Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 01.03.10 17:28
« Tak som objednal zimáky Conti, ale...
...neviem čo znamená skratka FR na konci v popise pneu:
Continental ContiWinterContact TS 830P 245/40 R18 97 W TL (XL, FR – je v popise pneu na webe)
Viete čo presne znamená skratka FR?
Dúfam že to nie je Runflat pneu ani nič podobné, lebo v takom prípade ruším objednávku. Runflat pneu nechcem ani zadarmo... :-(
TL bude tubeless - bezdušové, XL je spevnená bočnica, ale to FR... 8-s -
antiff 28.02.10 12:32
« Re: bože ten zvuk :-O
aj tie 63ky maju dobry zvuk. Vela zalezi ako to Udo a Uwe naladia v tom Affalterbachu :-) mal som moznost prevetrat C63 AMG a bol som prekvapeny ake agresivne to malo laufy a teraz nedavno G55 AMG, tie side pipes to je masaker. Motor bol surovy takze ziadna nakladacka ale aj tak... :yes: -
jpor (RSKa) 24.02.10 01:17
« Re: bože ten zvuk :-O
Gratulaci s díky přijímám >:D >:D >:D
Je to masaker, len čo je pravda. Naživo ešte o triedu lepší kvôli tým basom >:-[]
Akurát som si dnes hovoril, aký pôžitok je zvuk SL55 so zloženou strechou (má kratšie rúry výfuku a basov ešte viac)... -
MadLi 23.02.10 13:57
« Re: C - LED
Mne vadi ze mnoho vodicov ktory maju LED diody, hlavne vsetky nove Audi sa spoliehaju na automaticke zapinanie svetiel. Hlavne terez v zimnom obdobi si casto vsimam ci uz v hmle alebo tesne po zapade slnka ked je zamracene, cize je skoro uplna tma, tak vidiet tieto auta poriadne len ked sa k vam priblizia. A to doteraz mali niektore Audi zande svetla uplne vypnute ked to mali na auto... -
rasto111 20.02.10 14:40
...no v Rakusku okrem zvysenej spotreby paliva zaznamenali aj zvyseny stret vozidiel s chodcami v mestach z toho dovodu ako si pisal... Ale u nas je to skor o buzerovani a aby sa mohli pokuty vyberat aj bez drahych zariadeni, staci volnym okom pozriet ci svitis... -
jpor (RSKa) 20.02.10 01:38
no vieš, nie sú za volantom všetci s orlím zrakom... pre mňa je napríklad denné svietenie super, auto vidím z diaľky a všetko je jasné.
Rakúsky výskum totiž ukázal jeden jav: ak všetci svietia, vodiči sa už nenamáhajú zrakom pozorne skúmať cestu pred sebou, lebo svetlá im udrú do očí okamžite. To má potom za následok, že ak niekto náhodou nesvieti, tak ho ľahko prehliadnu. Ale to je v princípe jeho chyba... Bohužiaľ sa to občas stáva a s tým nič neurobíme. Každopádne aj tak bol výsledok prieskumu veľmi tesný.
Čo sa mi na Rakúsku páči je zrušenie úsekového merania kamerami, vraj to je porušovanie súkromia, čo je aj pravda, lebo to eviduje ŠPZ a tým aj tvoj pohyb po cestách, je ako sledovanie.