Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 29.11.09 23:56
« Re: Wanted
No ja ho preháňam bez fotenia ;-\
Inak pracujem a potom som doma a doma občas pracujem a občas aj nepracujem a tak.
Fotky z potuliek...teraz je už skoro tma, cez deň som nič fotenia hodného nezažil... Ked bude niečo zaujímavé tak cvaknem... ;-)
CHystáme fotenie ML, tak snáď už bude aj recenzia... -
ROBERTOO 13.11.09 17:34
« Re: Navigace
Veľmi realistický simulátor má Lexus.Je to guľa/pologuľa (už si presne nespomínam) na koľajniciach alebo niečom takom,ktorá sa pohybuje po hale.Hľadal som to na nete ale nenašiel som.Možno časom.Len za tú cenu by si mal flotilu áut.Alebo ako vidím,lietadiel? :-! -
jpor (RSKa) 12.11.09 23:21
Na ML recenzii sa pracuje len mentálne zatiaľ. Fyzicky na to dlabem ;-\
čo sa týka hier, tak práve že doma nedrtím, páč neni času. Keby som drtil, tak to znamená že mám času dosť. A to by bol ten Vianočný darček najlepší :-!
Totiž ono sa pri tom dá niečo naučiť a zažiť aspoň čiastočne, ak je simulátor realistický, a bez poškodenia auta :yes: -
ROBERTOO 12.11.09 11:37
Radšej pozriem naživo keď to niekedy vyjde :-)
Len ty si sa stále motkal okolo tej prvej priečky a nie a nie sa na ňu dostať.Keď si raz zmizol z top ten,tak som myslel,že si stiahol auto.Až po čase som zistil,že si len "padol" nižšie.Ono je to podľa mňa o tom,ako často pridáš fotky,ako sa tu tomu venuješ...Pridal si video a fotky z SK ringu a začal si sa posúvať :yes:
Takže len tak ďalej...
P.S.:Tú recenziu na ML musíš mať rozsiahlu,keď tu ešte nie je.A už dávnejšie si vravel,že už sa na nej pracuje >:-[] :-! -
jpor (RSKa) 11.11.09 21:02
« Veselé Vianoce
asi nebudú, len tak normálne. Fakt neplánujem kúpiť nič skôr ako cca o rok, kedy na to bude vhodná garáž. Na ulici nič "lepšie" parkovať nebudem, a ani na to teraz nie je vhodná doba.
Nejaké veselšie Vianoce by sa hodili, ale úprimne už ani neviem, čo by som... Lepšie audio domov? O rok bude dom, tam by to nemuselo pasovať zvukovo...možno aj napriek tomu. Tiež možno k PC dobrý volant so šaltpákou a pedálmi a k tomu nový NFS alebo niečo iné, ALE k tomu by hlavne bolo treba kopu voľného času, a to je problém ;-\
Každopádne jeden darček dostanem taký, ktorý je úplne najviac super a po čom úplne najviac túžim, a to je 18-dňový meditačný pobyt (v Taliansku) v januári, už sme sa na tom dohodli. A to si teda užijem >:D :yes: na to sa naozaj teším. -
jpor (RSKa) 11.11.09 20:54
No ono music je najlepšie vypočuť >:D ale však nie je problém, raz to snád vyjde. Aj zosíky viem tie typy atd, ale to radšej do SZ ak chceš vedieť. Fotos prípadne do mejlu, ale zatiaľ som ani žiadne neurobil...
čo sa týka 1. priečky - úprimne nemyslím na ňu vôbec. mne stačí byť v top ten, aby som videl príspevky v diskusii, nemusel sa k autu preklikávať atd. Novinky pridávam lebo sa tu cítim byť členom nejakej komunity, ktorú to zaujíma a ja sa zase rád podelím, vypočujem komentáre/rady atd., tak nejako tu proste žijem. Necítim to ako snaženie. Na druhej strane ked som nebol v top ten, tak ma v prvej chvíli heglo 8-s a potom som to nejak strávil, že aspoň tu budem tráviť menej času atd.
No samozrejme nebudem popierať, že mi to nerobí dobre byť na 1. mieste, ale aj tak je všetko dočasné, a táto pozícia celkom určite >:-[]