Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 09.11.09 18:13
« Re: Navigace
Nedal nedal...nejak ma to neťahá. Ony sa vraj tieto veci kradnú, tak som nechcel dávať návody niekomu.
Zvuk ako taký je pekný, o 3 triedy inde ako fabrický. Bohužiaľ som už počul aj zvuk za 600 tisíc, a to znelo skoro ako domáca zostava, tak som taký zmlsaný z toho. Ale v princípe som spokojný. Basy fajn prekreslené, ale nie prebasované (20 cm subwoofer + 17 litrová ozvučnica), farba dobrá, neutrálna až teplá, detailov kopec oproti fabrickému zvuku. Priestorové vykreslenie zdroja zvuku výborné.
Oproti referenčnej zostave samozrejme znelosť slabšia (ale ja hrám z iPodu, to je počuť), basy menej autoritatívne a pevné, čistota slabšia.
Inak ostalo fabrické rádio ktoré robil Becker, a ten má solídny CD player, ale taký gentlemanský nenápadný zvuk v pozadí, mohol byť smelší, ale zase je to fajn na dlhé cesty, nepíli to ucho.
A hneď ako som to tam dal, skoro som prestal počúvať muziku. Ten motor a vlastné myšlienky za volantom mi stačia. Poťažmo sústredenie na cestu mi nedá počúvať music pri tej rýchlosti... -
jpor (RSKa) 06.11.09 01:25
« Re: Navigace
tiež som mal napálené navi DVD, ale mám v kufri (tam je DVD mechanika + navi comp) v lete také teploty, že mi po cca 2 hodinách jazdy prestane čítať disk, lebo to farbivo asi mení odrazivosť alebo čo.
Takže som sa rozhodol, že ked bude na svete DVD s poriadnymi mapami SK + okolitých krajín, tak kúpim origo. No a ten čas nastal... -
jpor (RSKa) 03.11.09 17:47
« Re: Aky bol Slovakiaring?
Na Sk ringu som sa bál. Tá rýchlosť na konci cieľovej roviny bola trochu drsná a ja som musel ísť na hranu, inak mi to proste nejde...zatiaľ. Ešte som nezvyknutý, ale to ja poznám, to ma prejde. Každopádne o adrenalín núdza nie je (hlavne ak si spolujazdec). A cvičiť čistú stopu a brzdné body, toho sa tu nasýtiš.
Nie je to špatná vec tento okruh, akurát vzhľadom k rýchlostiam by to chcelo extra auto ktorého mi nebude ľúto.
Gumy to žere ako kyselina, ale keď som včera menil, tak tie prdné boli zjazdené výrazne, ale ZVNÚTRA, čo mi nejde do hlavy. Buď je to geometria, lebo okruh ničí pneu zvnútra...? Neviem čo iné. A geo som si nechával kontrolovať tento rok min. 2x...
S tým priviazaním za stlpik si ma rozveselil, ked som si to predstavoval... >:D >:D >:D
Dnes prihodím 2 fotos, našiel som na webe maxcars >:-[] -
Nicco 02.11.09 10:00
« Aky bol Slovakiaring?
Aky si mal pocit zo Slovakiaringu? Mne pride nezaujimavy.
Su tam same dlhe tiahle zakruty, potom rovinka zase tiahle zakruty. Hlavne prve 3 ako si isiel su rovnake, potom stvrta v lavo je OK ale zase dalsia je snad 180stupnova s polomerom 20 metrov. Staci 10 kol a gumy su prec. To uz sa clovek moze priviazat o A stlpik lanom k panelaku a gumovat dookola na sidlisku.