Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
jpor (RSKa) 28.03.10 22:20
« Re: foto M6 kabrio - fake or not?
Nikto nehovorí, že ma to trápi ;-)
Ak tam obuje 17-ky, tak tomu rozumiem, chce mať komfort na zimákoch. V meste pri posúvaní v rade na križovatke by som ani tú naftu nemusel spoznať, som mal zrovna v aute rádio...a za tú chvíľu čo mi šiel pod oknami, som ani nestihol okno spustiť a rádio vypnúť. -
Matt26 28.03.10 20:36
Kolesá mohli byť zimné (aj keď kabrio no ;-\ ), záleží na veľkosti kotúčov aj keď myslím že na M-kové brzdy by obul aj 17" a možno má rád len pohodlie a nechce s tým závodiť a cítiť každú dieru. Výfuky detto, vec vkusu. A keby to bol nafťák tak to by si asi rozpoznal aj v meste. :-) Ale čo nechápem, je, prečo ťa to tak trápi >:D -
jpor (RSKa) 28.03.10 01:35
No tak ona to mohla byť aj 635d >:D alebo 630i, značku malo "bondovskú" XY-00007 (čím viac núl, tým viac Bond >:D ) a prečo to niekto robí? No veď ego-masáž 8-s nikto normálny nie je tak sprostý, aby z auta robil M6 preparát, a potom keď na to dupne, tak celé okolie zistí, že jačanie V10 sa nekoná 8-s
Ale škoda toho zvuku, ten by ho identifikoval presne ;-\ -
jpor (RSKa) 28.03.10 01:00
pozeral som web a fotky, zadok vyzerá ako M6 s inými výfukmi, ale zase tie disky ma mýlia, ani brzdy sa mi nezdali tak veľké ako by som čakal...
Dokonca na konfigurátore BMW som nenašiel možnosť M-paketu pre 650i kabrio... -
jpor (RSKa) 28.03.10 00:41
« foto M6 kabrio - fake or not?
Ahojte,
cvakol som v BA kabrio 6-kovej rady, je na titulnej fotke, ale neviem či je to M6 alebo niečo, čo sa tak iba tvári.
Pochybujem o pravosti kvôli:
- M-kovým diskom podozrivého priemeru, vyzerali ako max. 17"-ky, pneu neboli zrovna nízkoprofilové, ale vŕta mi hlavou, či sa vôbec robia disky M-dizajnu s menším priemerom ako 18" (prípadne nejaká iná firma robí mini M-disky?)
- zvuk nebol ten čo by som čakal, ale zase sme sa posúvali po meste, tak možno nebola príležitosť aby stupil na plyn
- výfuky boli hranaté, mierne kosoštvorcového tvaru, to som si istý. Mám dojem že M6 má okrúhle koncovky...?
Kto sa vyzná, píšte... -
borovička pivo ako je tu živo 20.03.10 19:26
« Re: servis v MB
kombinácia chytrosti a záujmu :-) bože môj, prečo by takí ľudia mali robiť v servise, za auto ste už molodci zaplatili, fajka zhasla. Akokoľvek by ste neboli spokojný, aj tak si znova kúpite nový model a nebudete špekulovať, vy to viete, oni to vedia...
:-) -
jpor (RSKa) 20.03.10 00:32
No tak s tou iniciatívou...to je skôr o kombinácii chytrosti a záujmu o prácu, ktorú robím. Na to sa ja u nás sťažovať nemôžem.
Ale to, že opravia iba niektoré závady, to poznám... Ako keby im chýbala vytrvalosť v zmysle "kým to auto nebude komplet fungovať tak neprestanem", zdá sa že im vždy po nejakom počte normohodín došla ochota sa autu naďalej venovať.
A potom je to presne o tom, koľko času navyše tým stratíš 8-s -
Ivanuska_Matej ( RSka) 19.03.10 23:27
mne/nam sa zase stava, ze do servisu pridem z viacerymi zavadami a oni proste opravia len niektore.... (je pravda teda ze tie neopravene si nefakturuju)
po opatovnom nahlaseni ich opravia, akurat mi vadi ten zbytocne straveny cas v servise....
ale s tou prehliadkou ma nasrali... neviem co by sa stalo keby ju spravili...
ved aj tam mam paket "Servis zdarma" tak aky je rozdiel ci o tu prehliadku poziadam alebo ju spravia iniciativne??
ROBERTOO - tak toto ma nenapadlo, ale máš pravdu, už sú to 2 roky...ale som starý 8-s >:D >:D >:D
A dík za gratuláciu.