Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 02.07.08 23:20
« Re: E55 AMG
>:D >:D >:D poznáme :yes:
A odkedy som si ten zvuk vypočul zvonku, dávam si pozor, lebo s efektom sa dajú strašiť na ulici mamičky a deti, teda tie menšie... ;-)
Dnes sme točili video a bolo to v kameňolome s komplet vyasfaltovaným priestranstvom, tak sa pekne ten zvuk odrážal od skál...jedna báseň.
Včera zrovna jeden nadšený cigáň na Oktávke zastavil na križovatke vedľa mňa a chcel sa rozprávať cez okno:
- Benzín alebo diesel? :-)
- Benzín... ;-\
- Koľko to žere? >:D
- Veľa... :-|
- Aký to má obsah? >:D
- Veľa... :-|
- áááále...mávol rukou a odišiel.
No nechcelo sa mi s ním veľmi baviť, predsa len mám predsudky a som umiernený rasista >:D >:D >:D aj ma to chvíľu mrzelo, ale vyzeral nedôveryhodne a keď sa spýtal či to je diesel... -
jpor (RSKa) 02.07.08 23:11
« Re: KEBY BOLO KEBY...
MarTin1: No do prd***, tak to si odskočím na služobku do Nemecka alebo Rakúska...nevieš či sú aj v Rakúsku tie ceny ako v Nemecku? Predsa len to mám bližšie.
Tvoje foto kožených výplní do dverí od Brabusu som videl, sledujem tie úpravy, vyzerá to fakt pekne :yes:
Tá naša ML ešte nie je, ale už je objednaná, počítam že príde koncom septembra / září. Dal som si záležať, AMG paket a 420 CDI, ale asi si už čítal dolu... -
jpor (RSKa) 02.07.08 23:04
« Re: 800
Dík, aj za tú 800 ;-) :yes: :-!
Dnes sme s Luboshom natočili pár pekných záberov z nádherne veľkého a voľného priestranstva, s lepším mikrofónom na kamere a bol aj dym od pneu >:-[]
Tak s tým kolega čo mi pomáha so strihaním bude kúzliť, máte sa na čo tešiť :-!
Ešte chceme doplniť zábery z vyšších rýchlostí a z druhého auta, ale to bude trochu náročnejšie na miesto a vhodný čas... -
"-- skrytý --" 02.07.08 14:35
« E55 AMG
Dnes som v Košiciach videl presne tento mercedes len v čiernej...no stal vedla mna na krizovatke..az som sa zabudol pohnut jak som na neho pozeral..a ten zvuk jak vyrazil...dotycny sa predvadzal lebo vyrazil na plny plyn ale za ten zvuk to stalo to bolo niečo nadherne.uplne všetky hlavy sa za nim otocili :-) -
MarTin1 02.07.08 11:48
Pánové, jakákoliv takováhle úprava jde provést v německu za - 30-35% ceny co sotjí u nás. Mluvím o úpravě Brabus/Carlsson.. sám mám carlsson na autě namontovaný u hoška. Tenkrát jsem nevěděl, teď už vím, řeči typu, že to musej namontovat oni jinak, že neplatí záruka jsou jen k***. V záručních podmínkách stojí, že to musí namontovat AUTORIZOVANEJ SERVIS MERCEDES-BENZ což by měl být jakýkoliv prodejce. Tenhle čip se dá sehnat za 1085 euro což je v porovnání s cenou u nás prakticky polovina :-! . Sám předělávám komplet ML do Brabusu a u Btuningu účtujou 500 tisíc s 20" koly, já to mám zatim spočítané i s tim čipem co tam mám na 214 tisíc. Každopádně :yes: za ML ať slouží. :-! -
Filip . 02.07.08 11:03
« Re: Top Ten (???)
Ale nie len to torsku ta vyzeralo ale uz to neriesme ale nic v zlom som nemyslel dufam ze si sa preto neurazil ;-) ja tiez nemysli si ;-)
Mr.tomash:mam napisat SZ ?? ne ne radsej ne este by ma zbila vareskou na knedliky >:D ale ne ne baby vy ste good :yes: :-) -
jmurjr (H22A7) 02.07.08 10:32
no, cennik ako taky mi nedal. povedal mi len kolko by ma vysla pridavna riadiaca jednotka do B200CDI (zo 140k na 190k). ta cena bola okolo 1400 eur. mozem ti pozret carlsson cennik, ten som uchmatol v zeneve na autosalone. vecer ho najdem.
v kazdom pripade tu je link do brna: www.brabuscz.com boli fakt ochotni. -
David Silver 02.07.08 10:19
« Re: Top Ten (???)
Flip: no já mluvím spíš z praxe. Prožil jsem to s uživatelem cage. Ted' už je to v pořádku, ale jednu chvíli když to vrcholilo byl jsem skroo na prášky...Já nikomu do zadku nelezu. Všechny tady beru stejně at' mají jakou chtěj káru. At' mají kolik prachů maj...Já nehraju s přátelivostí na finanční stránku. Mám tady mnoho velmi dobrých kamarádů a můžu ti říct, že většina je z té prostřední skupiny...

Nemusíš nic zakládat na ebay, prostě si jen vybereš a napíšeš mail tomu mario.miskic@mercedes-anders.de a ten ti sežene obratem všechno......... Ten čip tam měl za 1085 eur. Jinak velmi ochotnej chlap, už tam mám i slušný slevy. Třeba volant ML místo 699 za 499 a tak dále. Všem zájemcům o tuning MB doporučuju !!!!!!!!!
Jinak moje úprava pokračuje tak nepřestávejte sledovat :-). Jen předesílám, že na kola mi finance nezbydou... ty počkaj.