Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  01:14

« Re: Co-pilot povozil manželku a je na JIPce

Jpor - to se právě nedaří, děti používá jako rukojmí a to mě dere. Ale zbytek máš v SZ. Díky za virtuální podporu a hodně štěstí při stavbě nového bydlení! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.04.10  23:24

jpor - dík za info,chápu to,jen na něj nezapomeň! >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.10  23:12

FRPE - však ja s tým počítam, že si to prečíta, tak aby si vedela, že dospelák nikdy deti nepoužije ako zbraň, lebo to najviac schytajú nakoniec ony samé. Verím tomu, že sa všeličo udialo a obe strany môžu mať svoj podiel (ovšem nemusí byť vôbec rovnaký) a teda aj nedobré následné vzťahy sa dajú pochopiť, ale zase odtiaľ potiaľ a hlavne z toho vynechať decká! Urob si to inak, dajte si pár po papuli, ale nie cez prostredníka...

Mojito: ako som písal, staviame...koncom roka sťahujeme, nad wágenom rozmýšľame. Teraz sa s tým radšej nezaoberám, len by som v hlave točil to a ono...mám dosť iných vecí v držke.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.04.10  23:10

« Re: pilot F1 povozil manželku na CTR

Hezké videjko, ale on byl hodný, moc dlouho ji netrápil a ona reagovala celkem v pohodě, hysterkou bych ji nenazval.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 07.04.10  22:40

JJ má to chudák špatný ... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 07.04.10  22:27

Jpore - díky za vzpomínku, jelikož mě tady žena čte, milenka a milenec taky, napíšu tě SZ ale asi až zítra, teď ještě musím odjet a pak tu něco dodělat ... :-| Je to na dlouhý vysvětlování ale s manželkou a dětma dobrý. Ještě že mám ty fotky ...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.04.10  22:12

jpor - co GT-R?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.10  22:11

FRPE - tak to ja ti zase doprajem tie prsa, čo si budeme hovoriť, väčšina chlapov po nich túži, a niektorí sa aj dočkajú ;-) :yes: a na webe o autách sa hodí kecať aj o babách, nakoľko tie témy istým spôsobom patria k sebe...

Darí sa vcelku dobre, problémy prichádzajú ale riešime ich...tak v tempe ale dobre, nesťažujem sa... :-!

A ty ako? Som čítal o tej tvojej bývalke, čo robila s deckami to bolo na grc. Hlavne ich bezohľadne použila na svoje ciele, ale najviac to vždy odserú decká, ona si len urobila dobre že sa ti pomstila...
    Už si to rozchodil, alebo je to furt tak nejak citlivá téma?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 07.04.10  19:15

Jpore - popravdě já měl vždy prsatější ženy, fakt nekecám. Před manželkou jsem chodil s jednou a ta je měla kamaráde.

Kluci o ní říkali že by mohla kojit malý vodníky z mostu. :-)
    Zase ale když jsme šli plavat na bazén, tak mě vadili ty čumilové, ona sama říkala že jsi již za ty roky zvykla, že jí chlapi nečuměj do očí ale cca o 25-30cm níže ... byly fakt ohromný, pružný a v těch dvaceti letech je měla pevný ... 8-s

Ale tohle je web o autech, takže jak se jede? A ako sa ti darí?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.10  00:56

tak ono s tými prsami skoro nikdy nie je dosť, až od 5 hore už je to kontraproduktívne >:-[]
    Ale zase ako tvrdil kamoš onoho času, keď mal frajerku s 5-kami, tak keď babu zvalíš na chrbát, tak kozy zalezú do podpažia a je po srande...alebo ako sa hovorí, sýty hladnému neverí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 07.04.10  00:33

« Co-pilot povozil manželku a je na JIPce

Maličko jsem tě s dovolením upravil nadpis příspěvku ... ;-)

No k tomu videu, taky mohl vybrat prsa.tější že? ALe jo, má to svoje "kule" mě se to líbí ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.10  00:21

FRPE: však dobre, ako myslíš...
    Na tej babe bolo pekne vidieť ako jej hlavu ťahalo do strán v zákrutách, asi aj kozy ale tie som tak nesledoval...výnimočne >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.10  00:19

borovička: ...jaj no ešte že som ich nezačal počas jazdy čistiť, ako býva mojím zvykom >:D >:D >:D na SKringu by to bolo zaujímavééé >:-[] >:D :-!

Ako si s novým wágenom? GT-R bol kandidát...je niečo nové?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.04.10  18:42

Vídko pěkný, mám pocit že takto reaguje asi každá žena krom Subaristky, která je na toto zvyklá. ;-)

Jinak o new wagenu čili po vašem vravím aftě sa rozhováram posléze, vieš ako som ti vzpomínal, ták isto to upratam.

Tzn. nerad o něčem mluvím, jakmile bude stát u mě v garage, ten den pofotím a v noci to sem vypálím ... :-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 06.04.10  18:17

ono mne tiež nechýbalo veľa keď si povedal po tých 3 kolách: aha ja mám zlé okuliare.
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 06.04.10  11:30

Staré video...Ale pekne tam vidno jej hysterickosť a jeho pokoj :-)
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.04.10  01:41

« pilot F1 povozil manželku na CTR

Enjoy!

[odkaz]

...ale je to hysterka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.04.10  00:09

« Re: 2 roky

FRPE - tak o tom nebola zmienka že išlo o kandidáta na nový wágen. Som myslel že si len bol vyskúšať niečo...

Nissan a spol - ako som písal, až bude new garage. A že bude už koncom roka >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 05.04.10  08:50

FRPE - 60?To boli časy >:D Ja jazdím často,ale nie so svojim vlastným autom.Preto tu stále nie je recenzia.
    Ešte otázka? Odkiaľ si vytiahol to VMP?Snažil som sa,ale neviem 8-s
    Jo,kluci...hezkou slévarnu dneska,nech ženy nejsou suché :-O
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.04.10  03:24

Rooberto - chalan, a tebe baví v těch tvých šedesáti letech jezdit na koloběžce? >:D

Ale chápu, mám kamaráda, je mu 32let v 18-ti si udělal řidičák a od té doby nejezdí, bojí se. Sice nevím proč si ho teda v autoškole dělal ale to je jen jeho věc.

Dle profilu tvého nicku, vidím že jsi vlastníkem VMP viď? VMP = vůdce malého plavidla ... ;-) >:D Co piráte zo Štrbského plesa?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…