Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 20.10.09 13:14
« Re: Video z Racing day Slovakia ring
mojito: v helme pocujes ulpne v pohode. Vlastne nechapem, ako to, ze v Brne nie je povinna. Vsade inde je (Piestany, most, sk ring).
Uz som an mieste spolujazdca dostal airbagom na okruhu a bol som dokonca rad, ze som mal integralku (sice otrava, ale nedostal som na rozdiel od sofera pecku od airbagu do nosa) -
"-- skrytý --" 20.10.09 13:12
mne sa paci jpor, ze si priznas, ze sa musis ucit. To sa pri majioteloch tak drahych aut nenosi.
Ja sa samozrejme musim tiez a veeeela.
Inak na tovojom mieste by som si zaplatil v racmi KSA skolu sportovej jazdy. Je to dost drahe, ale asi to stoji za to.. S tak silnou RWD podla mna ale nutnost. Sam sa clovek nauci skor tak zlozvykom... (viem o com hovorim) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.10.09 09:29
babo - bol,ale počasí + nový asflat mě odradil..volal jsem tam a pro rok 2010 plánují min.4 termíny,takže do toho jdu ;-)
jpor - foto velmi zajímavé,brázdy v kačírku velmi dlouhé a velmi hluboké,Šarkan velmi zasejřený :'-( .
Hele jak celkově dopadl Šarkan?Tam jsou šutry jak v kamenolomu..něco poškozený,odřený,zničený?...jak můžeš přes helmu slyšet vysílačku? -
Ajin(MoDo Team) 20.10.09 08:56
« Jpor to nevzdává
A to je dobře. :yes: Je pravda, že přitom Ečko dostává zabrat, ale proto ho koneckonců postavili.Ta přilba OMP je tvá? Nebo tam takové půjčují. Díky za video z okruhu, je vidět, že je tam velmi snadné rozsekat vůz. Ty horizonty po kterých nevíš kam to povede mi připomínají Nordschleife. Akorát 50e za půl hodiny mi přijde moc, u nás v rádiu říkali 25 což by šlo. Jinak by to byl nejdražší okruh co znám :-( -
jpor (RSKa) 20.10.09 08:52
« Re: poriadne akcne fotky
starec mój, ja netuším čo je kompozícia, a keby som aj tušil, moje fotky (celkovo myslím, nie tieto) dokazujú, že počas fotenia vôbec nesledujem kompozíciu a som rád, keď do obrazu dostanem objekt fotenia. Počas fotenie kačírku som precítený bol celkom dosť >:D
ALE niektoré veci fotil skdd a ten o niečom takom má povedomie. Konkrétne fottil tie topole, mňa na trati a tak. Ja som cvakal mobilom tie snímky z kačírku, ako ma ťahajú von, parkovisko a tak. Myslím že to vidieť ktoré boli fotené Nokiou 6300 (moje)...
bite my shiny metal e55
-
jpor (RSKa) 20.10.09 03:05
GT3 je iná káva ;-) nabudúce skúsim držať plyn koľko pôjde, uvidíme koľko vydá >:-[] ja som sa mierne bál držať plyn dokonca a hlavne som brzdy šetril, aby som ich nezabil v prvej zákrute a zvyšok kola nemusel chladiť, ale aspoň raz to skúsim...
Potom mi napadlo, že musím ísť pár kôl s Martinom, lebo raz zažiť je viac ako 100x počuť a vôbec, ešte sa musím učiiiiť. aj by som chcel vidieť zvonku ako tá moja jazda vyzerala...škoda že časomiera zlyhala -
"-- skrytý --" 20.10.09 02:29
co sa tyka rovinky, tak moje 201ps seriove auto (CTR 8G ladene hlavne brzdy) malo na konci tesne pod 200km/h . Pre porobnanie GT3 vraj 270km/h :-) E55 AMG mohlo mat tych 220-230.
Inak ta zdravi este raz instruktor Martin jpor :-) :-) Inak ten ma zviezol v Z4M a to bol masaker, tomu vravim cista stopa.
Mojito, nebol si inak nachystany ist? co sa stalo, ze si nesiel?
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 19.10.09 10:33
Viděl jsem..okruh je fajn,ta zatáčka kde jsi vyletěl nevypadá moc jednoduše (vlastně jsou to skoro 2 po sobě).Tápeš,stejně jako já,s ideální stopou,ale to asi většina.
Video je fan,ale ten zvuk motoru tam MÓÓÓC chybí :'-( :'-( :'-(