Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 30.03.08 21:46
« Re: no
ani sa ti nedivím, ale je to fakt auto...zo showroomu. Stálo si tam od 17.11.2005 (vyrobené o 14 skôr) až do 1.11.2007, keď som si ho odviezol. Medzitým šlo na nejaký autosalón a naspäť a podľa navi bolo niekde v Českých Budejoviciach a naspäť. Celkom malo 600 km v deň kúpy, takže predvádzačka ani ojazdené nebolo. No v podstate ani skladové, ale "showroomové". Hlavne ale pol roka po jeho vyrobení prišiel facelift a nový motor 63 AMG, takže asi všetci vedeli, že príde nový model a tak ho nikto nechcel, za čo som doteraz vďačný... -
hruodolf 30.03.08 21:12
« Re: Re: Re: Re: Re: konecne vede poradny auto ...
Osobně nikoho podle auta nesoudim a hlavně nikomu nic nezávidim ;-) . Tak nějak tu vegetuju, protože se tu občas člověk dozví zkušenosti majitelů a další věci, které by mu jinak unikly.
Bohužel závist je typická česká vlastnost. -
"-- skrytý --" 30.03.08 21:07
« Re: Re: Re: Re: konecne vede poradny auto ...
:-) velka odvaha nekoho soudit podle recenze auta a par fotek, nebo je to jenom zavist zkombinovana s demenci ?
Zavistivcu je tady opravdy spousta, staci sem dat 2-3 pekny, drahy auta a udavac/zavistivec/blb se hned najde, ja osobne jsem kopii TP administratorovi musel posilat asi 2 dny po zverejneni :no: :no: :no: -
hruodolf 30.03.08 20:58
« Re: Re: Re: konecne vede poradny auto ...
1. Nic proti příspěvku. Nic bych nenapsal, kdyby nebyl uvedenej tak "blbej" nick.
2. Když má někdo tuctový auto a využívá ho k tomu, k čemu bylo zkonstruováno tak jako např. Mimouch, tak si zaslouží daleko lepší hodnocení než auto, které je sice hi-tech, ale majitel neumí využít jeho potenciál. -
"-- skrytý --" 30.03.08 20:28
« konecne vede poradny auto ...
Konecne se taky v zebricku hodnoceni dostalo na vrchol poradne auto, po tech tuctovych Seatech, A5tkach a neforemnych Range Roverech je to hodne prijemna zmena, gratuluji k nadhernemu autu, taky jsem o nem premyslel po dobre zkusenosti s E 270 CDI ale nakonec jsem dal prednost BMW, kvuli zmene + jsem chtel trochu vetsi :-)...
Ono jemu sa točia kolesá aj na suchej letnej ceste, a to až do nejakých 140 km/h, keď na to dupnem. Stále bliká kontrolka ESP a vozí zadok do strán. Je to o tom, že viem čo mám a radšej nevypínam ESP...