Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 01.05.10 00:14
« Re: Slovakiaring - CTR na zapožičanie
Nestihol som tam dať edit:
Edit: tak než som to sem napísal, tak prišlo pár ďalších odpovedí: ano, mylná komunikácia a závery z nej vyvodené môže byť ďalším vysvetlením. Osobne je mi mierne divné, že by to robil práve Mojito, ale zase som myslel, že niektoré kombinácie 2 ľudí môžu vystreliť hodne nečakane... Tak si to tu vysvetlite, keď máte chuť. Keď nie tak časom možno... -
jpor (RSKa) 01.05.10 00:08
FRPE: tak tieto súvislosti mi kompletne unikli, čo je aj pochopiteľné. No, na druhej strane som rád že som sa mýlil a sa ti nič vážnejšie neprihodilo, toto sú prkotiny, aj keď nase*rú... 8-s
Ani som nevedel, že sa tiež Jirka...
No a tie reakcie - ore mňa nečakané, ale už som pochopil, že na jednu a tú istú vec ti bude 10 ľudí reagovať rôzne, a to tak že niektorí aj úplne opačne, čiže to spektrum reakcií je hooodne široké. A tak sa stane, že ač si pre X ľudí sympaťák alebo normál, per pár iných budeš osina v zadku a ktovie čo všetko ešte... Ono potiaľ by to bolo OK, máme na to každý nárok, ale tiež to chce nejakým solídnym spôsobom prejaviť navonok. Keď to tak po sebe čítam, mám nakoniec dojem, že ignorovanie nie je až tak špatný spôsob, zažili sme tu aj vulgárnosti, zosmiešňovanie, ponižovanie... No každopádne nepoteší to.
Hele, pre mňa je záver, že ač to nie je príjemné, tak aspoň to nie je ohňostroj. Ale jadro problému bude asi v tom, že ty (a vlastne ani ja) nenachádzaš na svojom vystupovaní nič, čo by u "normálneho" človeka malo spôsobiť vznik negatívneho postoja voči tvojej osobe, a ono to predsa prišlo... ;-\ Tak jo - v duchu MACZ - dať ich na hejta >:-[] alebo radšej to riešenie, čo si vybral ty: jeden slušný ale jasný príspevok (aj keď mohol byť aj jasnejší - pre nás neinformovaných) a basta - konec srandy :-! -
FRPE 01.05.10 00:04
Mojito alias bývalý Superbe - jak jsem psal o příspěvek dříve, nechme ty kecy. Tys mě ignoroval do teď, sice nevím proč, tak teď budu ignorovat já tebe.
Ty došlý SZ a přečtený tě sem můžu klidně překopírovat ale nestojíš mě za tu námahu ... ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.05.10 00:03
Frpe,
obsah textu Mojita - do posledního slova souhlas a shoda.
A sz jsi psal mně,ne Mojitovi a já tě žádala o vysvětlení a slušně jsem se tě ptala,jestli TY se jmenuješ Jirka,protože a to opakuji,JÁ TO NEVÍM!
A dokonce TY jsi mi na sz neodpověděl a ani nevysvětlil,proč mě OPĚTOVNĚ oslovuješ v mužským rodu.
¨
Jestli máš OPĚT problém s mým pohlavím,to mě mrzí,ale toto já nezměním a ani ti v tom nepomůžu.
Pěknej víkend!
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.04.10 23:49
vette - Grillbal v Blave by nebyl špatnej! :yes:
FRPE -
1.SZ jsem od tebe žádnou nedostal - vymýšlíš si :-(
2.nikoho neignoruju,ale může se stát,že něco přehlídnu,což je snad normální,ani ty jsi mi mockrát neodpověděl (buď se ti nechtělo,nebo sis toho nevšiml) - v žádném případě ti to nevyčítám,nikdo si nepíše poznámky ke komu přispíval,že?
3.hadi a štíři - jsi moc vztahovačný, x krát jsem četl,že to nebylo myšleno na tebe,ale na jiného uživatele,pokud ti to trochu myslí,lehce na to přijdeš ;-)
4.jsem automaticky připojen i když nejsem na MACZ - to tě nenapadlo? :*) -
FRPE 30.04.10 23:39
Copy tebe sem : FRPE - nie že by bolo nepríjemné to čítať, ale...nestalo si ti niečo hodne nepríjemné v poslednej dobe? Všimol som si že takéto tendencie bývajú následkom nejakej bolestivej udalosti a to má potom človek potrebu si "udobriť" celý svet a persvedčiť sa, že ho aspoň niekto má stále rád...
Odpovím takto : myslím že dle mých posledních příspěvků nevypadám na to že bych odcházel ( i když možná že pár lidí mě ignorujících by to bralo ) natož že bych si "bral" život. Či byl extrémně smutný a potřeboval podporu. Životní energii mě dodává jedna dívka-paní z Moravy, která se mnou dělá v práci a je moc fajn. Výborně se s ní povídá. Jinak mám docela dost přátel takže nepotřebuji být utěšován na maczu.
Jpore - skutečně nemám potřebu si udobřovat svět, ani na maczu kde to mám moc rád a ani ve svém reálném životě, natož někoho kdo mě ignoroval. Čili jsem se rozhodl, že jim slušně napíšu a vybral jsem si diskuzi která je nejvíce na očích, tím vše považuji za vyřízené a nepotřebuji nějaké omluvy na oko, udobřování, či další povídačky kolem dokola. Rozhodně ze mě předevčírem a ani dnes nesrší zloba, vztek, závist či něco jiného, naopak.
Nejsem jediný kdo to tak cítí, měl jsem možnost mluvit osobně s několika uživateli a to jak na Srní tak i jinde a výsledek, ve kterém jsem se shodli : přispěješ k Smikovi, nebo Mojitovi do diskuze a byť jsou připojeni přestanou diskutovat či tě bohulibě přehlíží. Nic víc, nic míň. Psal jsem Mojitovi SZ proč, a výsledek žádný. Poslední kapka byla když jsem napsal slušný příspěvek ve srandě a odezva byla : viz příspěvek č. 19804 dne 24.4.2010 u Smika ve 21h44min - dnes má svátek Jiří, vylézají hadi a štíři - slizští to tvorové ...
Pozorně jsem se díval kdo byl v tu chvíli připojen, žádný uživatel v reálném životě Jirka, takže to patřilo mě, psal jsem ještě SZ Mojitákovi a samý kličky a nic.
Před časem když jsem začal přispívat, cítil jsem tu ignoraci a namyšlenost ale myslel že se to časem změní, bohužel ne. Proto k nim přispívat nebudu, nemá to smysl. Myslel jsem že přestanu přispívat a nikomu to nesdělím ale jsem slušně vychován, tak jsem jim to chtěl takto sdělit. Vím že jim je to u trdele a jsou naopak rádi. A nic se tím nezmění, rozhodně nikomu zde a ani v reálu nelezu do zadku, takže ...
Ale nebudu tady přilévat olej do ohně, takže tím tě to jen vysvětluji a pokud se někdo z dotčených přidá, reagovat už nebudu.
Přeji dobré dokončení těhotenství a zdravé dítě!!! :yes: -
jpor (RSKa) 30.04.10 00:29
K tým CTR - je mi jasné, že to bude pálka, ale možno menšia ako výmena mojich brzdových kotúčov 8-s
Inak všeobecne na SKringu nie je lacné vôbec nič, aj cena za jazdenie je viac ako solídna ;-\
K účasti na MACZ zraze - moc šancí tomu nedávam, manželka je vo vysokom štádiu tehotenstva, tak moc sa od nej nechcem vzdaľovať, ale zase úplne vylúčené to tiež nie je. Vette - ty tam pôjdeš? -
Thomasino 29.04.10 22:38
No pokud by se opakoval Grillbal, a klidně zase v Tatrách, tak bych tentokrát dorazil taky :-) Loni jsem byl v říjnu bez auta a čekal jsem na GTI a neměl jsem čím jet ;-\ Byl to těžký měsíc, jezdil jsem buď se služebním nebo s autem od našich, ale čekání stálo za to ;-) A zvláště pokud by jel i Frpíček, tak by to bylo bezva >:-[] Že jo Frpe? ;-)
VETTE, JPOR, doufám že taky dorazít přístí sobotu na sraz MACZ na akci KSA?? Viz. diskuze u mě.. -
Vette 29.04.10 20:58
ja som to zistoval 2 tyzdne dozadu, ale presnu cenu este nevedli. Predbezna cena ktoru planovali ale namala byt vobec nizka. Uz sa nepamatam kolko to malo byt :-( Chalan ale povedal, ze oni uz dopredu pocitaju, ze to budu brat ludia co si nechcu nicit vlastne auta a tie CRT dostanu zabrat. Preto si to dobre vseko spocitaju aby na tom neprerobili.
Jen otázku:
Vypadám já-FEFE- jako CHLAP??? :-O