Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 28.01.10 23:35
« Re: RS6 vs AMG: Cobalt & jpor
Tie hodnoty nie sú podstatné, ak bude mať MiniDisk reguláciu úrovne nahrávania, tzv Record Level. Bud manuál (to mám radšej) alebo dobrú automatiku. Každopádne to na PC upravím do konečnej podoby, mám dostatočný softvér k tomu :-! -
jpor (RSKa) 28.01.10 22:44
tak ten externý zvuk by mohol byť terno. Nahrať zároveň s videom a potom namixovať k videu ten MiniDiskový zvuk. Počítam že hociktorý lepší audio mikrofón bude lepší ako sebelepší mikrofón ku kamere, páč tie majú orezané basy pod 100 Hz a to zámerne :no:
Kameramanov by sme mali možno aj dvoch. Mikrofón zvonku na aute - to som skeptický, tam prúdenie zvuku zruší akýkoľvek zvuk auta... každopádne niečo vymyslíme. Napr. prejazd 250 okolo stojaceho kameramana, ale tak 3 metre od neho >:-[] -
jpor (RSKa) 28.01.10 22:38
Matheas: no padli moje predstavy o vlastnej...pokročilosti v istých veciach. To sa stáva keď sa ti otvoria nové horizonty...zrazu vieš že nič nevieš, resp. že jak sa snažíš upustiť a nechať niektoré veci odplávať, tak zistíš že v skutočnosti si nimi presiaknutý a ovládajú podstatne väčšiu časť tvojho vnútra než si si kedy myslel ;-\
Ono je to v podstate znakom pokroku a má to tak byť, ale je to taký...nečakaný nával skromnosti a zároveň istého sklamania, jak ti ego našepkávalo, že ktovie kde ty už si, a zrazu sa otvoria oči a príde vytriezvenie. Musím cvičiť myseľ, ešte hodne a hodne a hodne... -
jpor (RSKa) 28.01.10 20:46
Matheas: o kvalitách ale aj nedostatkoch moje vnútornej sily som sa naposledy presvedčil na tom pobyte v Taliansku...a musím povedať že som nakoniec pekne sklapol...ale má to niečo spoločné s pozorovacím talentom a analytickými schopnosťami ;-) -
jpor (RSKa) 28.01.10 20:42
Cobalt: áno súhlasím, v strednodobom horizonte mám tiež zámer toto zdokumentovať a dotiahnuť do konca ;-) tak to môžme urýchliť.
Vrátane ML vs Q7, mikrofónu, kamery atd. :yes:
Som rád že sa vám moje postrehy páčia ;-) sloh mi sedel už na základke >:D -
white label 28.01.10 18:31
Stejně "absurdně" se schránka u spolujezdce otvírá ve všech současných A6kách...
Interiér A6 byl v době premiéry současné A6 minimálně o "level" výš, než jeho třídní prémiová konkurence, podobně jako je tomu dnes u nově představené A8.
Interiér RS6 je logicky doslova převzat z běžné A6, malé rozdíly jsou pouze v některých materiálech, jako carbonové dekorační lišty, "hliníkové" plochy pedálů, možnosti provedení volantu, možnost objednat skořepinové sedadla apod.