Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 01.04.10 00:37
« Re: 2 roky
Rooberto - chlape, no napínáš nás, ještě nemáš vodičák hej?
Jpor - nerad o něčem mluvím co není jistý ( zvyk z práce ), nechci rýpat ale nebudu jako někdo, kdo se pochlubí co bude mít za nové auto, pak to změní, stávající na MACZu smaže ale Kubýk to není milý pane, myslel jsem našeho chlubila Frpíčka. ;-)
Na rovinu - mám dva tři tipy, jedno je new a druhé dvě ojeté r.v. 2006 za cslušný kačky, na ten luxus, výkon, rok, zachovalost, značku ... no ale jak jsem psal, nerad říkám hop dokud nepřeskočím, sice už mě přeskočilo, i jiskra mezi mnou a tebou přeskočila, tak přeskočme prosím, co budu mít za auto, jakmile mě bude říkat pan Přeskočil, tak Vám jsem dám na přeskáčku recenzi a budu postupně přeskakovat z posledního místa topky na první a až přeskočím ... kecá mě to, dobrou noc. -
ROBERTOO 31.03.10 22:34
« Re: 2 roky
FRPE - ako vidím,som pod drobnohľadom ;-) Už som to tu raz vravel,že síce môžem napísať recenziu na pár áut,ale ani jedno nepatrí priamo mne.A kým sa to nezmení,tak vás tu budem len takto navštevovať :-) Raz som ju už síce začal písať,aj fotky už existovali...ale nechal som to tak.
Jpor - no,starnete.Ako auto,tak ty ;-) Už by to chcelo obmenu.Call do Nissanu,jeden šedý im stojí na dvore. -
-
jpor (RSKa) 28.03.10 22:20
« Re: foto M6 kabrio - fake or not?
Nikto nehovorí, že ma to trápi ;-)
Ak tam obuje 17-ky, tak tomu rozumiem, chce mať komfort na zimákoch. V meste pri posúvaní v rade na križovatke by som ani tú naftu nemusel spoznať, som mal zrovna v aute rádio...a za tú chvíľu čo mi šiel pod oknami, som ani nestihol okno spustiť a rádio vypnúť. -
Matt26 28.03.10 20:36
Kolesá mohli byť zimné (aj keď kabrio no ;-\ ), záleží na veľkosti kotúčov aj keď myslím že na M-kové brzdy by obul aj 17" a možno má rád len pohodlie a nechce s tým závodiť a cítiť každú dieru. Výfuky detto, vec vkusu. A keby to bol nafťák tak to by si asi rozpoznal aj v meste. :-) Ale čo nechápem, je, prečo ťa to tak trápi >:D -
jpor (RSKa) 28.03.10 01:35
No tak ona to mohla byť aj 635d >:D alebo 630i, značku malo "bondovskú" XY-00007 (čím viac núl, tým viac Bond >:D ) a prečo to niekto robí? No veď ego-masáž 8-s nikto normálny nie je tak sprostý, aby z auta robil M6 preparát, a potom keď na to dupne, tak celé okolie zistí, že jačanie V10 sa nekoná 8-s
Ale škoda toho zvuku, ten by ho identifikoval presne ;-\ -
jpor (RSKa) 28.03.10 01:00
pozeral som web a fotky, zadok vyzerá ako M6 s inými výfukmi, ale zase tie disky ma mýlia, ani brzdy sa mi nezdali tak veľké ako by som čakal...
Dokonca na konfigurátore BMW som nenašiel možnosť M-paketu pre 650i kabrio...