Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
jpor (RSKa) 09.11.09 18:13
« Re: Navigace
Nedal nedal...nejak ma to neťahá. Ony sa vraj tieto veci kradnú, tak som nechcel dávať návody niekomu.
Zvuk ako taký je pekný, o 3 triedy inde ako fabrický. Bohužiaľ som už počul aj zvuk za 600 tisíc, a to znelo skoro ako domáca zostava, tak som taký zmlsaný z toho. Ale v princípe som spokojný. Basy fajn prekreslené, ale nie prebasované (20 cm subwoofer + 17 litrová ozvučnica), farba dobrá, neutrálna až teplá, detailov kopec oproti fabrickému zvuku. Priestorové vykreslenie zdroja zvuku výborné.
Oproti referenčnej zostave samozrejme znelosť slabšia (ale ja hrám z iPodu, to je počuť), basy menej autoritatívne a pevné, čistota slabšia.
Inak ostalo fabrické rádio ktoré robil Becker, a ten má solídny CD player, ale taký gentlemanský nenápadný zvuk v pozadí, mohol byť smelší, ale zase je to fajn na dlhé cesty, nepíli to ucho.
A hneď ako som to tam dal, skoro som prestal počúvať muziku. Ten motor a vlastné myšlienky za volantom mi stačia. Poťažmo sústredenie na cestu mi nedá počúvať music pri tej rýchlosti... -
jpor (RSKa) 06.11.09 01:25
« Re: Navigace
tiež som mal napálené navi DVD, ale mám v kufri (tam je DVD mechanika + navi comp) v lete také teploty, že mi po cca 2 hodinách jazdy prestane čítať disk, lebo to farbivo asi mení odrazivosť alebo čo.
Takže som sa rozhodol, že ked bude na svete DVD s poriadnymi mapami SK + okolitých krajín, tak kúpim origo. No a ten čas nastal...