Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 11.05.10 00:26
« Re: Porodní hmotnosť
No nebudeš mi veriť ale mne to meno prišlo v meditácii. Sedel som takto v noci uprostred meditačného pobytu a spomenul som si, že nemáme definitívne meno vybraté a že manželka chcela, aby som poslal nejaké návrhy a nech sa spýtam "tam hore" a tak som sa spýtal. Prišlo celkom potichu tak nejak odnikiaľ a najprv mi to nič nehovorilo. Ani manželke. Až tak po 2 týždňoch mi hovorí že sa jej to nejako usadilo v hlave a už nechce preč. A začalo sa nám páčiť a teraz sme z neho nadšení, veľmi sa nám to celé páči a má spústu pekných tvarov atd... -
jpor (RSKa) 08.05.10 21:33
« Re: AMG disky - hmotnosť
jednak magnezium a jednak tvrdosť disku AMG je vraj veľmi solídna. A tiež nie je kovaný... Vychádzal som z toho, že napr. o dosť menšie disky Subaru majú 9,7 kg apod.
Osobne som radšej, že ten disk je ťažší než tie najlepšie ale zase je tvrdý, lebo ako som už písal, skrivím ho na hocijakej blbej jame (asi ťažký motor vpredu...) no a keby mal 11 kg tak potom už neviem... -
FRPE 02.05.10 01:48
« Re: Slovakiaring - CTR na zapožičanie
Juraj - nechtěl sem aby pokračovala v této témě ale ty ses mě u šmika ptal a já se zařekl, že tam nepřispěji, tak jsem ti psal k tobě. To je celé a víc není třeba to pitvat dál.
Tak jednoznačně je dobré jít k porodu, byl jsem a lepší zážitek neznám, narození potomka je pro chlapa to NEJ takže ti ze srdce přeji at to ty i manželka zvládnete, jinak na maczu přeji tobě dál bud takový jaký jsi, tzn. fér, spravedlivý a nestranný. Mě osobně se s tebou dobře psalo už předtím, píše se mě s teou gajn i nyní a rád bych aby se to nezměnilo. ;-) -
jpor (RSKa) 02.05.10 01:21
FRPE - ja som rád že sa mi diskusia po pár dňoch ticha niekam pohla >:D
Ako došlo k tomu celému sa ja nedopátram, mám nejakú hypotézu ale je založená na neúplných poznatkoch a nejdem to ďalej overovať a tým pádom tú tému púšťam k vode...
Moja mangelka je v 8. mesiaci a rodíme cca o mesiac, teda prvý júnový týždeň. Náš starší (4 roky) sa už začal v školke chváliť, že budeme mať mimino a minule posielal mangelku k doktorovi, aby jej dal injekciu a pomohol to mimino vytlačiť von >:D >:D >:D -
FRPE 02.05.10 01:02
Jpore - omluva tobě že jsem ti odpověděl na tvé diskuzi na téma ignorace, jsem naprosto free a cooll a není nutno dále v této témě pokračovat. Je vidno že přesvědčovatelé nikdy nespí, takže toto je skutečně můj poslední příspěvek na toto téma u tebe,
dál si budeme psát běžně a zběžně, ovšem mojito už si nenaliji. >:D
V kolikátém měsíci je tvoje paní? -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.05.10 00:38
jpor - to je pravda :yes:
Já jsem docela splachovací,ale jako chlap bych se asi ženský omluvil,zvlášť když to tak strašně řve,že někdo dost přestřelil :no: ..občas mi tato pseudodiskuze připomíná Šampuse,kterej se po 3 dnech soustavného,,sebeztrapňování,, raději ztratil :-| -
jpor (RSKa) 02.05.10 00:23
No presne to je situácia ktoru som pomenoval facky omylom vzniklé. Omyl môže byť aj na strane "poškodeného" aj na strane "fackovača" aj na oboch...
Princíp je - kým niečo bolí, tak sa s tým moc nedá urobiť. Až ked to prejde, potom sa dá v kľude dobrať k tomu, ako celá vec vznikla... -
jpor (RSKa) 01.05.10 00:35
ony tie facky omylom vzniklé bolia úplne rovnako ako tie "právom" vzniklé, takže veľký rozdiel tam nie je. Preto musí najprv ten pocit ublíženia prejsť, potom je šanca vyjasniť si to. Každopádne web je trochu blbý práve kvôli tomu, ako ľahko k tým omylom príde a ťažko sa dokazuje čo bolo čo...však to poznáme všetci.
P.S. Třeba moje dcera se jmenuje Claire a taky jsme to raději rodičům moc dopředu neříkali... >:-[]