Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 14.04.10  11:12

« Autosalon BA

No ako,boli ste niekto včera,resp. dneska v Inchebe?Ako to tam vyzerá?Oplatí sa ísť kvôli autám?Kvôli ženám sa oplatí,to viem...
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 13.04.10  09:59

« Re: SLS, X5 AC_Šnicle

H22A5, keby v takych Ssangyongoch jazdili tunajsi frajeri, bola by to aspon zabava :-)
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.04.10  07:54

« nova technologia v lexuse is

vola sa selfdrifting control. Nice: [odkaz] >:D

p.s.: obrazok je oficialny od lexusu.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.04.10  01:45

Zlatá sa mi páči, ale nastálo asi nie, mám pocit že by sa okukala...? No možno naživo by bola lepšia.

A to SUV je príšerné 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.04.10  21:47

Zlatá je výsada králů, jelikož nejsem král ale dvorní šašek maczu, mám bílou, ostatně i Label má bílou a Wii-jay taky, je to nějaký kontext ... >:-[]

Zlatá AMG = :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 12.04.10  21:23

LuboshGT (RS Kaa): sú aj horšie SUV a pritom stále sériové: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 12.04.10  21:19

jpor... a čo tak táto: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.04.10  01:42

No pekne si to meno trafil :yes: sedláčina s chipom >:-[]

SLS - normálne neviem akú farbu by som si vybral, keby som kupoval. Všelijaké odtiene sivej nie, červená a modrá už vôbec, čierna to auto pochová a zmaže jeho krivky...ostáva strieborná, ktorá mi ale príde že je už silne otrepaná. Sú 2 alebo 3 strieborné, z toho AMG Aluminium look alebo ako je to, stojí 11 tisíc EUR 8-s tak to už len tá najbežnejšia Iridium Silver :-| Na salón nejdem...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 11.04.10  22:45

Ja este neviem, ale urcite tam bude nas Mustang v expozicii Mustang clubu. Budem urcite okolo autosalonu behat, ale neviem este kedy tam budem :-(
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 11.04.10  17:53

Na tu X5 mi ozaj nenapada ine pomenovanie, ako cista sedlacina. Nic ine to nie je, podobne ako mnozstvo inych pozerskych auticok, ktore sa v SR objavuju. Je to skoda, keby tieto gyce nemali svojich obdivovatelov, tak si ich nekupia ani majitelia...

SLS sa mi v tej bielej vobec ale vobec nepozdava. Ale to je jedno, je to len fotka :-)

Bude niekto na autosalone v utorok, v novinarsky den? Ozvite sa pripadne, planujem ist niekedy doobeda.
  • « 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 11.04.10  17:10

Dnes som sa akurát s otcom bavil, keďže X5 máme a oproti nám šla tiež biela s M-paketom. SUV by malo priznať, že je SUV i keď len opticky. V M-pakete je X5 moc "cestné", so sériovými nárazníkmi aspoň prizná príslušnosť k ľahkému ofroudu. AC-šnicle.... no. Či má majiteľ vkus. Tu sa zdržím, ale je maj toho viac: 2010 Z3 35i, 2009 Passat CC, 2008 Audi Q7 4.2 TDI, 2007 Infinity FX35. Ako sme to naposledy počítali, bolo ich vyše 10 kusov >:D

PS.: je tam 35d upravené (chipnuté) na 300+ koní ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto MarTin1

MarTin1 11.04.10  12:05

V Praze už jeden jezdí, stříbrnej cca před týdnem stál na Vinohradské, mám ho vyfocenej SPZ 1AP ****.
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 11.04.10  11:02

SLS je krásne auto...Ale keď tak,tak jedine strieborné.Už len kvôli minulosti (strieborné šípy).Verím,že ho ukážu v stredu v BA na autosalóne,keď už ho majú v BA.Aspoň sa budem mať na čo pozerať.A Juraj,čo si myslel týmto:"po posledných udalostiach v našej banánovej republike vytriezvel".Sa ti niečo nemilé prihodilo?
    K tej X5.Vyzerá strašne.Mne osobne sa nepáči ani origoš M-paket na X5.Moc preplnené to má.A faceliftovanú som ešte nevidel.
    Do Incheby sa niekto chystáte vo štvrtok??
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 11.04.10  08:59

