Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 28.12.09 18:21
« Re: C - problem s elektronikou???
Dnes som konzultoval pneu s p. Maroulom z M3000 kvôli jeho skúsenostiam s AMG vozmi:
- Conti WinterContact - výborné na zimné cesty
- Pirelli Sottozero - lepivé/mäkké na zimu, preferuje ich na leto, na zimu lepšie ako Dunlop M3
- Dunlop M3 - "Haribo pneu" 8-s
- Dunlop 3D - OK gumy, na sneh sú super, na zimný asfalt OK
Tak z tohoto by vyšli tie Conti...ale neviem či sa dajú zohnať ešte -
jpor (RSKa) 27.12.09 23:46
Pneu - pocitovo som sa rozhodol pre Pirellky. Tým pádom musím 4ks...
Logika hovorí - 2ks Dunlop 3D na predok a hotovo.
Takže bude kompromis - kúpim Pirellky a počkám, až sa existujúce Dunlopy (mal som 1 rezervnú) zoderú na prijateľnú hĺbku, aby som ich mohol s kľudným svedomím vyhodiť. Resp. si ich nechám ako náhradné pneu pre prípady pravidelne sa vyskytujúcich problémov s poškodenými diskami a pneu... -
jpor (RSKa) 27.12.09 23:35
« Re: hodnocení Zdendina zmizelo?
Až budeš prístupný normálnemu dialógu, tak kedykoľvek som tu.
Zatiaľ z teba ide len zášť a iné negatívne záležitosti.
Píšeš o veciach, do ktorých vidíš len zo svojho zaujatého pohľadu. To že sa mýliš ťa evidentne netrápi.
Tak vieš čo? Keď si taký spravodlivý, tak urob to isté, k čomu mala slúžiť tvoja akcia u mňa: zameť si pred vlastným prahom a pozri sa na to, ako vlastne vznikol celý tvoj postoj a z čoho si vychádzal. -
Prase 27.12.09 22:18
« Re: hodnocení Zdendina zmizelo?
mozna ti unikl ucel (jestli si myslis ze s tebou je vse ok tak asi ano) za svym hodnocenim si stojim bohuzel komunismus zde smazal vsechny moje hodnoceni. ty nemas v top ten co delat prohral jsem sice potupne ale na to co jsem udelal jsem hrdy.Jestli ses na tom pricinil i ty jeste si u me klesnul jestli ne dva body do plusu.ode me prozatim vse a jsem prase zdednino budiz ale jen pro "pratele". -
jpor (RSKa) 25.12.09 16:20
tak šup šup do servisu - ja som na poslednú chvíľu chcel v záruke nechať opraviť elektrický posuv opierky hlavy u vodiča, a ked to bolo v servise, mrcha akurát fungovala. A teraz už nejde, budem platiť ;-\
Pred koncom záruky nenechávaj na poslednú chvíľu, napíš si všetko čo ťa napadne že chceš opraviť >:-[] -
jpor (RSKa) 24.12.09 23:27
to nevyzerá na prešvihlú prehliadku, to by muselo mať iné kilometre.
Toto mi elektronika nikdy nerobila, ani keď bola slabá baterka. Toto je na servis jednoznačne, ak je ešte v záruke tak si gratuluj ;-) ak nie... možno šikovného autoelektrikára, ktorý ale robí aj prémiové autá!
švihák - kedy to bolo s tými vadami? White label písal že ich má a sú výrobcom "poistené" - možno práve preto že si urobili špatnú povesť a teraz dávajú nejaké záruky...?
WL - ako je to s tvojimi Conti?