Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 12.04.10 01:42
« Re: SLS, X5 AC_Šnicle
No pekne si to meno trafil :yes: sedláčina s chipom >:-[]
SLS - normálne neviem akú farbu by som si vybral, keby som kupoval. Všelijaké odtiene sivej nie, červená a modrá už vôbec, čierna to auto pochová a zmaže jeho krivky...ostáva strieborná, ktorá mi ale príde že je už silne otrepaná. Sú 2 alebo 3 strieborné, z toho AMG Aluminium look alebo ako je to, stojí 11 tisíc EUR 8-s tak to už len tá najbežnejšia Iridium Silver :-| Na salón nejdem... -
LuboshGT (RS Kaa) 11.04.10 17:53
Na tu X5 mi ozaj nenapada ine pomenovanie, ako cista sedlacina. Nic ine to nie je, podobne ako mnozstvo inych pozerskych auticok, ktore sa v SR objavuju. Je to skoda, keby tieto gyce nemali svojich obdivovatelov, tak si ich nekupia ani majitelia...
SLS sa mi v tej bielej vobec ale vobec nepozdava. Ale to je jedno, je to len fotka :-)
Bude niekto na autosalone v utorok, v novinarsky den? Ozvite sa pripadne, planujem ist niekedy doobeda. -
ZiP2150 11.04.10 17:10
Dnes som sa akurát s otcom bavil, keďže X5 máme a oproti nám šla tiež biela s M-paketom. SUV by malo priznať, že je SUV i keď len opticky. V M-pakete je X5 moc "cestné", so sériovými nárazníkmi aspoň prizná príslušnosť k ľahkému ofroudu. AC-šnicle.... no. Či má majiteľ vkus. Tu sa zdržím, ale je maj toho viac: 2010 Z3 35i, 2009 Passat CC, 2008 Audi Q7 4.2 TDI, 2007 Infinity FX35. Ako sme to naposledy počítali, bolo ich vyše 10 kusov >:D
PS.: je tam 35d upravené (chipnuté) na 300+ koní ;-) -
ROBERTOO 11.04.10 11:02
SLS je krásne auto...Ale keď tak,tak jedine strieborné.Už len kvôli minulosti (strieborné šípy).Verím,že ho ukážu v stredu v BA na autosalóne,keď už ho majú v BA.Aspoň sa budem mať na čo pozerať.A Juraj,čo si myslel týmto:"po posledných udalostiach v našej banánovej republike vytriezvel".Sa ti niečo nemilé prihodilo?
K tej X5.Vyzerá strašne.Mne osobne sa nepáči ani origoš M-paket na X5.Moc preplnené to má.A faceliftovanú som ešte nevidel.
Do Incheby sa niekto chystáte vo štvrtok?? -
Vette 11.04.10 08:59
V tej bielej je to SLS dost nevyrazne :-( Ked uz je spomeniute to znizovanie. Minule som na dialnici predbiehal MB G, ktory bol znizeny na minimum a svetla vyska bola ako na osobaku. To auto vyzeralo ako tie japonske krabice do mesta. Horsie auto som dlho nevydel. -
jpor (RSKa) 11.04.10 02:25
SLS je v MB na Zlatých Pieskoch. Školia sa na nej a ukazujú potenciálnym klientom. Má to šmrnc, to sa musí nechať.
Tá X5 je strašne preplácaná, ako keby vpredu niekto namontoval okolo papule ďalší nadbytočný rám s fúzami a botoxom 8-s Tie kolesá radšej ani nekomentujem. A má to hustý engine 3.0d ktorý presne zodpovedá image divej svi*ne ktorý dodáva autu ten Šnicle dizajn 8-s
Niekto potrebuje pozornosť za každú cenu, alebo má príšerný vkus... -
ZiP2150 11.04.10 02:08
« SLS, X5 AC_Šnicle
SLS je... nádherné. Absolútne retro v novej forme, na dnešných cestách neopakovateľný kus. Superšport s dávkou nostalgie a klasickej elegancie. Takých spojení by bolo viacej, len by mi niekto musel dať do ruky štarovací kľúč. I keď sa štartuje tlačidlom :-) Kde si mal tú možnosť sa s ním stretnúť?
K danej X5: JE to kus z mojej domoviny, súdiac podľa EČV s "kreatívnym! číslom za čelným sklom. Princí SUV je hádam každému jasný, no oplastovaná X5 na 22" kolesách, znížená, celá vo farbe karosérie a s dieselom pod kapotou ako rýchly dostavník. What's the point?! Paradoxne u nás v PN sú z toho všetci paf. -
FRPE 10.04.10 08:15
« Starala se o mé dítě a nyní je na JIPce
Jpore - snad je vychovává dobře a ne jako tahle madam : [odkaz] :-( sice je to starší novinka ale šílená, být to moje dítě tak ta "chůva" již nedýchá ... :no:
Malinko a opět aktuálně si dovolím upravit nadpis ... dalo by se říct k hrůznému tématu. -
jpor (RSKa) 10.04.10 02:41
« Re: Co-pilot povozil manželku a je na JIPce
Však ona to robí presne preto, že ťa to derie 8-s :no: to ovšem vyzerá na nejakú besnú hysterickú fúriu alebo na ukrutne zúfalú osobu, ale aj v tom prípade si viem len čiastočne predstaviť, že by deckám robila takto zle...jedine že by si jej trafil do najcitlivejšieho miesta, len nejaké hodne zranené ego by dokázalo tak zaslepene používať vlastné deti ako zbraň. Asi na teba inú páku nemá a túžba po pomste je silnejšia...? Škoda...
Matka nie je pre decká zďaleka všetkým. Akonáhle nie je v rodine všecko jak má byť, tak je zle. Otec nesmie chýbať, aj keď po rozvode, stále ostáva otcom...ale toto všetko musí baba vedieť, ak nie je simplexná. Takže je tu ešte šanca, že až to prebolí tak sa to zrovná a prestane s tým. Po 4 mesiacoch by už aj bolo načase...