V tej bielej je to SLS dost nevyrazne :-( Ked uz je spomeniute to znizovanie. Minule som na dialnici predbiehal MB G, ktory bol znizeny na minimum a svetla vyska bola ako na osobaku. To auto vyzeralo ako tie japonske krabice do mesta. Horsie auto som dlho nevydel.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.04.10  02:25

SLS je v MB na Zlatých Pieskoch. Školia sa na nej a ukazujú potenciálnym klientom. Má to šmrnc, to sa musí nechať.
    Tá X5 je strašne preplácaná, ako keby vpredu niekto namontoval okolo papule ďalší nadbytočný rám s fúzami a botoxom 8-s Tie kolesá radšej ani nekomentujem. A má to hustý engine 3.0d ktorý presne zodpovedá image divej svi*ne ktorý dodáva autu ten Šnicle dizajn 8-s
    Niekto potrebuje pozornosť za každú cenu, alebo má príšerný vkus...
  • 00 Reagovat !

foto ZiP2150

ZiP2150 11.04.10  02:08

« SLS, X5 AC_Šnicle

SLS je... nádherné. Absolútne retro v novej forme, na dnešných cestách neopakovateľný kus. Superšport s dávkou nostalgie a klasickej elegancie. Takých spojení by bolo viacej, len by mi niekto musel dať do ruky štarovací kľúč. I keď sa štartuje tlačidlom :-) Kde si mal tú možnosť sa s ním stretnúť?
    K danej X5: JE to kus z mojej domoviny, súdiac podľa EČV s "kreatívnym! číslom za čelným sklom. Princí SUV je hádam každému jasný, no oplastovaná X5 na 22" kolesách, znížená, celá vo farbe karosérie a s dieselom pod kapotou ako rýchly dostavník. What's the point?! Paradoxne u nás v PN sú z toho všetci paf.
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  10:10

« Re: Starala se o mé dítě a nyní je na JIPce

No popravdě takhle bych nikdy neseřezal vlastní dítě ani kdyby mě podpálilo barák, natož dítě svěřené ... 8-s Je to silná síla ... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.04.10  08:35

« Re: Starala se o mé dítě a nyní je na JIPce

Včera jsem to viděl v TV, jako otce mě to rozčílilo. Takovou věc bych si zprvu vyřešil sám. Ty cáry masa s chlupama co by z chůvy zbyly bych hodil do popelnice...
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  08:15

« Starala se o mé dítě a nyní je na JIPce

Jpore - snad je vychovává dobře a ne jako tahle madam : [odkaz] :-( sice je to starší novinka ale šílená, být to moje dítě tak ta "chůva" již nedýchá ... :no:

Malinko a opět aktuálně si dovolím upravit nadpis ... dalo by se říct k hrůznému tématu.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.04.10  02:41

« Re: Co-pilot povozil manželku a je na JIPce

Však ona to robí presne preto, že ťa to derie 8-s :no: to ovšem vyzerá na nejakú besnú hysterickú fúriu alebo na ukrutne zúfalú osobu, ale aj v tom prípade si viem len čiastočne predstaviť, že by deckám robila takto zle...jedine že by si jej trafil do najcitlivejšieho miesta, len nejaké hodne zranené ego by dokázalo tak zaslepene používať vlastné deti ako zbraň. Asi na teba inú páku nemá a túžba po pomste je silnejšia...? Škoda...
    Matka nie je pre decká zďaleka všetkým. Akonáhle nie je v rodine všecko jak má byť, tak je zle. Otec nesmie chýbať, aj keď po rozvode, stále ostáva otcom...ale toto všetko musí baba vedieť, ak nie je simplexná. Takže je tu ešte šanca, že až to prebolí tak sa to zrovná a prestane s tým. Po 4 mesiacoch by už aj bolo načase...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…