Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 28.01.10 20:46
« Re: RS6 vs AMG: Cobalt & jpor
Matheas: o kvalitách ale aj nedostatkoch moje vnútornej sily som sa naposledy presvedčil na tom pobyte v Taliansku...a musím povedať že som nakoniec pekne sklapol...ale má to niečo spoločné s pozorovacím talentom a analytickými schopnosťami ;-) -
jpor (RSKa) 28.01.10 20:42
Cobalt: áno súhlasím, v strednodobom horizonte mám tiež zámer toto zdokumentovať a dotiahnuť do konca ;-) tak to môžme urýchliť.
Vrátane ML vs Q7, mikrofónu, kamery atd. :yes:
Som rád že sa vám moje postrehy páčia ;-) sloh mi sedel už na základke >:D -
white label 28.01.10 18:31
Stejně "absurdně" se schránka u spolujezdce otvírá ve všech současných A6kách...
Interiér A6 byl v době premiéry současné A6 minimálně o "level" výš, než jeho třídní prémiová konkurence, podobně jako je tomu dnes u nově představené A8.
Interiér RS6 je logicky doslova převzat z běžné A6, malé rozdíly jsou pouze v některých materiálech, jako carbonové dekorační lišty, "hliníkové" plochy pedálů, možnosti provedení volantu, možnost objednat skořepinové sedadla apod. -
LuboshGT (RS Kaa) 28.01.10 18:06
pekne jpor :-) Este by som doplnil k tej Audine, ze oproti AMG posobi vzhladovo o nieco akcnejsie, napriek tomu ze to je kombik. Zvukovo by som to pri plnom rozjadze prirovnal k formule kombinovanej s M5 a tradicnym turbomotorom. AMG je skratka ubrblanejsie, hrmotnejsie a ujacanejsie. RS6 je viac zavodak.
Interiery sa takmer ani porovnavat nedaju, RS6 je nadherne spravene. Podciarkuje to ale najma tmava alcantara na strope, vynikajuce sedacky, a ako aj spomenul jpor malicky volant. A viac sportovy dojem ako v AMG, to o sebe okrem napisov na sedackach nedava vnutri vobec vediet. A napisu V8 Kompresor samozrejme :-)
Jedna uchylnost - skrinka pred spolujazdcom sa v RS6 otvara tlacitkom na palubnej doske. Absurdne :-)