Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 31.03.08 11:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: konecne vede poradny auto ...
Já žádnou pracovní dobu nemam ty blbečku.A ve 21 mam slušný dopravní prostředek,na který jsem si vydělal tehdy asi za 2 měsíce.
Ojetou sedmičku bych mohl mít možná taky,ale zatim nemam potřebu onanovat v tak velkym autě.Radši si počkám na něco jinýho,až bude vhodná chvíle... :-) -
"-- skrytý --" 31.03.08 11:15
« Re: Re: MB
:yes: jasne, vsak to kazdy, to je uplne v pohode. horsie je ze mam znamych ktorym malokedy na tachometri klesne rucicka pod 200 8-s ja mam sice o polovicu mensi vykon ako ty (A4 3.0) ale paradoxne na tom jazdim pomalsie ako na 307, absolutne si nepotrebujem nic dokazovat, staci ze viem, ze ked sa trepkam za niecim pomalym nemam ziadny problem s bezpecnym predbehnutim, to staci urobit len vruuuum (multitronic je fajn) a uz to jede. najlepsie je sledovat ked si to siniem 100-110 po cestach a za mnou vidim pretekarov v HTP a ftedeicku ako ma dobehnu a nic, normalne sa toho cierneho zadku s 2 S-vyfukmi a bez oznacenia modelu boja a taham kolonu >:D -
Navtech 31.03.08 10:00
« Navi
Všiml jsem si poznámky o comandu... Nevím přesně, jak se funkce comandu mění, ale mam loňský model a myslím, že tam čísla popisný jdou zadávat. Někde jsem to zahlédl v návodu navi, kde jsem naopak hledal, jak se přestavujou hodiny. Nevím a nemůžu najít návod k autu, takže pojedu zimní čas. Ne, že bych comand nějak usilovně sledoval, nebo se učil návod, ale všiml jsem si, že je v některých případech celkem nepřesný a nejdou zadávat například benzínky, nebo restaurace na trase. V okolí ano, ale po určený trase ne. Taky je možný, že to neumim. Tomu bych věřil spíš, ale na druhou stranu mě překvapilo, že navigace v XC90 byla daleko ovladatelnější (na volantu) a bylo tam z mého pohledu daleko víc funkcí. Myslím tím podstatných. E55 je bez komentáře. Průšvih je, že pro mě má to auto takovou ekonomiku, že bych s ním jezdil jen od pumpy k pumpě se zastávkama v pneuservisu. -
"-- skrytý --" 31.03.08 09:20
« Jsem moc rád ...
... že máš celkem pěknou, vtipnou a hlavně obsáhlou recenzi plnou smysluplných a vtipných fotek a hlavně jsem moc rád, že jsi první!!!
To myslím upřímně a vážně ... chytrý lidi co mě sledujou ví, závistivci jsou spokojení. Přeji ti ať tě výkon slouží a nezabiješ se!!! Moc pěkný a těším se až tu nádheru výkonovou F1 uvidím na živo na srazu!!! ;-) >:D :-! -
Ondřej Šámal 31.03.08 00:23
« Éčko
Měl jsem možnost řídit E 320 CDI s automatem. Ač nejsem skalní příznivce M-B, tak Éčko patří mezi moje favority, zvlášť černý s nějakým atmosférickým osmiválcem pod kapotou. Rozbít bank ve Sportce, tak neváhám a jdu do CLS, nejlíp 63 AMG s červenou kůží :yes: -
jpor (RSKa) 30.03.08 23:58
« The BEAST.
no tak na Autocar.co.uk je recenzia k tomuto autu, kde Steve Sutcliffe (jeden z mojich obľúbených, bývalý pretekár za TVR) píše, že na šprinte zo semaforov bude toto auto rýchlejšie ako Lambo Murciélago. Jedine že by vodič Lamba dokázal veľmi presne a veľmi rýchlo radiť v optimálnych otáčkach a to v Murciélagu je dosť ťažké, že to hovorí z vlastnej skúsenosti. Ono to má veľký točivý moment bez turbodiery a automatika asi na šprintoch ľahšie dosiahne dobrý čas, pokiaľ nie si super profík s manuálom...
Fakt je, že na ceste je to úžasné...predbiehanie sa mení na obchádzanie ostatných áut :-! >:-[] ;-) -
"-- skrytý --" 30.03.08 23:37
« The BEAST.
Tak se tomu autu říká v angličtině a já pouze smekám. :yes:
E55 AMG je monstrum, opravdu silné monstrum. Můj známý má úplně stejné auto, také bez označení, stříbrné a jednou ho bral na tuning sraz na sprinty a rozdrtil tam auta jako Aston Martin V8 Vantage, dokonce a to teď nekecám jeden chlápek ve Ferrari odmítil jet s ním sprint, prý "raději ne".
Není co dodat, tohle auto je pro mě téměř dokonalé.
-
jpor (RSKa) 30.03.08 23:06
« Re: Re: Hodnotenie
na pumpe som často, len čo je pravda. Každých cca 400 km. Aspoň sa prejdem pešo, no >:D
Ale zistil som, že predsa len tá 95-ka je akože núdzová, štandard by mal byť 98 a viac oktánový. Zo začiatku som plnil len 95 - bola v techničáku. Potom pozerám na nálepku pri hrdle - 98. Dobre, dáme 100. A hneď som zistil že beží hladšie, v priebehu 3 sekúnd. Tak teraz hľadám už len tých 98-100.
Náklady na benzín neriešim, to som si povedal ešte pred kúpou - ak by som ich riešil, môžem zabudnúť na AMG. Tak som si povedal, že ešte kým som mladý, bohatý a predpisy EU to dovolia, tak pôjdem do AMG-beštie. Keď budem starý, budem vnukom rozprávať, čo je to V8 s kompresorom,zvukom a spotrebou aj cez 20 >:D >:D >:D
535d je vraj super, ale pri tých km by som M-paket vynechal. Kolegyňa z Čiech mala BMW 32Od. Všetko super a potom išla so šéfom Praha-Ostrava a späť na jeho E280 CDI. Cestou pochopila, že BMW je na šport, ale na cestovanie potrebuješ POHODLIE. Teraz má nové E220 CDI, 320d totiž na totálku rozmlátila na diaľnici a už ostane pri Mercedesoch.
Ale tá BMW 5 bude predsa len komfortnejšie ako malá 3-ka. -
-
jpor (RSKa) 30.03.08 22:53
« Re: Re: Re: Re: Dálniční letadlo
už som písal, že som skúsil tachometrových 250, ale to už dochádzal priestor.
Obmedzovač podľa skúseností zakročí pri 265 na tacho. Zatiaľ ho nemám posunutý ani odstránený... Tých 314 čo mám v tech. údajoch je výrobcom udávaná maximálka bez obmedzovača, tak od nej mám ďaleko zatiaľ.