Jpor už asi ani nereaguje, protože to nemá cenu, vše bylo několiksetkrát řečeno ;-)