Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  01:14

« Re: foto M6 kabrio - fake or not - záver

Na tipcars mas nejaky bmw m6 cabrio na prodej, tak si to porovnej:) jsou tam vyfoceny i ze stejnyho uhlu priblizne..
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 01.04.10  16:14

« Re: 2 roky

FRPE - vodičák už mám nejaké tie roky,no stále som bez vlastného auta :-(
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 01.04.10  00:37

Rooberto - chlape, no napínáš nás, ještě nemáš vodičák hej?

Jpor - nerad o něčem mluvím co není jistý ( zvyk z práce ), nechci rýpat ale nebudu jako někdo, kdo se pochlubí co bude mít za nové auto, pak to změní, stávající na MACZu smaže ale Kubýk to není milý pane, myslel jsem našeho chlubila Frpíčka. ;-)

Na rovinu - mám dva tři tipy, jedno je new a druhé dvě ojeté r.v. 2006 za cslušný kačky, na ten luxus, výkon, rok, zachovalost, značku ... no ale jak jsem psal, nerad říkám hop dokud nepřeskočím, sice už mě přeskočilo, i jiskra mezi mnou a tebou přeskočila, tak přeskočme prosím, co budu mít za auto, jakmile mě bude říkat pan Přeskočil, tak Vám jsem dám na přeskáčku recenzi a budu postupně přeskakovat z posledního místa topky na první a až přeskočím ... kecá mě to, dobrou noc.
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 31.03.10  23:14

Ak to má tri písmená,tak vravíme >:D ;-) Ono ich je celkom dosť,je výhoda,že v BA je priamo predajca len na ne.A on predáva origoš európske verzie.Ak sa nemýlim,tak je jediný na SR.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 31.03.10  23:08

robertoo, ja som v nr videl niekde cierny a biely. ak vravime o tom istom.
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 31.03.10  22:34

FRPE - ako vidím,som pod drobnohľadom ;-) Už som to tu raz vravel,že síce môžem napísať recenziu na pár áut,ale ani jedno nepatrí priamo mne.A kým sa to nezmení,tak vás tu budem len takto navštevovať :-) Raz som ju už síce začal písať,aj fotky už existovali...ale nechal som to tak.

Jpor - no,starnete.Ako auto,tak ty ;-) Už by to chcelo obmenu.Call do Nissanu,jeden šedý im stojí na dvore.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.03.10  22:49

FRPE - se nevymlouvej a kápni božskou, ano? Jakým autem jsi jel?

ROBERTOO - tak toto ma nenapadlo, ale máš pravdu, už sú to 2 roky...ale som starý 8-s >:D >:D >:D
    A dík za gratuláciu.
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.03.10  22:03

Roberto - Jpora pochválíme, to ano, souhlasím ale ty ty hambáři sis založil nick 22.12.2007, máš 174ks příspěvků a žádný auto zde??? PROČ?

Rooberto pozri, já bez toho neusnu, honem sedni a napiš recenzíu, vravím piš! ;-)

PS : Ale něco jsi vytvořit mohl né?
  • 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 30.03.10  11:52

« 2 roky

Pozeram,ze uz sa na MACZ drzis 2 roky.Pekna doba.Gratulacia k tomu :-) Nie kazdemu sa to podarilo :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 30.03.10  07:59

aj ja sa chcem na takom odviezt... ani tak nie x6m, ale gt-r a sls gullwing ano ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.03.10  01:08

No tak to upresni - nejaké to X6M? GT-R?

Volal mi nedávne predajca MB, že sa pôjdeme pozrieť a neskôr aj prebehnúť SLS AMG - Gullwing. To som zvedavý >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.03.10  23:39

Zdárek,

tak jsem se byl projet s jedním podobně nadupaným autíčkem a ten výkon a 4x4 mě naprosto uchvátili.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 29.03.10  01:45

takže som sa cez SZ dozvedel nasledovné:
    - nie je to M6, jednoznačne kvôli obyčajným zrkadlám, M-kové je problém dať na bežnú 6-ku
    - prečo prerábať 6-ku na M6? Dizajn...

Toť vše ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.03.10  22:20

« Re: foto M6 kabrio - fake or not?

Nikto nehovorí, že ma to trápi ;-)

Ak tam obuje 17-ky, tak tomu rozumiem, chce mať komfort na zimákoch. V meste pri posúvaní v rade na križovatke by som ani tú naftu nemusel spoznať, som mal zrovna v aute rádio...a za tú chvíľu čo mi šiel pod oknami, som ani nestihol okno spustiť a rádio vypnúť.
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 28.03.10  20:36

Kolesá mohli byť zimné (aj keď kabrio no ;-\ ), záleží na veľkosti kotúčov aj keď myslím že na M-kové brzdy by obul aj 17" a možno má rád len pohodlie a nechce s tým závodiť a cítiť každú dieru. Výfuky detto, vec vkusu. A keby to bol nafťák tak to by si asi rozpoznal aj v meste. :-) Ale čo nechápem, je, prečo ťa to tak trápi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.03.10  01:35

No tak ona to mohla byť aj 635d >:D alebo 630i, značku malo "bondovskú" XY-00007 (čím viac núl, tým viac Bond >:D ) a prečo to niekto robí? No veď ego-masáž 8-s nikto normálny nie je tak sprostý, aby z auta robil M6 preparát, a potom keď na to dupne, tak celé okolie zistí, že jačanie V10 sa nekoná 8-s
    Ale škoda toho zvuku, ten by ho identifikoval presne ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 28.03.10  01:18

Těžko říct. Asi to byl fake. Ale proč to někdo dělá? Když už má třeba na 650i..... hmmm
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.03.10  01:14

no tak tie teda 19-ky neboli... Ešte si viem predstaviť, že tam dal iné výfuky, ale malé disky?
    Ak by som si ovšem robil fake-M6 zo 650-ky, už by som tam dal aj tie M-kolesá v origo veľkosti...
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 28.03.10  01:09

koncovky u M-ka jsou určitě kulaté. Originál M-kový kola se dají sehnat i v 16tce (teda E28 je snad měla), ale na M6 menší jak 19 nejdou dát. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.03.10  01:00

pozeral som web a fotky, zadok vyzerá ako M6 s inými výfukmi, ale zase tie disky ma mýlia, ani brzdy sa mi nezdali tak veľké ako by som čakal...
    Dokonca na konfigurátore BMW som nenašiel možnosť M-paketu pre 650i kabrio...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…