Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 24.12.09 15:21
« Re: C - problem s elektronikou???
auto som kupoval ako predvadzacku z nemecka s 9000 km. teraz mam 15000 km a zatial prehliadku si nepytalo(palubny PC). v servisnej knizke som ziadny zaznam nenasiel a v salone pri predaji mi povedali ze prehliadku mam uskutocnit po roku od kupy alebo ked presvihnem 20 000 km. tak teraz neviem.... -
Ivanuska_Matej ( RSka) 24.12.09 14:37
« Re: C - problem s elektronikou???
mozno blba otazka ale ... nepresvihol si vyraznejsie servisnu prehliadku ?? toto mi totiz pripada ( vypinanie radia, klimatizacie a pod) ako "poruchy" ktore Mercedesy robia ked odignorujes prehliadku a snazi sa ta "dostat" do servisu... -
"-- skrytý --" 24.12.09 14:21
« C - problem s elektronikou???
ahojte. pridavam sem par postrehov. asi tyzden dozadu mi zacala haprovat elektronika (??) na aute. po odomknuti auta sa vsetko normalne rozsvieti, otvorim dvere, zhasne vonkajsie osvetlenie. nastupujem a zatvaram dvere. interierove osvetlenie sa po chvilke zhasina ale dost netradicne - nezhasina postupne (nestmieva sa) ale zhasne vsetko naraz akoby nastal nejaky skrat. otvaram dvere, osvetlenie sa nie a nie zasvietit. zabuchnem dvere a co sa nestane - svetla v interieri sa rozsvietia. DA sa toto hodnotit ako chyba? nikdy predtym to auto nerobilo, najprv ma napadlo ze ci to nebude vybity akumulator a auto si takto setri energiu ale asi nie...ako CERESNICKA na torte sa mi dva dni dozadu zacalo obcas samo vypinat radio >:-[] takze neviem co robit, skuste mi niekto prosim vas poradit. najlepsie vlastnik mercedesu. je to na servis alebo nie? za odpovede vopred dakujem! -
FRPE 20.12.09 02:30
« Re: RR
Viděl jsi WL ostře sledované vlaky - ten film? No a tuto funkci tady na macz plním já. Když někdo moc nepřispívá, tak ho vyzvu aby tak učinil a když někdo přispívá moc - tak ho na čas umlčím že mu změním přihlašovací heslo ... a to právě zítra udělám tobě ... ;-) >:D >:D
Jsem takovej druhej admin po Ricovi - přátelé mě oslovují familiérně Admínku ... >:D no ale ty mě dál vykej, nebo můžeš i onikat ... >:D >:D
Oni pánové Frpáči dokouří cigaretku a dopije slzu zbylé kávy a jde za Poustníkem do hajan ... ;-) -
jpor (RSKa) 20.12.09 02:19
NO, ja toho dokážem jedným slovom/okom strašne moc >:D
Spor nie je zažehnaný, lebo po Vianociach sa chystá niečo strašné, mám sviatky v prd*eli...!
A teraz ani nemôžem písať, že ma to nerozhodilo, ani dávať smajlíky, lebo to bude neustále potvrdzovanie mojej arogancie :-| tak odteraz len tie smutné smajle :-| -
jpor (RSKa) 20.12.09 02:15
« Re: BB
Hele, ja o ňom viem, on je normálka v pohode, občas taký nadrzlý v zmysle že povie aj odvážne veci ale zase funny tónom ktorý neuráža, je taký nekonformný. A zbožňuje kozy... >:D
No že mu ležím v žalúdku som už počul, to keď som si dal do profilu to foto, údajne sa k tomu vyjadroval u šviháka, čo som nezachytil tehdá...
Však to píše u Subaristky: dal si dokopy pár mojich prejavov a už vie, čo som zač...hele ja sa mu až tak nedivím, ono sa to fakt dá takto vnímať, že jazdím ako pirát, že som sa "smial policii do ksichtu" (uľavilo sa mi, že mi nechcela zobrať vodičák...tak som sa v duchu usmial), video z ukážkovej rýchlej jazdy...ja tomu nejak rozumiem. A tiež rozumiem tomu, že je iba na ňom, či ma chce vnímať takto, alebo chce vedieť pravdu.
Nedalo mi, aby som sa neozval na jeho hodnotenie. Pôvodne som myslel, že len tak prechodne mi dá 8b, aby skúsil, či nejako zareagujem v zmysle "ja chcem 3x10!!!". To bolo po mojom príspevku k hodnoteniem typu "frenetiq".
A keď som tam napísal niečo ako "OK, tak si skúsil, a neplačem (a teraz už môžeš ohodnotiť normálne)" tak mu to "sadlo" do tej predstavy "arogantný hnusák sa mi vysmieva" a dostal som 1.
Jednoducho sa to všetko pekne stretlo v jednom čase na jednom mieste a výsledok je jasný ako matematický vzorec: nemohlo to inak skončiť.
Čo bude ďalej sa uvidí... -
jpor (RSKa) 20.12.09 02:03
No to je z predmetu "machrovanie na webe" :-O
Preberali sme kapitolu "arogancia" a vraj som v tom bol odjakživa strašný preborník...tak to musel oceniť :no:
Takto som sa o sebe dozvedel úplnú novinu, budem to musieť nejako integrovať do môjho sebaobrazu... 8-s -
white label 20.12.09 01:36
Jak vám ještě dají ty odpočty DPH jak u nás, tak budete mít (VY podnikaltelé) ty Rollsy vlastně zadarmo... ;-)
No řekni, že ne? Auto si dáš celé do nákladů (takže vlastně jakoby nic) a ještě ti pošlou "do kapsy" zpátky celé DPHáčko..., takže čím víc Rollsů koupíš, tím budeš prachatější... a pak tu zas budete "machrovat", co? >:-[] >:D :yes: