Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 17.04.10  23:39

« Re: Autosalon BA

No ja som počítal aj s možnosťou "odvozného technika" ale sa mi to nejako nezdalo, obťažovať takými vecami poctivých ľudí... >:D >:D >:D
    Tak s tým budem počítať, ak by ma niečo exotické prevelice oslovilo... ;-)

CLK DTM je krásne auto, taký malý nabúchaný svalovec >:-[] akurát je hooodne drahé a údajne aj tvrdé. Inak ten istý vyladený kompresorový motor z 55-ky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 17.04.10  12:50

Celkom lukratívne miesto "servisáka" >:D
    Som bol pozrieť v Auparku vo štvrtok a troška ma sklamalo predstavenie SLS v čiernej farbe.Chyba bola len v tom,že auto bolo čierne a pozadie taktiež.Takže fotky...sú o ničom.
    Ale vykompenzovalo to CLK DTM AMG.Krásne auto.Zaujímavé,že ani nie kilometer od seba sú dve...Jedno na autosalóne ako kabrio a druhé ako kupé.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 17.04.10  09:20

urcite by sa niekto, kto by ti zasiel s autom na servis do viedne (ci uz by to bolo lambo alebo weismann) nasiel. sice casovo som miestami dost na hrane, ale podujal by som sa na tuto nelahku ulohu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 17.04.10  01:02

Vette: no tak Wiesmann som úplne zabudol 8-s a toľko chvály o ňom písali! Asi to bude tým, že neviem ako so servisom. Vôbec so servisom exotických značiek mámproblém. Vedel by som vymenovať viacero, ale vôbec netúžim chodiť na servis do Viedne apod. A tunajším sebelepším domácim fachmanom...sa mi to moc nechce zveriť. Možno im krivdím a niektorí sa nájdu (ak poznáte tak sem napíšte), ale práve preto aj Wiesmann som asi nejak ignoroval. Vychádzalo mi z toho Porsche, teoreticky BMW, aj keď túto značku nejak "z princípu" nemusím... Ešte taká Artega aj keď je kupé...svojho času veľmi dobré reakcie na ňu a vraj servis vo VW lebo má VW motor 3,6 z Passatu R36

No a Vette som neriešil kvôli zadnej náprave s listovými perami, na okruh a pre vodiča...? Nieže by sa mi Vette nepáčila, hlavne C6 je naozaj pekné auto :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 17.04.10  00:56

« Re: Podivne praktiky pri prihlasovani noveho auta

stretol som sa otvorenou žiadosťou o úplatok na miestnom dopravnom odbore, ked riesili pokutu za parkovanie (auto bolo na mna iba pisane, ja parkujem vzdy slusne :-! ).
    Ze pokuta 5000 ale da sa aj na 1500 ak by som z toho nieco mal... CHcelo sa mi poslať ho rovno do pizdy lebo tu pokutu aj tak nebudem ja cvakať, a dotyčný pánko sa mi hlavne najprv povyhrážal maximom. Kludne mohol dať sadzbu 1500 alebo 2000 aj podľa vlastného uváženia. Za to by zaslúžil po papuli. Možne len takú výchovnú (aby netiekla krv zbytočne) ale predsa. Je totiž rozdiel, ak dáš úplatok za pomoc (nadštandardnú) - to znamená niekto pre teba niečo urobil, a ak dáš úplatok za to, že niekto robil schválne prekážky len preto že mohol, aby potom mohol pýtať prachy za to, aby ti tie naschvály nerobil. To znamená efektívne si vynútil vydieraním peniaze len za to, aby normálne urobil to čo má. Za to si po papuli zaslúži bez mihnutia oka. A poriadne, aby sa "vytvorila dostatočná pamäťová stopa". Tak to vidím ja... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Bender-B-Rodriguez

Bender B. Rodriguez 16.04.10  22:52

o aute sa dozvies v pravy cas. a co sa tyka zapracovania, tak vies, niekto dlzi nejaku sluzbicku niekomu dalsiemu, ten dalsi dalsiemu a nakoniec sa to podarilo.
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 16.04.10  12:22

Vette, Attack?Mne osobne sa táto európska verzia nepáči teda vôbec.Origoš bol teda o dosť krajší.
    California je pekné auto...Ak chceš niečo chlapské,tak máš na výber Corvettu.To je targa,takže máš po probléme.
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 16.04.10  11:02

Chcelo by to ešte ten záver. :-) Že kto zapracoval a ako ;-) . Snáď ste pána nezmydlili >:D . TO by bolo drsné :-! . A môžeš aspoň napovedať o aké auto ide?
  • 00 Reagovat !

foto Bender-B-Rodriguez

Bender B. Rodriguez 16.04.10  09:12

« Podivne praktiky pri prihlasovani noveho auta

Prihlasit nove auto nie je nic zlozite. Avsak auto musi byt standardne, bez akychkolvek nadstavieb a uprav.

