Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 20.10.09  16:42

« Re: Video z Racing day Slovakia ring

pocity bokom: [odkaz]
    50éčiek za 30min
    preto hovorím, hláste sa na "racedays" tam to vychádza lacnejšie
    edit: prípadne môže sa urobiť MACZ day ale to je skladačka, a to som zvedavý kto by sa na to podujal to zorganizovať :)
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 20.10.09  15:08

jpor:Fajný report ze Slovakia Ringu.A ještě vím,když tam pojedu příští rok na který zatáčky si mám dát pozor :-) .
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.10.09  15:00

babo - trošku jsem se zlepšil,ale furt jsem ještě ,,jouda,, :-)

Ajin - mám pocit že je to 50 eur za 4 x 20 min. což je cena naprosto v pohodě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 20.10.09  14:52

Tak to jsem to špatně pochopil, myslel jsem, že budou jen 4 dny v roce pro veřejnost, ale 50éček za půl hodiny je opravdu mnoho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.09  14:04

o dve kola som ta nikdy nepredbehol, to by si musel cuvat... :-) vtedy si to spatne pochopil, obiehal som ta sice uz dvakrat, ale nei pocas jedneho stintu... dokonca ani nie pocas jedneho dna :-) :-)
    a okrem toho ked si to uz trochu dostal do ruky, tak ta zrejme nepredbehnem ani raz :)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.10.09  13:47

babo - díky za info,třeba se tam na jaře slezem a už se těším jak mě ,,setřeš,,o 2 kola :-)
    btw : ale nesmíš skoro používat brzdy >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.10.09  13:16

Ajin - bude tam spousta dnů volných jízd a ty min.4 možnosti s instruktory není tak zlý
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.09  13:14

mojito: v helme pocujes ulpne v pohode. Vlastne nechapem, ako to, ze v Brne nie je povinna. Vsade inde je (Piestany, most, sk ring).
    Uz som an mieste spolujazdca dostal airbagom na okruhu a bol som dokonca rad, ze som mal integralku (sice otrava, ale nedostal som na rozdiel od sofera pecku od airbagu do nosa)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.09  13:12

mne sa paci jpor, ze si priznas, ze sa musis ucit. To sa pri majioteloch tak drahych aut nenosi.
    Ja sa samozrejme musim tiez a veeeela.

Inak na tovojom mieste by som si zaplatil v racmi KSA skolu sportovej jazdy. Je to dost drahe, ale asi to stoji za to.. S tak silnou RWD podla mna ale nutnost. Sam sa clovek nauci skor tak zlozvykom... (viem o com hovorim)
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 20.10.09  10:21

Min 4 termíny :-O :-O :-O to je sakra málo, to mi připomíná management Brna vše pro moto, neb se na tom hodně vydělá a autům dát minimum :no:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.10.09  09:29

babo - bol,ale počasí + nový asflat mě odradil..volal jsem tam a pro rok 2010 plánují min.4 termíny,takže do toho jdu ;-)

jpor - foto velmi zajímavé,brázdy v kačírku velmi dlouhé a velmi hluboké,Šarkan velmi zasejřený :'-( .

Hele jak celkově dopadl Šarkan?Tam jsou šutry jak v kamenolomu..něco poškozený,odřený,zničený?...jak můžeš přes helmu slyšet vysílačku?
  • 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 20.10.09  08:56

« Jpor to nevzdává

A to je dobře. :yes: Je pravda, že přitom Ečko dostává zabrat, ale proto ho koneckonců postavili.Ta přilba OMP je tvá? Nebo tam takové půjčují. Díky za video z okruhu, je vidět, že je tam velmi snadné rozsekat vůz. Ty horizonty po kterých nevíš kam to povede mi připomínají Nordschleife. Akorát 50e za půl hodiny mi přijde moc, u nás v rádiu říkali 25 což by šlo. Jinak by to byl nejdražší okruh co znám :-(
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.10.09  08:52

« Re: poriadne akcne fotky

starec mój, ja netuším čo je kompozícia, a keby som aj tušil, moje fotky (celkovo myslím, nie tieto) dokazujú, že počas fotenia vôbec nesledujem kompozíciu a som rád, keď do obrazu dostanem objekt fotenia. Počas fotenie kačírku som precítený bol celkom dosť >:D
    ALE niektoré veci fotil skdd a ten o niečom takom má povedomie. Konkrétne fottil tie topole, mňa na trati a tak. Ja som cvakal mobilom tie snímky z kačírku, ako ma ťahajú von, parkovisko a tak. Myslím že to vidieť ktoré boli fotené Nokiou 6300 (moje)...

bite my shiny metal e55

• 00 Reagovat !

foto Bender-B-Rodriguez

Bender B. Rodriguez 20.10.09  07:14

« poriadne akcne fotky

sarkan v kacirku :-) kompozicne su fotografie zvladnute dokonale. vidno tam precitenie autora >:D

bite my shiny metal a55
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.10.09  03:05

GT3 je iná káva ;-) nabudúce skúsim držať plyn koľko pôjde, uvidíme koľko vydá >:-[] ja som sa mierne bál držať plyn dokonca a hlavne som brzdy šetril, aby som ich nezabil v prvej zákrute a zvyšok kola nemusel chladiť, ale aspoň raz to skúsim...

Potom mi napadlo, že musím ísť pár kôl s Martinom, lebo raz zažiť je viac ako 100x počuť a vôbec, ešte sa musím učiiiiť. aj by som chcel vidieť zvonku ako tá moja jazda vyzerala...škoda že časomiera zlyhala
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.09  02:29

co sa tyka rovinky, tak moje 201ps seriove auto (CTR 8G ladene hlavne brzdy) malo na konci tesne pod 200km/h . Pre porobnanie GT3 vraj 270km/h :-) E55 AMG mohlo mat tych 220-230.

Inak ta zdravi este raz instruktor Martin jpor :-) :-) Inak ten ma zviezol v Z4M a to bol masaker, tomu vravim cista stopa.

Mojito, nebol si inak nachystany ist? co sa stalo, ze si nesiel?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.10.09  00:45

jakože nešiel? Jasné že šiel! Vytiahli ma na obslužnú asfaltku, tou som prešiel na parkovisko, vychladiť brzdy a vytriasť blato a hybaj zase! >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 20.10.09  00:38

a co bolo potom? To bol koniec, uz si nesiel?
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.10.09  00:06

jpor - ..nepomohla ;-\ ..kde jsou ty fotky sakra?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.10.09  19:51

chvíľu som rozmýšľal pridať tam zvuk z iného videa, ale to by bol taký mix...aj sa mi to nechcelo. Prilba pomôže >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…