Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.01.10  23:35

« Re: RS6 vs AMG: Cobalt & jpor

Tie hodnoty nie sú podstatné, ak bude mať MiniDisk reguláciu úrovne nahrávania, tzv Record Level. Bud manuál (to mám radšej) alebo dobrú automatiku. Každopádne to na PC upravím do konečnej podoby, mám dostatočný softvér k tomu :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.01.10  22:54

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.01.10  22:44

tak ten externý zvuk by mohol byť terno. Nahrať zároveň s videom a potom namixovať k videu ten MiniDiskový zvuk. Počítam že hociktorý lepší audio mikrofón bude lepší ako sebelepší mikrofón ku kamere, páč tie majú orezané basy pod 100 Hz a to zámerne :no:
    Kameramanov by sme mali možno aj dvoch. Mikrofón zvonku na aute - to som skeptický, tam prúdenie zvuku zruší akýkoľvek zvuk auta... každopádne niečo vymyslíme. Napr. prejazd 250 okolo stojaceho kameramana, ale tak 3 metre od neho >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.01.10  22:38

Matheas: no padli moje predstavy o vlastnej...pokročilosti v istých veciach. To sa stáva keď sa ti otvoria nové horizonty...zrazu vieš že nič nevieš, resp. že jak sa snažíš upustiť a nechať niektoré veci odplávať, tak zistíš že v skutočnosti si nimi presiaknutý a ovládajú podstatne väčšiu časť tvojho vnútra než si si kedy myslel ;-\
    Ono je to v podstate znakom pokroku a má to tak byť, ale je to taký...nečakaný nával skromnosti a zároveň istého sklamania, jak ti ego našepkávalo, že ktovie kde ty už si, a zrazu sa otvoria oči a príde vytriezvenie. Musím cvičiť myseľ, ešte hodne a hodne a hodne...
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.01.10  22:13

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.01.10  21:48

Jpor
    a co se Ti stalo v itálii , že to tak nabouralo tvou auru natolik , že ti sklaplo? to by mě zajímalo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.01.10  21:03

• « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.01.10  20:57

• « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 28.01.10  20:49

Cobalt. Skoda ze som to nevedel :-( Mohli sme niekam vybehnut aj vecer. Ja som vcera musel odviest auto do servisu, ale potom som uz mal volno :-( Nabuduce daj vediet. a ked tak viem zabezpecit aj bezpecne parkovanie cez noc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.01.10  20:46

Matheas: o kvalitách ale aj nedostatkoch moje vnútornej sily som sa naposledy presvedčil na tom pobyte v Taliansku...a musím povedať že som nakoniec pekne sklapol...ale má to niečo spoločné s pozorovacím talentom a analytickými schopnosťami ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.01.10  20:42

Cobalt: áno súhlasím, v strednodobom horizonte mám tiež zámer toto zdokumentovať a dotiahnuť do konca ;-) tak to môžme urýchliť.
    Vrátane ML vs Q7, mikrofónu, kamery atd. :yes:

Som rád že sa vám moje postrehy páčia ;-) sloh mi sedel už na základke >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.10  19:55

Cobalt
    Vidím, že máš velmi chvályhodné úmysly... :yes: :-)

P.S. Hodně by mě zajímaly i tvé postřehy z RS6 vs AMG ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.10  19:52

Cobalt
    Osobně bych bral taky raději ty tvoje, ale to už jsem ti jednou psal, když jsme řešili tvou konfiguraci RS6 ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.01.10  19:42

• « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.01.10  19:25

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.10  19:21

Jj, palubovka u Q7 byla po nutných úpravách prakticky převzata z A6, na první pohled je rozdíl patrný např. před spolujezdcem (zejména u verze před faceliftem Q7). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.10  19:17

Cobalt
    Čau, pokud tu psal jpor přímo o tvé RS6 (podle nadpisu zřejmě ano), tak mě trochu zarazila jeho zmínka o skořepinových sedadlech, protože jsi mi sám psal, žes je nakonec neobjednával... :-O :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.01.10  19:13

A já někde už to otevírání přihrádky mimo samotná dvířka viděl... Ale které ze starších aut to mělo, to si nevzpomenu. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 28.01.10  18:49

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.10  18:31

Stejně "absurdně" se schránka u spolujezdce otvírá ve všech současných A6kách...
    Interiér A6 byl v době premiéry současné A6 minimálně o "level" výš, než jeho třídní prémiová konkurence, podobně jako je tomu dnes u nově představené A8.
    Interiér RS6 je logicky doslova převzat z běžné A6, malé rozdíly jsou pouze v některých materiálech, jako carbonové dekorační lišty, "hliníkové" plochy pedálů, možnosti provedení volantu, možnost objednat skořepinové sedadla apod.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…