Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 20.06.08 23:36
« Re: KEBY BOLO KEBY...
ROBERTOO:
420 CDI preto, že si ľahko zvykneš na 700 Nm a potom už slabšie moc nechceš...a má fakt super recenzie, vraj je to s tým motorom najlepšia kombinácia, aj som ho skúsil - je to pravda.
Farba bude peridot braun - taká hnedá metalíza, pekne mení farby na slnku a v tieni :-!
AMG paket je nutný, lebo ten facelift je desný - na prednej maske taký priblblý úsmev...jediná záchrana je AMG predok. Navyše sa mi páči AMG style
Ferrari asi nie, len že sa mi páči...no a tie špekulácie o kabriu...pravdepodobne zostane len pri nich, nedostal som sa ešte do štádia, že by som kúpil auto na víkendy len tak...mal by som s tým problém si to pred sebou zdôvodniť, teda zatiaľ.
Po skúsenosti so Šarkanom pripúšťam možnosť, že raz pôjdem okolo predajne Porsche (alebo inej?), volant zatočí na parkovisko pre zákazníkov, ústa požiadajú o predvádzaciu jazdu a po skončení ruka podpíše objednávku a bude kabrio :-) -
jpor (RSKa) 20.06.08 23:23
« Re: chcizit.cz
stačí si nájsť ten úsek diskusie, kde sa to video začalo preberať a odtiaľ začni, prídeš pokiaľ ťa to bude baviť...
AKo hov*ado bola rýchlosť, nie spôsob jazdy a to je rozdiel.
Osobne na skúške jazdy na hrane nič smiešneho nevidím, ale tvoj názor je tvoja vec. A nejde o argument, ale o dôvod vzniku videa. Argument by to bol, keby som mal iný dôvod a tým "argumentom" by som ho chcel zakryť. Pokiaľ chcem ukázať možnosti auta, najlepšiu výpovednú hodnotu má práve jazda na hranici.
Verím tiež, že ti je jasné, že pôvodný zámer bol natočiť video o niečo menej "na hrane" a hlavne bez toho záveru. No ale keď to už tak skončilo...
Maj sa :-! -
Prase 20.06.08 23:04
michaelK dik :-)
jpor malinko to vytrhavas z kontextu nejde o to ze si prejizdel plnou caru jde o to ze si jel jak hov*ado nicmene tvoje video je sranda proti tomu co vidim v beznem provoze naprikal nedavno jsem videl blbecka s favoritem co par desitek metru pred prechodem predjizdel 3 auta... zatim jsem precetl celou diskuzi u steho2 ale pokud mi to neco da prectu si celou diskuzi 200 zpet i u tebe pak se ti ozvu nicmene argument ze si chtel zkusit jizdu na hrane mi prijde dost smesny :-) jestli mas i jine mile rad si je prectu... pak se ti ozvu jak zni zoufalcovo zhodnoceni >:D zatim se loucim
:-) -
jpor (RSKa) 20.06.08 22:48
já se nezlobím, ale dovolím si upozorniť, že sa nechlubím, to by som ho sem nedával.
Proste som chcel ukázať, ako ide AMG a keďže nemám iné video, tak som dal takéto. Je to síce dosť kontroverzné, ale dal som. Nejde tam o mňa, ale o auto. Bodka. -
Po delsi dobe zase rozumny nazor, je videt, ze to mas Zdendino v hlave srovnany. Pan vodic nech sa nezlobi, ale kdyz jezdi jak peetchus v plnym provozu a jeste se tim chlubi na internetu, tak holt musi pocitat s reakcemi od obdivu (vetsinou ze strany pubertaku) az po zatraceni... -
Prase 20.06.08 22:12
sorry nebudu koukat zpatky neznam te nehodlam te soudit to video mi rika debilek jede..... jestli to uvidim 5 nebo 2 krat je jedno stale tam je to same... plna cara ti skutecne nic nerika nebo mozna si jel tak rychle ze se prerusovana jevi jako plna... :-) jinak pohoda ja jsem tady low end >:D zdar a preju hodne dalsich silnicnich zazitku :-) -
jpor (RSKa) 20.06.08 22:09
« Sťahovanie
LuboshGT: Vieš ty čo? Stiahni to. Nemám problém ustáť to tu ani inde, ale...načo? Účel to splnilo:
- ten kto chcel, video tu na MACZ videl
- vyjadril sa, ja som vysvetlil, čo bolo treba
- ďalej je to ako s tými figami, čo spomínal Chobot(paniku iste zachováme!!)...
Natočíme normálne nekontroverzné video a dáme sem, tá rýchlosť a manévre boli pre niektorých príliš silné, tak načo zbytočne...
Ťažkú hlavu si moc nerobím, myslím že je to vcelku vidieť z mojich reakcií, aj keď (aby som zase nebol za supermana), bolo pár chvíľ (asi 2), kedy som z toho nemal dobrý pocit...to je jedno. Stiahni to a bude kľud.
S tým ďalším videom - môžem rátať s Tvojou pomocou? Máš vizuálny talent a dobre sa s Tebou spolupracuje...a ešte som sa neviezol v Tvojej GT, na čo sa teším... ;-) -
jpor (RSKa) 20.06.08 21:46
no pozrime sa, kde sa to všade nedostane... :-O
Komentáre na tej stránke sú vcelku bežnou reakciou, keďže tí ľudia nevedia o pozadí toho videa nič a že sa neunúvajú to zistiť ani nič podobné...zvykli sme si. Sami si potom totiž pripadajú múdrejší, keď niekoho sprdnú. No a toto je taká pekná príležitosť, no neudri si... :-! -
PeT-a (RSKa) 20.06.08 18:26
Fito ty bys o chudakach nemel moc mluvit!...Nic ve zlém ale několik lidí tady na MACZ prokouklo že nemáš žádne M5, hraješ si na něco co nejsi, neustále si měníš věk a pořád mlžíš :no:
Tak jak je to s tebou? Pravdu.....a Netvrď že máš M5, když ani po několika měsicích nejsi schopný dát sem jedinou fotku a nejsi ochotný se setkat s nikým z Košic.... ;-\
Chobot: Jo přesně tak kámo.... ;-)

Tiez si myslim, ze ucel splnilo, ludia videli co Sarkan dokaze, vypoculi si zvuk, trosku podebatili. A obdivujem, ze mas trpezlivost kazdemu jednemu opakovat styrikrat to iste, na to by som ja veru nebol :-) By sa tu uzivil aj hovorca.
Co sa tyka dalsich videi, samozrejme budem velmi rad. Teda pokial nebudem sediet v mieste narazu ;-) A este by to chcelo naozaj pouvazovat nad vhodnejsim casom...
Spisem napady (o nejakych sme uz aj hovorili), nech to nie je len "megasuperlolburnout" alebo "ultraAMGdrift". Treba dodrzat aj vizualnu kvalitu tohto videa, aj zaujimave zabery, spracovanie zvladol Tvoj znamy vyborne. Ostava poriesit zvuk a bude to dokonale :yes: