Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
jmurjr (H22A7) 13.12.08 23:42
« Re: Ju hed e bed dey... anketa
B tam veziem v pondelok. Bude tam do stredy... A picasso mi mozu opravit az v januari. S tym utorkom mas pravdu, hlavne po zisteni, ako daleko bol pneuservis. Pre informaciu ostatnych, siel som z puchova do blavy, aby som zaniesol koleso s defektom do pneuservisu, ktory bol vzdialeny asi 300m od miesta zistenia uniku vzduchu 8-s -
jpor (RSKa) 11.12.08 23:33
« NEW (Dyn)audio v AMG
dnes som prvýkrát počul nové audio v AMG a hralo bombovo >:D :yes:
Repro Dynaudio, sub JL audio, zosilovače tuším ZAP - kvalitou hodné Dynaudia.
Zvuk súdržný a ucelený, basy schopné, výšky jemné ale predovšetkým maximálne pravdivý zvukový obraz by Dynaudio. Odhalí charakter nahrávky - zrazu som na x-krát vypočutých songoch našiel detaily, melodické linky a priestorovo jasne umiestnené zvuky, ktoré predtým len boli súčasťou takej zvukovej kaše, čo sa kydala z repro. A to sa ešte musia rozohrať, vraj len prvých 10 hodín urobilo so zvukom divy, a to im treba takýcj 200-300 na zahorenie...
Je pravda, že tak ako v obývačke to nehrá, ale to v obývačke zase nemám čas počúvať ;-\
Chcelo by to o trošku jasnejšie stredy, ale repro nešlo natočiť k hlave vodiča bez výraznej rekonštrukcie interiéru. Vzhľadom k zachovaniu pôvodného interiéru je výsledok super. Už sa teším. Bude hrať V8 alebo Dynaudio. Zase budem o kus viac rozmaznaný... >:D :-!
A spomínal chalan z firmy, že to chcel jeho kolega z Car/Audio časopisu uverejniť ako reportáž. Tak ak to bude vonku, hodím sem info ;-) -
Rysguf. 09.12.08 23:04
« Re: OKRUH pri TT
AAAAAAAAAAA sorry :-(
Ja som bol na nasom dome v Ciernej Vode a zapajal som elektroniku a pod. Mobil som mal asi v aute ci kde bol ;-\
Musel som zapojit 4 satelitne prijimace k 4 televizorom, 2 dvd rekordery, receiver a 6 repro.... K tomu bolo treba 6 HDMI/HDMI kablov, 2 digitalne audio kable, 7 predlzovaciek, 45 metrov kablov k domacemu kinu... BAH A to som robil cely den ;-\
Dnes by som asi aj tak nemohol, kebyze sa dovolas, sorry este raz :-| -

Taká Fiesta ST by sadla ako firemné auto pre sekretárky do mesta, a občas pre mňa na vyblbnutie >:D >:-[] :-!