Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 01.11.09 12:39
« Re: Re: řidič
C-klasse má riadenie naozaj dobré, auto je s ním celé živé, aj tým že je strmšie výrazne aklo Ečko alebo staré Céčko. S 3er neviem porovnať...
E30 sú na webe hojne, vyzerá zaujímavo, ale čo som videl pár MB 190 2,5 16v Evo II, tak to je nádhera. Akurát sú dobre drahé, ale v DTM vraj dávali M3 E30-kam na pr*del -
"-- skrytý --" 31.10.09 01:43
no pozeram, ze kriza uz trochu zrazila aj cenu M3 E46 CSL, aj ked 45k za pomerne stare auto je dost :-) Ake ak by sa naslo nejake cukrikove... v kategorii superrychlych sedanov povedzme tak po roku 2000 sa najde fakt tazko konkurencia (asi).
S riadenim sa MB inak dost zlepsi v novej C klasse avantgarde. Priam by som povedal, ze v niektorych ohladoch je lepsie, ako novy 3er (ale celkovo asi nie). Feedback by som az tak neriesil, to uz stejne nema naozaj dobry skoro ziadne auto (z tych beznych). Doby E30 bez posilovaca su prec :-)
Ale cit je dolezity a aj tam vacsina MB plava... (az na to nove C). Teda pre mna este aj strmost a nulove mrtve uhlu okolo stredovej pozicie (to ma nenormanlne CTR 8G) a dobry ucinok posilovaca, aby nebolo preposilovne (to ma super ten Focus, urco al eaj BMW obecne) -
jpor (RSKa) 30.10.09 01:03
No riadenie MB je naozaj mdlé a bez odozvy. Ja som sa naučil AMG riadiť podľa pohybov karosérie >:D
ešte aj Focus 1.8 TDCi má lepšie riadenie a odozvu (aj ked zase Focus je etalón triedy...ale benzínový)
AMG ale zase je stavané ako GT aj na dlhé trate, a tam to mdlé riadenie je fajn že neotravuje furt nejakými informáciami o ceste, len sa sunie vpred :-!
No CSL má velmi dobrú povesť, len čo je pravda. chcelo by to vyskúšať... -
jpor (RSKa) 28.10.09 00:11
skdd - Bingo !!! Mne sa zatiaľ páči sa s tým hrať. Určo nejdem zajtra kupovať wágen >:D
Akurát som pokukal mobile.de a sú tam:
- M3 CSL E46 seriózne 45-54k EUR
- M3 E30 Evo I 215 PS dobré 22k EUR
- MB 190 Evo I/II 40k EUR
350Z komentoval inštruktor ako "miestami až záludné, resp. zvláštne" ale asi len občas, lebo v podstate bolo medzi doporučovanými. Jednu výhodu by malo: nemám čas venovať sa servisu večne sa kaziaceho vehikla, tak v tom verím Zetku že by ako správny Japonec bol spoľahlivý, občas spojka, možno brzdy...a to patrí k veci
Ešte si pár týždňov pošpekulujem, a potom sa na to vyse*rem až do budúceho septembra. To už bude nový veľký garáž a tam to potom pekne zaparkujem. Takže dakedy v júli opäť túto tému otvorím, a budem tu s tým otravovať a nasie*rať tých rozhodnejších diskutérov, lebo oni mi dobre radia a ja len špekulujem >:-[] a neviem sa rozhýbať...ja už sa poznám :-!
A teraz vážne - na zimu je hovadina niečo kupovať, Sk-ring aj tak asi nefungje, resp. na zimákoch to nemá význam. Nová garage nie je, bude o rok. Bodka. Potom to má reálnu šancu. Ak tak najprv niečo pedagogické a zábavné zároveň, potom sa uvidí.
Dovtedy...sa budeme baviť -
borovička pivo ako je tu živo 27.10.09 23:59
ale ja to myslím vážne, ja som si to prešiel tie nároky >:D
zosumarizujem: na okruhy, aj na zimu, nie na valník, nemusí byť nové. Rýchle ale nie moc surové. A keď zoberiem požiadavky z hĺbky internetu :-) tak aj také aby s tým mohla manželka alebo baby z firmy do mesta v prípade núdze.
Hin, no babo raď :)))) babo ako stará žena :-) aby nedošlo k nedorozumeniu
edit: mimochodom dnes sme boli po E350cdi coupe, to je snáď tvrdšie ako sti