Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
borovička pivo ako je tu živo 15.03.09 14:48
« Re: 2K
hovorím, že OR kecá, iba jedna je moja (aj tú mám iba kvôli autám, resp. odpisom), ostatne už patria dobrým cudzím ľuďom, pretože som ich predal a už mi iba bežia kontrakty. Ako som povedal, jozef mak, človek milión, chudobný študent
Však ono treba rozlišovať medzi majiteľom a konateľom a neveril by si ale tie TLC si na seba zarobili prácou (myslím to tak, že naozaj bolo treba také auto) a jazdili presne tam kde by iné auto nejazdilo a keď motyka vystrelí a tak z tej práce bude mať úžitok "celý národ" -
borovička pivo ako je tu živo 14.03.09 18:29
OR toho nakecá, ja som jozef mak človek milión
mám Ti odfotiť tú garáž? :-) Neboj, dáme mu ešte nejaké kilometre, prepneme to do I (aby si sa nezabil :)) a povozíš sa. Prípadne, keď sa Ti to bude páčiť stratím za Teba slovko v brne a budeš to mať "za hubičku" -
jpor (RSKa) 14.03.09 01:54
aha, no teraz som si otvoril tvoje Legacy a pozrel recenziu a hlavne galériu: je tam cvaknuté nové STi. Starec - to je tvoje? foto z techničáku je tam tiež k nej :yes:
Tak konečne by bola zámienka sa stretnúť, povoziť, vzájomne si autá opáčiť >:-[] -
jpor (RSKa) 14.03.09 01:36
no veď sa mi to aj zdalo divné, že ma posielaš do Mikony...až teraz som si to pozrel znovu a vidím "ako žart..." 8-s >:D >:D >:D
Ale to čo píšeš sú fakt perly >:D
Diesel už som kúpil, tak neviem či by to zmazalo moje viny...a tá hračka by sa z ktorej garage mala vynoriť? -
borovička pivo ako je tu živo 14.03.09 00:30
aj keby ju mali, pochybujem, že Ti ju požičajú, to je tá tragédia. Preto som ťa tam posielal, či sa dozvieš to čo iný ľudia, že STi netreba skúšať, že kto to chce ten vie čo chce :-) :-) :-) alebo podobné perly.
Ale keď budeš dobrý a budeš poslúchať a každý večer 100x napíšeš ručne perom na papier, že už v živote nekúpiš dieselové auto (a budeš to robiť 2 týždne), možno sa z garáže vynorí čierna hračka a povozí Ťa. >:-[]