Bol som prihlasovat nemenovane auto jedneho z clenov MACZ, ktore bolo na zaciatku ako podvozok, a nan bola domontovana nadstavba. Na DI vsetko v pohode, lenze na konci dna mi volaju, ze auto nevedia zapisat, pretoze este v technickom nie je nadstavba a prislusne kolonky maju zablokovane. Takze to mam vyriesit na Obvonom urade v PB (OUPB). To bola streda poobede. Na nete som nasiel, ze kazdy den maju uradne hodiny od 8 do 14. Tak vo stvrtok som prisiel a co bolo na nete nebolo realne. Uradne hodiny PO-ST-PI (klasika). Ale pani bola ochotna, poradila mi, co mam spravit, co nachystat a ze mam prist hned rano. Tu bol ale kamen urazu. Riaditel tejto institucie nariadil, ze nic sa neda riesit na pockanie. Takze ho bude treba v piatok poprosit. Len pre informaciu, keby to v piatok nestihnem, tak musim dat vystavit novu fakturu na auto, nove prevozne znacky a novu ziadost na DI. Rano som bol prvy. S panom riaditelom som siel vo vytahu. Po poziadani mi pan riaditel vysvetlil, ze ma ppc vela prrace, az 15 ziadosti ma na stole (jedna zaberie cca 7 minut), ze nemoze predbiehat nikoho, pretoze by som vyzeral ako ,,obcan prvej kategorie a ostatni su druhej" a ze niektori dovozcovia aut mu ,,ponukali obalku..." pricom pri ponukani obalky spravil pauzu a nedokoncil vetu. Ja som to pochopil, ze by som mu mal nieco dat. Ale uplacat cloveka, ktoreho platim z mojich dani a odvodov nebudem ani omylom. Takze vybavenie presunul mozno na pondelok... Cestou domov som si povedal, ze ked on takto, tak aj ja. Obvolal som par znamych, ci sa s tym neda nieco spravit a dozvedel som sa, ze dotycneho pana, kvoli takymto praktikam uz dvakrat zbili a raz mu vraj podpalili auto. Ale nakoniec sa podarilo a niekto zapracoval a auto som dokazal prihlasit uz v ten den.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 16.04.10  07:04

ako inspiracia z asutosalonu: Wiessnam, K1 Attack - aj ked pevna skladacia
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.04.10  00:16

nejako neviem prísť na dobrý kabriolet okrem Boxsteru S, ktorý okrem skladacej strechy bude aj dobre jazdiť a ešte aj vyzerať... tak ani California? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 15.04.10  11:33

California je podla mna dost zvlastne auto s prerastenym zadkom, kore je viac na pozovanie nez na jazdu... Mas pravdu, ze je trochu zzenstile, ale stale to je Ferrari, takze je v nom aj aka taka muznost. Asi ako v tyrkysovej 911 Cabrio ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.10  23:36

Rocoo som Mojito fotil len pre teba :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.10  23:33

tak teraz tu je vystaveny len ten novy Velorex :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.04.10  23:33

vette - ZR1,GT-R,R8,Shelby a rocco v zelené :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.04.10  23:27

Ahoj, vím že nyní budu asi mimo mísu ale v ČR se dříve vyráběla JAWA, možná dorazil nějaký exemplář i k vám do SR. Měl jsem Californii a ta panečku jela, byla to dvěapůle, zvouček doutaktu byl na tehdejší dobu ( kdy jezdili embéčka, wartburgy, olcity ) brutální. >:-[] :yes:

Škoda že jsem v tý době neměl kameru či foták s kamčou, to byste si panečku poslechli sound ... :-! 8-s V té době jsem měl obtíže sehnat peníze na benzín+olej, z kapesného 200Kč na měsíc ... 8-s natož na nějaký foták ...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.10  23:09

sem som ich nahral do diskusie
    [odkaz]
    myslim ze ich tam je dost :)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.04.10  22:55

Ako vyzerá California naživo? Je to ženské auto alebo aj chlapské prvky?
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 14.04.10  18:43

Bol som vcera... Ako tu aj niekto pise, o vela nepridete. Ten autosalon je kazdym rokom mensi a nic, vobec nic sa na nom nevyvija, stale je uplne rovnaky (len mensi).

Jedine zaujimave kusky doniesol cesky Charouz (Corvette ZR1, E63 AMG, SL63 AMG, CLK DTM, GTR, Focus RS, Spyker C8). Potom su este zaujimave Lotusy a napr Ferrari dost slabota, je tam 612, F430 a California, tesil som sa, ze pridu ukazat 458...
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 14.04.10  13:56

bol ohlaseny aj Aston Martin - bol tam niekto a realne ho videl ?

edit : [odkaz]
    da sa povedat ze clovek ked tam nezajde ani o vela nepride . ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…