Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 06.12.09 22:56
« Re: Recenze
No...spýtam sa manželky, či sa ešte zlobím, ona to vie lepšie ako ja >:D >:D >:D
No dobre, teraz vážnejšie: vnímam to asi tak, že si sa vrátil na MACZ po dlhšej dobe a celý si bol z toho rozjarený. V rámci toho si tu písal rozmarné veci, a to aj niektoré také, čo prekračovali isté hranice, a aj keď v rozvernom tóne, neboli 2x príjemné...hlavne myslím na ten výsmech z videa kde som tresol do zvodidiel. Viem že som to sem dal ako kontroverzný materiál, snažil som sa to ustáť, do značnej miery sa mi to podarilo, ale občas také uštipačné poznámky sčistajasna ma nepríjemne zamrzia. Viem že chyby za volantom robí každý, aj ten kto sa vysmieva ich robí, každý z nás už nejakú nehodu mal, takže nemá nikto z nás čo vyskakovať... A predstav si, napriek tomu to ľudia robia 8-s Mal by som takých poslať kade ľahšie, ale ja to nerobím 8-s len tak čuším a zlostím sa 8-s
No dobre, už sa nezlostím...dôležité je že si sa spýtal ako slušný chlap ;-) -
jpor (RSKa) 03.12.09 22:30
« Re: Re: Šotolina
FRPE - ja som pred rokm do zvodidiel vletel bokom docela slušne, nieže som ťukol predné svetlo ;-\ bol som premotivovaný a nepoznal tak dobre trať ako by sa patrilo.
Čo sa týka mojich šoférskych kvalít, nevieš ohodnotiť keď som ťa nepovozil. Z jedného videa si valídny názor neurobíš. Bez prče :-! -
FRPE 03.12.09 16:27
Ty Jpore, neříkej, na tom tvým videu před rokem jsi do těch svodidel binknul a myslím, že jsi měl rozbitou přední lampu.
Nebo ne šampione? >:D >:D
Hele taky jsem ti ve svý recenzi přidal fotku - tzn. Cupra na šotolině ... pozeraj sa Šarkan, hej? ;-) >:D >:D Vravím ti, pozri sa! :-! -
jpor (RSKa) 02.12.09 00:05
Na zvodidlá som to tentokrát nedotiahol, musím sa zlepšiť ;-\ onehdá to bolo šťastie začiatočníka >:D >:D >:D >:D
Každopádne na okruhu majú byť výlety do štrku, inak nepoznáš hranice a ja som ich spoznal :-! a som na to hrdý (tak normálne) >:-[]
Dík za body, a zase až tak závidieť nemusíš, za svoj wágen sa tiež nemusíš hanbiť :yes: ;-)