Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.09  12:50

« Re: Navigace

Aha, mno a co vrtulnik? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 10.11.09  09:24

a zase, kam by si dal tvoju recenziu :-) moje.lietadlo.cz este neexistuje ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.11.09  08:19

No áno, ale neviem koho by som...aj ked by sa našiel. Lietanie by bolo aj tak len ako koníček, reálne by mohlo nahradiť cestovanie len na dlhšie vzdialenosti. A zase až tak dôležito sa necítim, aby som lietal vlastným lietadlom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.09  06:07

Ale muzes litat s co-pilotem ne?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.11.09  00:21

tak ono licencia pilota je jedna vec, lietadlo druhá. ALe 3-miestna verzia 300-koňového Mistralu, ktorý v Nitre ťahá klzáky, stojí 2,1 mil. A ked stačí aj olietané, tak si v pohodičke s cenami.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 09.11.09  23:23

kamarat v USA platil za licenciu 20.000USD To je naozaj menej ako sarkan :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.11.09  23:20

Keby som nemal toľko dioptrií, už ho mám :-! Ono to zase nie je drahšie ako šarkan...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.09  20:08

A kdy budes mit letadlo? :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.11.09  18:13

Nedal nedal...nejak ma to neťahá. Ony sa vraj tieto veci kradnú, tak som nechcel dávať návody niekomu.
    Zvuk ako taký je pekný, o 3 triedy inde ako fabrický. Bohužiaľ som už počul aj zvuk za 600 tisíc, a to znelo skoro ako domáca zostava, tak som taký zmlsaný z toho. Ale v princípe som spokojný. Basy fajn prekreslené, ale nie prebasované (20 cm subwoofer + 17 litrová ozvučnica), farba dobrá, neutrálna až teplá, detailov kopec oproti fabrickému zvuku. Priestorové vykreslenie zdroja zvuku výborné.
    Oproti referenčnej zostave samozrejme znelosť slabšia (ale ja hrám z iPodu, to je počuť), basy menej autoritatívne a pevné, čistota slabšia.
    Inak ostalo fabrické rádio ktoré robil Becker, a ten má solídny CD player, ale taký gentlemanský nenápadný zvuk v pozadí, mohol byť smelší, ale zase je to fajn na dlhé cesty, nepíli to ucho.
    A hneď ako som to tam dal, skoro som prestal počúvať muziku. Ten motor a vlastné myšlienky za volantom mi stačia. Poťažmo sústredenie na cestu mi nedá počúvať music pri tej rýchlosti...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.11.09  18:01

Ó áno, už mám zase nové kotúče. Holt spotrebák je spotrebák, no... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.11.09  18:00

« Re: Aky bol Slovakiaring?

Fuj, to sú iné pecky 8-s aj by ma zaujímalo, ako to dokázal, hlavne tú zadnú nápravu. Naozaj si pripadám veľmi úspešne :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 08.11.09  11:36

« Re: Aky bol Slovakiaring?

Na tom ringu si mohol dopadnut aj takto [odkaz]
    [odkaz]
    tak si podla mna dopadol velmi uspesne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.09  10:14

Čest práci Juraji, jak ti dupou kralicíí , už jsi odrovnal další kotouče? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 06.11.09  16:49

Juraj, teraz ma napadlo,keď som čítal o tých zosilovačoch,že si sem nedal žiadne fotky/postrehy/dojmy tvojej hifi-tuning prerábky.Vari ťa to nakoplo trochu.Pofoť a pridaj ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.11.09  11:31

no to je tým, že jednak celá navi je v kufri, a hlavne ja mám v kufri 2 zosilovače jak prasa a tie produkujú teplo asi, lebo pred ich inštaláciou to nerobilo. A kufor v éčku je uzavretá a tepelne izolovaná vec, kdežto ML sa vetrá do kabíny.
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 06.11.09  10:18

jpor: v éčku je to asi jiný no, ale do ML je to úplná pohoda..táta s tím jezdí mnohem víc než 2h a je to úplně v pohodě :-)
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 06.11.09  10:17

máme ML rv. 11/2007 navigace Comand NGT2.. jestli máš to samé tak mi napiš do SZ a já ti pošlu odkaz :-)
  • « 00 Reagovat !

foto MadLi

MadLi 06.11.09  09:51

Ahoj, mate MLu este pred faceliftom? Ak ano, z kade si stiahol to dvd. Ja mam posledne 2008/2009 a novsie som zatial na nete nenasiel.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.11.09  01:25

tiež som mal napálené navi DVD, ale mám v kufri (tam je DVD mechanika + navi comp) v lete také teploty, že mi po cca 2 hodinách jazdy prestane čítať disk, lebo to farbivo asi mení odrazivosť alebo čo.
    Takže som sa rozhodol, že ked bude na svete DVD s poriadnymi mapami SK + okolitých krajín, tak kúpim origo. No a ten čas nastal...
  • 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 05.11.09  15:05

« Navigace

já jsem nám to navigační DVD do ML (Tele Atlas) verzi 11 tzn mapy 2009/2010 stáhl z netu, vypálil a funguje to jedna báseň :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…