Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 07.04.10 23:12
« Re: Co-pilot povozil manželku a je na JIPce
FRPE - však ja s tým počítam, že si to prečíta, tak aby si vedela, že dospelák nikdy deti nepoužije ako zbraň, lebo to najviac schytajú nakoniec ony samé. Verím tomu, že sa všeličo udialo a obe strany môžu mať svoj podiel (ovšem nemusí byť vôbec rovnaký) a teda aj nedobré následné vzťahy sa dajú pochopiť, ale zase odtiaľ potiaľ a hlavne z toho vynechať decká! Urob si to inak, dajte si pár po papuli, ale nie cez prostredníka...
Mojito: ako som písal, staviame...koncom roka sťahujeme, nad wágenom rozmýšľame. Teraz sa s tým radšej nezaoberám, len by som v hlave točil to a ono...mám dosť iných vecí v držke. -
FRPE 07.04.10 22:27
Jpore - díky za vzpomínku, jelikož mě tady žena čte, milenka a milenec taky, napíšu tě SZ ale asi až zítra, teď ještě musím odjet a pak tu něco dodělat ... :-| Je to na dlouhý vysvětlování ale s manželkou a dětma dobrý. Ještě že mám ty fotky ... -
jpor (RSKa) 07.04.10 22:11
FRPE - tak to ja ti zase doprajem tie prsa, čo si budeme hovoriť, väčšina chlapov po nich túži, a niektorí sa aj dočkajú ;-) :yes: a na webe o autách sa hodí kecať aj o babách, nakoľko tie témy istým spôsobom patria k sebe...
Darí sa vcelku dobre, problémy prichádzajú ale riešime ich...tak v tempe ale dobre, nesťažujem sa... :-!
A ty ako? Som čítal o tej tvojej bývalke, čo robila s deckami to bolo na grc. Hlavne ich bezohľadne použila na svoje ciele, ale najviac to vždy odserú decká, ona si len urobila dobre že sa ti pomstila...
Už si to rozchodil, alebo je to furt tak nejak citlivá téma? -
FRPE 07.04.10 19:15
Jpore - popravdě já měl vždy prsatější ženy, fakt nekecám. Před manželkou jsem chodil s jednou a ta je měla kamaráde.
Kluci o ní říkali že by mohla kojit malý vodníky z mostu. :-)
Zase ale když jsme šli plavat na bazén, tak mě vadili ty čumilové, ona sama říkala že jsi již za ty roky zvykla, že jí chlapi nečuměj do očí ale cca o 25-30cm níže ... byly fakt ohromný, pružný a v těch dvaceti letech je měla pevný ... 8-s
Ale tohle je web o autech, takže jak se jede? A ako sa ti darí? -
jpor (RSKa) 07.04.10 00:56
tak ono s tými prsami skoro nikdy nie je dosť, až od 5 hore už je to kontraproduktívne >:-[]
Ale zase ako tvrdil kamoš onoho času, keď mal frajerku s 5-kami, tak keď babu zvalíš na chrbát, tak kozy zalezú do podpažia a je po srande...alebo ako sa hovorí, sýty hladnému neverí >:D -
FRPE 06.04.10 18:42
« Re: pilot F1 povozil manželku na CTR
Vídko pěkný, mám pocit že takto reaguje asi každá žena krom Subaristky, která je na toto zvyklá. ;-)
Jinak o new wagenu čili po vašem vravím aftě sa rozhováram posléze, vieš ako som ti vzpomínal, ták isto to upratam.
Tzn. nerad o něčem mluvím, jakmile bude stát u mě v garage, ten den pofotím a v noci to sem vypálím ... :-) :-! -
FRPE 05.04.10 03:24
« Re: 2 roky
Rooberto - chalan, a tebe baví v těch tvých šedesáti letech jezdit na koloběžce? >:D
Ale chápu, mám kamaráda, je mu 32let v 18-ti si udělal řidičák a od té doby nejezdí, bojí se. Sice nevím proč si ho teda v autoškole dělal ale to je jen jeho věc.
Dle profilu tvého nicku, vidím že jsi vlastníkem VMP viď? VMP = vůdce malého plavidla ... ;-) >:D Co piráte zo Štrbského plesa?